astutte rašė:Temidė taikliai pasakė

Mes visada tikimės dovanos, kad ir minimalios

O idėjų ieškokit internetinėse svetainėse ir pigiau, ir greičiau, ir paprasčiau.
(parašas - nuorodą į internetinę parduotuvę)
zanetele9 rašė:Tikrai taip visos mes tikimės dovanų. Tarkim man asmeniškai kažkokie pakabučiau tikrai nepatinka. Man norėtųsi dovanos, kuri atitiktu mane mano pomegius ir pan. Svarbu būtų ne kiek pati dovana, o tai kad visdėl to vaikinas tave girdėjo, tave bandė pažinti, pažista tave gerai ir artimai. O šiaip iš esmės man patiktų dovanos skirtos dviems, kad būtų galima kartu su vaikinu, spa, masazai, aktyvus sportas - viskas:) (parašas - nuorodą į kitą nei aukščiau rašytame pranešime internetinę parduotuvę)
Ateityje, tai reikėtų tokius reklamerius trinti ir blokuoti kaip spam'ą, bet šį kartą tiek to, tegul lieka, kaip naujųjų laikų marketingo pavyzdys.
1. Kaip G. pastebėjo, ieškant per google "dovana panelei kaledoms" ar pan. teksto, pirmas paieškos rezultatas yra ši tema.
2. To užteko, kad šia tema susidomėtų netgi dvi skirtingos parduotuvės, ir jų samdyti žmonės užsiregistravo čia, ir parašė pranešimus, kuriuose buvo užslėpta reklama.
3. O dabar pamąstykite, jei net eilinės lietuviškos internetinės parduotuvėlės leidžia tam pinigus ir samdo žmones, tai akivaizdu, kad taip elgiasi ir kitos organizacijos - politinės, religinės, visuomeninės... Ir dar pamąstykite, jei net vietinė firmelė skiria tam pinigų bent jau tiek, kad nusamdytų žmogų, kuris rašo tokius pranešimus, tai kiek tam pinigų gali skirti (ir skiria) didelės tarptautinės organizacijos?
4. Džiaugiuosi, kad ši tema yra toks puikus pavyzdys, nes kai pastebiu samdyto žmogaus rašytus pranešimus, ir apie tai viešai pasakau/parašau, tai dažniausiai būnu apkaltinamas "paranoja". O tokių samdytų žmonių pranešimų yra daug. Visur. Tikrai daugiau, nei įsivaizduojate.
P.S.
runkelis rašė:vibratoriu,ir kasiaka

Čia kaip tam senam anekdote... Nepatiks kasiakas - galės užsipist!