Drebulys - šalutinis poveikis?
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Drebulys - šalutinis poveikis?
Sveiki. Esu muzikantas, man 19 metų. Kažkur prieš pusmetį atradau nuostabiąją marytę. Ir po kokio mėnesio nuo atradimo man buvo koncertas. Kai tik užlipau ant scenos ir pradėjau grot, pradėjo rankos baisiai drebėt. Ir po to per kiekvieną pasirodymą taip, nesvarbu, ar būdavo 100 žmonių, ar 5. Ankščiau niekada taip nebūdavo. Ir su jauduliu visada susitvarkydavau. Girdėjau nuo žolytės atsiranda šiokia tokia baimė ar net paranoja, bet prieš koncertą nerūkiau kokias 3 savaites. Ar čia gali būt toks ilgalaikis šalutinis poveikis?
-
- Pažengęs
Re: Drebulys - šalutinis poveikis?
Abejoju. Greičiausiai, tai tiesiog sutapimas. Gal kokių vitaminų tau trūksta ar pan? Patarčiau pvz pasigooglinti apie tai arba pas daktarą pasikonsultuoti kodėl dreba rankos.
Voice of the people is the voice of JAH
Buna drebulis iskart kai parukai, bet cia jei daugiau nei reikia tikriausia, del to kad lb padideja pulsas, o kai sirdiziai kazkas netaip kaip turi but visada atsiranda baimes ir drebulio jausmas.
Žolėj nėra nieko, kas "įjungtų" ar "išjungtų" baimę/paniką/paranoją/išgastį/juoką/džiaugsmą/pyktį/drebulius/traukulius ir t.t. Jeigu tu prisigalvoji nemalonių, baisių, gąsdinančių ar gėdingų dalykų, jeigu tu negali susikaupti kažko padaryti, jeigu nepasitiki savimi, kad atlaikysi, tai čia jau tavo paties darbas, o ne marės. Niekas su peiliu nestovi už nugaros gi ir neverčia rūkyti. Jeigu turi problemų ir manai, kad jos dėl rūkymo - nerūkyk, bet nepamiršk ir to, kad visus žmones žolė veikia unikaliai.
Ai.. o savo bėdą jau įvardinai:
Jaudiniesi prieš pasirodymą. Nieko neįprasto nematau. Jaudinasi visi žmonės. Siūlau tiesiog susigalvoti kokį nors susikaupimo ritualą prieš išeinant ant scenos ir tiek. Patrankyk delnais sau per skruostus, įkalk šnapso šotą, apsimimesk, kad tave elektra krato ar pan
nusipurtyk jaudulį. Yra tik toks pastebėjimas, kad žolę pučiantys žmonės ima šiek tiek kuklintis, bet tai nė kiek nestebina, buvimo apsvaigus metu smegenų veikla suintensyvėja ir tai reikalauja šiek tiek laiko "atsikvėpimui". Svarbiausia yra nepikštnaudžiauti 
Ai.. o savo bėdą jau įvardinai:
Dr. Žolelė rašė:<...> Ir su jauduliu visada susitvarkydavau <...>.
Jaudiniesi prieš pasirodymą. Nieko neįprasto nematau. Jaudinasi visi žmonės. Siūlau tiesiog susigalvoti kokį nors susikaupimo ritualą prieš išeinant ant scenos ir tiek. Patrankyk delnais sau per skruostus, įkalk šnapso šotą, apsimimesk, kad tave elektra krato ar pan

CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
-
- Naujokas
Dekui už info

hemijos uzrukei. nuo stafa kokybiska niekas neislenda. o nuo hemijas pradedi mastyt nesamones,.
gali išlįsti ir "nuo stafa kokybiska".
- kaip ir absoliučiai viskas šiame pasaulyje, gali kelti tam tikras potencialias rizikas.
- tai yra kaip vaistas ir kad jis veiktų ir nekeltų šalutinio poveikio, jį reikia atitinkamai vartoti.

CB-1 CB-2
As tai esu pastebejes, kad kai per daug prirukau, man pradeda lyst visokios nesamones, paranoja, nerimas, drebuliai ir t.t. Dabar geriau maziau ir reciau ipuciu, bet bent buna malonus toks kontroliuojamas chilas. O kai daug priputi pradeda taskyt is visu pusiu. Nors cia or nuo dumo prikoauso, tikrai gera ka rukau, tai nieko nesidaro blogo. Greiciausiai, kad papuola koks cheminis sudas, todel ir prasideda bad tripai. Esu uk rukes kazkokio ziauraus meslo per kvaila galva, tai tokio intensyvaus nerimo ir paranojos dar nebuvau jautes, grynas sudas, jokio malonumo nei gramo, o gryna baime
ir ne man vienam o visi kas ruke kartu sedejo prigauti valanda laiko ir melde, kad viskas baigtusi
po to net normalaus dumo bijojau patraukt. Dabar geriausia biski paputi ir gana, reikia saikingai rukyt ir bus viskas gerai 

Va nuo tos hemijos smegenu impulsai tau sukele baimes jausma,kuris isprovokavo panikos priepuolikasiakas rašė:As tai esu pastebejes, kad kai per daug prirukau, man pradeda lyst visokios nesamones, paranoja, nerimas, drebuliai ir t.t. Dabar geriau maziau ir reciau ipuciu, bet bent buna malonus toks kontroliuojamas chilas. O kai daug priputi pradeda taskyt is visu pusiu. Nors cia or nuo dumo prikoauso, tikrai gera ka rukau, tai nieko nesidaro blogo. Greiciausiai, kad papuola koks cheminis sudas, todel ir prasideda bad tripai. Esu uk rukes kazkokio ziauraus meslo per kvaila galva, tai tokio intensyvaus nerimo ir paranojos dar nebuvau jautes, grynas sudas, jokio malonumo nei gramo, o gryna baimeir ne man vienam o visi kas ruke kartu sedejo prigauti valanda laiko ir melde, kad viskas baigtusi
po to net normalaus dumo bijojau patraukt. Dabar geriausia biski paputi ir gana, reikia saikingai rukyt ir bus viskas gerai

Tai nuo normaliu nepurkstu, nemirkytu augalo ziedu, imanoma i panikos priepoli isokt?
nemanau. niekada nera bue nei man nei bicam. budavo persirukymas o ne taip kad tik apie mirti galvoji
sveiki, gal but jum keistai nuskambes, bet ar as cia mazai pakeliu ar cia nuo stuffo priklauso ?
nes kiek paziurejus Youtube, ir i mane, tai jie suruko gramini joint'a ir sedi laimingi, o man tik .2 uztenka ir petenku i ta faze.
nes kiek paziurejus Youtube, ir i mane, tai jie suruko gramini joint'a ir sedi laimingi, o man tik .2 uztenka ir petenku i ta faze.
Ir taip ir anaip gali būti.
CB-1 CB-2
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 26 Atsakymai
- 16986 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Jah
-