Nuotrauka Nuotrauka

Naujienos iš žiniasklaidos

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
inlowe
Naujokas
Pranešimai: 11
Užsiregistravo: 2013-11-16, 00:10
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė inlowe »

O jus kaip manote kodel maryte nelegali?
1.Del galimu alkoholio ,cigareciu,vaistu pardavimu sumazejimo(kaitaip sakant pinigai)
2.Kedziu aukstuose postuose issaugojimo(Sedziu aukstai geriau apie tai net neprasiziosiu, o tai kede gali kas istraukt)
3.Del ziniu stokos,nes zinios tik is nuogirdu. (Tipo o ka nuo jos nemirsta? Hmmm..,Ai bet teko girdet kad ta pavartojus reiks kazko rimciau)
4.Kita versija


PS
Atsiprasau gal biski jau ne i ta skilti parasiau. Cia gal prie paprastu pliurpalu reikejo
Vartotojo avataras
G.
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 2657
Užsiregistravo: 2008-09-14, 14:22
Reputacija: 133

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė G. »

Nelegalu, nes visi užuot normaliai pasidomėję ir įsigilinę, mieliau drabstosi šūdais vieni ant kitų. O šiaip jeigu jau komentuojat kur kokius straipsnius, tai davai chebra bent jau taisyklinga lietuvių kalba varykit ir nepatingėkit konstruktyviai parašyt, o ne tiesiog pareplikuoti. Tada bent jau iš bendro vaizdo išplauks, kad pučiantys žmonės yra raštingesni, labiau išprusę ir racionaliau mąstantys - reikia naikinti tą stereotipą, kad visi, kas pučia tai niekam tikę narkomanai, kuriems viskas daugiau mažiau pochui. O šiaip domėtis apie kanapės augalą patiems reikia ir kitus dominti, daugiau kaip ir nieko nepadarysi. Kol žmonės nenorės rimtai kalbėti apie tai, tol jokių rimtų veiksmų ir nebus. Jeigu norim kažką pakeisti, turim pradėt nuo savęs pačių :V:
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
inlowe
Naujokas
Pranešimai: 11
Užsiregistravo: 2013-11-16, 00:10
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė inlowe »

Na as suprantu kad tai kas nelegalu ,nera lengva pirstu spragtelejimu legalizuot.Cia tas pats kaip rizikuot sokti i vaziuojanti traukini.Turi tai vykti palaipsniui kad traukinys turi suletet pradziai.Klausimas butu labiau kodel tiek mazai iniciatyvos ji suletint imasi politikai ir ju patarejai lietuvoje.Na nera jie visi gi bukaprociai ir nezinantys kas ir kaip tarp ju.Ar jiems patiems negeda kai patys yra patrauke duma, ir zino kad tai nera kazkos super blogis ir nusizengimas uz kuri butu tokios bausmes kaip dabar.Neabejoju kad ir grazulis moka google naudotis, ir per zinias mato kad JAV kazkas vyksta ta linkme, kaip dekriminalizavimas tureti kazkiek zoles,ar legalizavimas.Bet kame problema, kad neparodo nieks iniciatyvos aukstesniuose vandenyse prabilti?!Ar baime kad jei istarsiu zodi ta linkme, kol nestovi zmones su kanapiu lapu palakatais prie seimo rumu geriau nerizikuoti kazka sakyti, kad nepasisuktu mano karjera ne ta linkme.Ar politikai yra spaudziami ar kitaip itakojami kitu "pramogu" tiekeju kaip alkoholio,cigareciu ir antidepresantu(farmacininku) kad tai nejudetu kol nieks nejudina?Suprantu rinkos ir istatymu nesukursi nuo a iki z iskarto,ir aparatu su kasiakais nepastatysi maximose(ju gal ir nereikia) kita diena.Bet cia "diagnozes" nuspejimas galetu paspartinti procesa kad traukinys suletetu.Jei tai politiku baime kelt koja i nauja darza, kol nepamatis ten jau sedinciu keliu savo kolegu kurie gauna dideli palaikyma is savo rinkeju tol, i ta puse net neziures ir net zodzio seimo saleje neistars marihuana is tos baimes susigadint karjera.Piketavimas gal ir ne iseitis nes lietuvos seimunai nelabai megsta zmones su plakatais prie seimo rumu.Manau tai turetu but jiems labiau kaip pramoga ir padrasinimas kad pramust ledus kaip pvz. sokancios merginos su apserksnijusiom kanapelem ant maikuciu ,nei studentu kruva su kapisonais, laikanciu penkis plakatus su bongais.Ta prasme akcijas organizuot labiau kad mes esam(normalus zmones), nei tokias ko mes norim.Na gal per daug prirasiau su perkeltinem prasmem ,gal kas supras minti |.|) Manau imanoma paorganizuoti,kas panas pasnekinat ,o kas dar daugiau ju pasnekinat sudalyvaut :D(gal kokia tema atskira Dalyvauja panos ar dalyvaujanciu sarasas kad zinot apytiksli norinciu sudalyvaut kieki zmoniu) Jei maikuciu reikia gi ne karve kainuoja kiekvienas gi galim kad ir po 5 ar 10, nupirkt kad tik panu butu.Gal kokia grupele zmoniu uzsimtu skrajuciu kurimu su kanapes istorija gal kazkokiomis internetinemis nuorodomis,kazkiek zmoniu gal atspauzdint prisidetu, kurias tos pacios merginos praeiviams padalintu, gal ir praeinanciams seimo nariams.Kad ir baltu balionu su zaliais lapais paleidinet.Na gal atsirastu seime kas pradetu ziureti netaip skeptiskai i kanape ir atkreiptu kitu demesi i tai.Gal dar kas kokiu ideju dasides.

Ps
Pajuokavimas gal dar hashiso iki balandzio 20 prikaupiam,i seimo rumus saske dumine numetam pazinciai :D
Reiks lietuvisku raidziu lipduku usziklijuot ant klaviaturos :) :V:
Vartotojo avataras
G.
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 2657
Užsiregistravo: 2008-09-14, 14:22
Reputacija: 133

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė G. »

Politikai nesiima iniciatyvos, nes mato, kad žmonėms tai yra neaktulu. Šiais laikais politikai dažnai būna belenkokie populistai, o kanapių legalizavimas gali gerai kirsti per jų reitingus. Jie darytų gerą dalyką, jeigu skatintų šitą diskusiją, bet dafiga žmonių galvotų, kad kažkoks durnius nori legalizuot narkotikus ir parduot Lietuvą ES :) Yra pas mus ir sąmoningų politikų, kurie sutiktų imstis veiksmų, bet paprasčiausiai tai Lietuvoj dar nėra taip aktualu. Jeigu bent kartą susirinktų nors 300 žmonių ir pasirodytų, kad jie nėra narkomanai, o tikrai dori piliečiai, kurie nori gero savo šaliai, o ne tiesiog legaliai torčintis, tada visai kitaip būtų žiūrima į šitą klausimą. O tiksliai ar žinai, kurie iš LT politikų traukė dūmą, kad sakai "ar ne gėda"? :) Gražuliui tai išvis ne vieta Seime, durnius jis yra, tipiškas populistas, sugeba tik rėkauti ir paglostyt homofobiškų runkelių savimeilę. Per žinias nieko jie nemato, nes žinios beveik nieko nerodo. Kitas dalykas - LT politikai, didžioji dalis, visiškai nekerta anglų kalbos, o pagrinde visa info apie kanapes eina būtent anglų kalba. Ne nuo aukštesnių vandenų turi kilti iniciatyva, taip jie yra mūsų išrinkti lyderiai, bet kaip jie rodys iniciatyvą, kai nematys, kad žmonės tos iniciatyvos tikrai nori? Alko, cigo ir farmacijos pramonės tai čia labai nedaug įtakos turi, bent jau Lietuvoj, ir vėlgi dėl tos pačios priežasties - neapsišvietę ir nesuvokia, kad kanapė galėtų tapti stipriu konkurentu. Rinkas galima kurti etapiškai:

1. A-Z
2. koreguota/papildyta 1.A-Z
3. koreguota/papildyta 2.A-Z
ir t.t.

pradėt aišku reikia nuo 1. o būtent jis ir yra pradedamas šiuo metu vystyti, bet nedaugelio žmonių. Kasiakų maximose tikrai nereikia :)
Jei tai politiku baime kelt koja i nauja darza, kol nepamatis ten jau sedinciu keliu savo kolegu kurie gauna dideli palaikyma is savo rinkeju tol, i ta puse net neziures ir net zodzio seimo saleje neistars marihuana is tos baimes susigadint karjera.
Būtent. Politikai nebijos kelti kojų tada, kada paprasti žmonės, kuriems reikia pokyčių, nebijos kelt kojų. Kitaip sakant - politikai turi norėti kelti kojas, nes rinkėjai to reikalauja. O pažiūrėk LT :rofl: ar mūsų rinkėjai (pūtikai) ko nors reikalauja? Didelė dalis išvis net nedalyvavo rinkimuose ir jiems yra konkrečiai pochui ant tos politikos. Bet paradoksalu, kad patys nesidomi politika, o nori joje pokyčių, bet tai liečia ne tik pūtikus, o didžiąją dalį mūsų šalies gyventojų :D Čia maždaug tas pats kas žiūrėti į degančią trobą ir norėti, kad ji pati užsigesintų :rofl: Veiksmas yra mumyse, paprastuose piliečiuose, o atoveiksmis - politikuose, tautos išrinktuosiuose. Pas mus veiksmo beveik nėra, tai nėra dar ko ir svajot apie atoveiksmį.

Piketavimas yra VIENINTELĖ išeitis, bet piketas turi būti gerai organizuotas. Pastovėt kaip stulpam su tūpais plakatais tai joks čia ne piketas, turi būti programa, turi būti instaliacijos, turi būti veiksmo, turi būti dėmesio. Su panom viskas ok, netgi labai gera mintis tarp kitko, bet tik panų tikrai neužteks ;) Maikutėms - ok, skrajutės - ok, bet matai, inlowe, šitie dalykai jau yra tūkstančius kartų paminėti, apgalvoti ir nieko naujo, reikia bendrai susėst ir pradėt realiai skaičiuot kur gaut maikes, ką antų spaust, kaip spaust, kiek tai kainuos, kaip jos bus platinamos, kokia potekstė, kokios skrajutės, kokios iliustracijos, kokie tekstai, koks dizainas, kokia kaina, kiek vienetų, koks platinimas ir t.t. Reikia daryti. Sakai "gal kokia grupelė žmonių užsiimtų" - kodėl TU nesi tos grupelės narys? Gali sau teisintis, bet tai nieko nepakeis, jeigu TU nori skrajučiu, panų, marškinėlių, balionų, lipdukų tai TU turi prisidėti prie viso to organizavimo, o ne naivai tikėtis, kad kažkas telepatiškai perskaitys tavo mintis ir įgyvendins idėjas :D Taip nebus, reikia visiems burtis, vienytis ir veikti kartu ;) Bet jeigu tu neprisidėsi, tai aišku anksčiau ar vėliau padarys kažkas kitas, bet klausimas ar mes norim greičiau ir geriau ar mums pochui, kada ir kaip? :)

Čia mes su žmogeliais organizuojam mokslinę konfrenciją-diskusiją apie kanapes, panašiai kaip pernai buvo dėl pluoštinių, tik šiemet planuojam aprėpt visą augalą, normaliai patalpas parengt, o ne kažkokiam atokiam barake, sukviest politikų, medikų, mentų, paprastų žmonių, asociantų ir visiems jiems pristatyt kanapę, jos galimybes ir, kokią teisinę padėtį matom mes. Čia tik laiko klausimas, kada ta konferencija įvyks, bet turėtų būt dar šiemet :) Kas nori kažką daryt, tas ir daro, o kas svajoja, tai tie ir toliau svajoja :)
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
inlowe
Naujokas
Pranešimai: 11
Užsiregistravo: 2013-11-16, 00:10
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė inlowe »

Na as esu tos grupes narys ,tik kad dar tos grupe isibarciusi po visa lietuva pavieniais asmenimis ir vienas kito nepazysta! :) Sakydamas kad kazkas padarytu ta, kazkas ana, as neturiu galvoje kad as tik stebesiu kiti tegu daro.Tik turiu galvoje kad kazkas kas geriau moka viena darba atlikt, kazkas kita.Reikalingi visi zmones net tie kurie tik ideju pasiulys,o kazkas dizaina plakatui(as nedizaineris) pasisiulys sukurt ,o kazkas tik plakata (ta galeciau) palaikis.Gal kas tik finansiskai prisidetu(palei esamas tuo metu financines aplinkybes galeciau)Kazkas apklausa kazkokia surinks ir paskelbs.Nevisi juk gali ir viska sugeba.Galiu prisidet toje srityje kurioje manau kad atliksiu darba nepavezdamas kitu.Nesakau kad as esu visagalis ir galiu padaryti viska ka parasiau vienas.Tikiuosi bendraminciu indeliu taipat.Ir kad pasisiulytu patys kas kaip galetu prisidet.Buvusiam pikete dalyvavo 30 zmoniu, as apie tai nezinojau kad bus,na jei butu kas manes paklauses ar gali atvykt ar kazkokia kita uzduoti atlikt kuria as sugebu aisku buciau prisidejes.Na manau kad galejo but ir geriau suorganizuota, jei daugiau bendraminciu butu.Cia nekaltinimas del neorganizuotumo ar ko kito.Saunuoliai kai kazkas ne tik sneka bet ir isdrysta ateit i piketa.Kad viskas letai vyksta tai savaime suprantama ,nera gi nusamdytu zmoniu kurie dirbtu pilna darbo diena ta tema.Visi kas buvo pikete dare tai is idejos! Prarasdami pinigus o neuzdirbdami.Na dabar pasidalinau idejom,bus galimybes butinai prisidesiu daugiau kuo galiu.Turiu zmona,turiu vaiku,zoles nepardavineju.Esu uz tai kad zmones turetu didesne pasirinkimo laisve atsipalaiduot ir nuimt stresa nei butelis degtines! :x: Net zmogu su vazoneliu kuris megaujasi hobi auginti kanape gali i cype kist-apsurdas
kilmantas
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 325
Užsiregistravo: 2013-09-23, 22:20
Reputacija: 10

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė kilmantas »

vartotikas
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 694
Užsiregistravo: 2012-08-08, 12:02
Reputacija: 26

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė vartotikas »

kilmantas rašė:Regis turime pirmąją mirtį...

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... t-bed.html
A female friend told police Miss Moss smoked as much as £60 worth of the drug a week, although her family disputed this.

Matyti jos širdį tabakas pribaigė, o nurašė ant kanapės nes rado kraujo tyrimuose.
Kas drystu parašyti ,kad trombai užsikimšo dėl nesveiko gyvenimo būdo kuriame dalyvauja cigaretės su alkoholiu ?
Auginimo Pradžiamokslis
http://www.legalus.net/kan/
______________________
Pasidaryk pats.
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=40637
______________________
Augalų Problemos+Atsakymai !
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=11688
meistriukas
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 71
Užsiregistravo: 2012-11-03, 07:46
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė meistriukas »

kilmantas rašė:Regis turime pirmąją mirtį...

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... t-bed.html
Užteko perskaityti antraštę,kad suprasčiau,jog ši rašliava neverta nė sekundės mano laiko.Kodėl pirmiausia yra akcentuojama,kokia religinga ir vaisinga buvo "auka"? Ko siekiama,nukreipiant skaitytojo dėmesį šia linkme? Kodėl man tai turėtų rūpėti?
Toliau seka paryškintas žodis "mirė", taip bandant griauti status quo,kad mirusių nuo kanapės nebuvo,nėra ir būti negali.Straipsnio autoriaus paklausčiau,kodėl jis meluoja sakydamas,kad ši moteris yra pirmoji(pirmas žmogus?) mirusi nuo kanapės,jei jau 2008 metų BBC dokumentikoje "Is alcohol worse than ecstasy?" - http://www.youtube.com/watch?v=O2msSPi1RyQ (23:36) yra teigiama,kad vien tik UK nuo marihuanos vartojimo kasmet miršta po 1 žmogų? Kurioje vietoje, tiek BBC,tiek DAILYMAIL žurnalistų kalbintų pašnekovų nuomonės kanapės mirtingumo klausimu išsiskiria? Kuris iš šių šaltinių dezinformuoja? Ar abu šie "informacijos" šaltiniai yra kažkas daugiau,nei vien tik sensacijas pilkajai masei siūlantys pardavėjai? Saldainis vilioja blizgančiu popierėliu,o kuo galėtų suvilioti žmonės,prekiaujantys informacija?
Nėra nei vieno fakto,įrodančio,kad mirtį sukėlė kanapė,tačiau apstu tokių,kad nuo jos išgelbėjo.
Priežastis reikalinga karui, ne taikai
Vartotojo avataras
G.
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 2657
Užsiregistravo: 2008-09-14, 14:22
Reputacija: 133

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė G. »

Chujirtį blia. Skiedalai, kuriais tik durniai iškart patikėtų. Ta bobšė pūtė ir anksčiau, poto pertrauką darė ir vėl pūtė, kodėl dėl pūtalo nestojo jos širdis anksčiau? Nesu daktaras, bet pasakysiu kodėl, nes anksčiau ji nevartojo antidepresantų.
‘She suffered from depression and was on prescription drugs to try and deal with that although it would not appear she was taking them at the time of her death.
"Antidepressants Can Cause Sudden Death" - http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-0 ... den-death/
"Depression and Antidepressant Use Linked to Sudden Cardiac Death in Women" - http://www.medscape.com/viewarticle/589326

Sumokėjo daktarui šaibų tai ir prirašė apsinuodijimą:
Bournemouth coroner Mr Sheriff Payne asked Dr Hussein: ‘You are satisfied it was the effects of cannabis that caused her death?’ Dr Hussein replied: ‘Yes sir.’
Kur tau nebus pyzdrikas patenkintas pinigų maišą gavęs.

Apsinuodyjimas kanapėm.. džyzis... ant vienos rankos pirštų nesuskaičiuosi tokių "apsinuodijimų" per visą žmonijos istoriją. Sako ekstremaliai retas atvejis.. jo blia, toks ekstremalus, kad net šūdų lavina nusirito nuo bullshit kalno.
“But there are reports which say cannabis can be considered as a cause of death (šitu atveju - cardiac arrest) because it can induce a cardiac arrest.”
- taigi paprastai sakant, kanapės gali tapti staigaus širdies sustojimo priežastimi, nes jos gali sukelti staigų širdies sustojimą. - Geriausias argumentas ever. Nobelio premijos vertas.

Daily mail yra šūdų krūva skirta debilams. Labai retai kada ten parašo kažką objektyvaus.

va prašau, galit palygint su NY Daily News: Deadly marijuana? Doctors weigh in on British woman who supposedly overdosed on cannabis
Dr. Bradley Flansbaum, a hospitalist at Lenox Hill Hospital, and Dr. Yasmin Hurd, professor of psychiatry at the Icahn School of Medicine at Mount Sinai, agreed that it is virtually impossible.
"From half a joint? That's ridiculous," Hurd said.
Žodžiu, kad ir kaip bebūtų apmaudu, keista ar neįtikėtina, tačiau žmonės, kurie pučia žolę, irgi yra mirtingi, bet tai dar nereiškia, kad žolė žudo. Žmogaus širdis gali sustoti ir atidarinėjant pašto dėžutę. Give me a break..
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Stoned4life
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 94
Užsiregistravo: 2011-10-19, 20:22
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė Stoned4life »

kilmantas rašė:Regis turime pirmąją mirtį...

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... t-bed.html
Pirmąją mirtį? Nuo ko? Antidepresantų? Širdies nepakankamumo? Please get in line X( Supraskite mane teisingai, tikrai gaila merginos, kuri mirė. Galėjo dar gyventi ir gyventi. Bet prie ko čia kanapės? Manau pati mergina, kaip kanapių vartotoja jeigu mato tai iš anapus, liūdi kad jos mirtis yra išnaudojama tokiai šlykščiai propogandai. Fiziškai neįmanoma pasiekti mirtiną THC kiekį ir koncentracija organizme, taškas. ( nekalbu apie sintetinius kanabinoidus, kita opera ).

Dar pribaigė mane eilutė :
In 2004 a 36-year-old man from Pembrokeshire became the first known person in the UK to die from cannabis toxicity.
[ nuotrauka ]
Voice of the people is the voice of JAH
Shroomacher
Naujokas
Pranešimai: 39
Užsiregistravo: 2013-11-01, 10:29
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė Shroomacher »

afraafra
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 264
Užsiregistravo: 2013-12-14, 21:20
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė afraafra »

Aš kai visad operatyviai pranesu jum ;D http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nu ... 2541?cf=df
yellow
Naujokas
Pranešimai: 21
Užsiregistravo: 2012-08-03, 20:58
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė yellow »

http://www.delfi.lt/news/daily/crime/ne ... d=63931382
Vezi 10 kg heros - teismui po*ui, atsisiunti kanapiu seklu - tau py*da
Sitas straipsnis puikiai apibudina teismu sistema Lietuvoje
Stoned4life
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 94
Užsiregistravo: 2011-10-19, 20:22
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė Stoned4life »

yellow rašė:http://www.delfi.lt/news/daily/crime/ne ... d=63931382
Vezi 10 kg heros - teismui po*ui, atsisiunti kanapiu seklu - tau py*da
Sitas straipsnis puikiai apibudina teismu sistema Lietuvoje
Tadžikas jau tadžikistane ilsisi ir rask dabar adatą šieno kupetoje :D, į jo vietą ateis kitas, 10kg nedidelis kiekis stambių importuotojų mastu, likusieji tadžikai greitai atidirbs, beveik visi tie konfiskuoti 10kg vistiek nusės tabore tik jau ne iš tadžikų o angelų sargų rankų, tad su tiekimu artimiausiu laiku problemų nebus. Teisėjas irgi manau su žmona išvažiuos pailsėti į kokią egzotišką šalį, 5 žvaigždučių viešbutis, viskas įskaičiuota ( kaip čia savęs nepalepinti, juk už "teisingą" teisingumą gerai moka ). Lithuanian justice at its finest $)
Voice of the people is the voice of JAH
afraafra
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 264
Užsiregistravo: 2013-12-14, 21:20
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė afraafra »

afraafra
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 264
Užsiregistravo: 2013-12-14, 21:20
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė afraafra »

Stoned4life
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 94
Užsiregistravo: 2011-10-19, 20:22
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė Stoned4life »

Paprastas kurjeris niekam nerūpėjo todėl už jį niekas nesumokėjo teisėjams ir prokurorei, teks pasėdėti...
Voice of the people is the voice of JAH
afraafra
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 264
Užsiregistravo: 2013-12-14, 21:20
Reputacija: 0

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė afraafra »

Vartotojo avataras
SnowStorm
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 495
Užsiregistravo: 2011-04-24, 17:10
Reputacija: 15

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė SnowStorm »

Click Clack
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 412
Užsiregistravo: 2011-06-07, 23:49
Reputacija: 20

Re: Naujienos iš žiniasklaidos

Standartinė Click Clack »

Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas