Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
man tai patinka po parduotuve vaikscioti parukius. ir siaip po miestuka. reiketu kazkaip ivesti iproti kad 4.20pm zmones parkuose susitiktu, net jeigu kas labai bijo tai galetu pries tai ipusti ir ateiti prie saves nieko neturedami, gamta pasigrozeti
o siaip viesoje vietoje rukant tai pasiziuriu kad salia nebutu zmoniu ir tiek. jeigu nakti kai nieko aplink nera tai galiu nors ir ant teismo laiptu prisedes ipusti. o diena stengiuosi paeiti 30-50 metru nuo artimiausio zmogaus, ir dar paziuriu kad vejas nepustu kam nors i langus pastebejau kad daug kas atskiria kvapa, tai po to ziuri akis ispute, nervina
Matthew 13:1-23, Mark 4:1-20, and Luke 8:4-15
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Aš kai prisimenu paskutinį stoun'a prie pardavėjos, tai dabar jau ir į parduotuves vaikščiot nesinori.
Šiaip faina būna per kokį festą, ar kokią šventę mieste, kai girdi muziką dideliu spindulių, taip visiškai ant relaxo
Nu nezinau kaip jus cia rukydami megstat namie sedet.. As kaip tik gamtoje, ypac prie juros vakare, pasimegauti.
O jeigu namuose tai poto visad einu pasivaiksciot.
Gerai, kai jūra arti Aš irgi stengiuosi neužsisėdėt namie. Įvairiai šiaip nuo daug ko priklauso.. jei nėra noro namie dūmot - išeini į lauką, nėra noro išeit į lauką - dūmoji namie Bet gamta tai jo, tai yra kažkas tokio! Vasarom labai mėgstu prisipūsti kaip balionas, eiti į tankų mišką ir minti nauju takelius Vietomis taip gražiai sužaliuoja, įvairiausiais atspalviais, kai kur išvis net sunku suvokti, kad lietuviškam miške vaikštai, ir augalų nematytų pasimato ir klimatas visai kitoks pasijunta, tikrai nuostabu
Jei atostogauju kurnors pajuryje, nejauciu diskomforto parukes ir kopose ramiai pedinu savo reikalais, bet kaip reikia gimtajame didmestyje tryntis labai nemegstu, nezinau ar tai masinoi parukom, ar tai parkely, man dazniausiai prasideda idiotiska paranoja, butent susijusi su mentais.
Mr green Auto bubblehaze 110g sauso
Mr green C99 x WW 500g sauso
Sensi Purple bud 220g sauso
Sensi Northen Lights 300g sauso
Sensi auto Skunk 200g sauso
Sensi auto Skunk 110g sauso
Sensi early Skunk 100g sauso
apie grama susisuki i kaseksa. Parukom tryse ir po minutes i prekybcentri didesni kur daugiau erdves. Eini pavalgyt.. poto kavos su spurgom. Pasizvalgai pasitripini pazvengi. Svarbiausiai nesiparint. Nesvarbu ka kas pagalvos bet ir aisku jei mordos kvadratines ir treningai tai nesiulyciau toki entertainmenta. Buna kartais sunku ir vaiksciot bet tame ir fun . Jei retai rukot.. karta i menesi ar dar reciau tai visai gerai atpalaiduoja.
Mėgstu labai rizikuoti, tai dažniausiai rūkau pačiam miesto centre, buvo kartą, kad ejau ir čiupo mane eilinis žmogus, pasirodo ten kriminalistas buvo tai teko tept slides
Jacob rašė:Mėgstu labai rizikuoti, tai dažniausiai rūkau pačiam miesto centre, buvo kartą, kad ejau ir čiupo mane eilinis žmogus, pasirodo ten kriminalistas buvo tai teko tept slides
Mes su chebra kada susirenkam irgi puciam kur papuola, nebent aisku kur daug zmoniu, vaiku ir itartinu typeliu ten nepuciam jau Dar patinka priputus kur nors pakeliaut, pasvaigt, atsimenu kazkada priputem miskeli uodai uzpuole dar juokavom, kad siurbe krauja, kad apsinestu nuo musu tai poto begom is misko ir rekem i karaa !!
Bet labiausiai patinka su chebra priputus gamtoje patripint ir pabut
Peace.
Jacob rašė:Mėgstu labai rizikuoti, tai dažniausiai rūkau pačiam miesto centre, buvo kartą, kad ejau ir čiupo mane eilinis žmogus, pasirodo ten kriminalistas buvo tai teko tept slides
afigiena istorija
G. , Tavo komentaras pramuse
Jacob kaip sekes tept slides?