teisingai, aš ir taip galvojuBuraka rašė:Na tu ir nedaryk '1 gram bong hit' esme, kad reikia labai mazai augalo pasiekti malone busena, o del vienam rukymo, tai bent jau drauga aprukyk, nes jus vistiek kalbesit, bendrausit ir jei gerai praleisi laika parukes tai ir nebus jokiu duzu, bet kaip sakiau labai mazai reikia deti, jau geriau hit'ink 5 kartus po 0.1, pajusi kada uzteks, negu per viena hit'a 0.5.
Aš perku iš gatves, bet gerbiu save, tai ne tas pats. Gatvej yra ir gero šūdo, aišku ne high grade bet vistiek yra ir gero, tik reikia mokėti atskirti ką perki o ne šūdus nuo kurių pyzda būna.uodz rašė:Sudina stafa geriau nei po 0.1 nekumarint, nes gausis vel sudai-myzalai... Vapse is gatves pirkti,tas pats kas saves negerbti
Gatveje gali rasti gero PATS esu isitikines ir patyres. Jeigu tu negali rasti, tai daryk isvadas, nes pats matai xujovas stuffas jei tau prasideda tai kam tu dar perki????.. Ieskok kitu zmoniu. Ir aisku nereiktu pirkti juodos spalvos dulkiu.uodz rašė:Sudina stafa geriau nei po 0.1 nekumarint, nes gausis vel sudai-myzalai... Vapse is gatves pirkti,tas pats kas saves negerbti
Teisingi žodžiai. Pamenu kai tik pradėjau pūsti,per daug parūkius būdavo apimdavo paranoja, bijodavau kad širdis labai stipriai plaka, atrodo sprogs ( ir mintis į galvą ateidavo, kad jau šakės man, nuviskas, pagaus, greitoji, policija ) o dar tada mažai žinojau apie MJ, kaip ir dauguma naivus ir prisiklausęs klaidingos propagandos ir t.t. ir tik daug laiko praėjus supratau kad tai panikos priepuoliai o ne MJ. Tačiau metams bėgant apsišviečiau, išmokau draugauti su MJ ir ją vertinti. Dabar būna padauginus nebent prirakiną prie sofos, sėdynės ar kito patogaus baldo, jokio diskomforto ar blogo jausmo persirūkius. Tiesiog žinau kad MJ man tikrai nieko blogo nepadarys, pasakau jai take me, i am all yoursbuyano rašė:Aš perku iš gatves, bet gerbiu save, tai ne tas pats. Gatvej yra ir gero šūdo, aišku ne high grade bet vistiek yra ir gero, tik reikia mokėti atskirti ką perki o ne šūdus nuo kurių pyzda būna.uodz rašė:Sudina stafa geriau nei po 0.1 nekumarint, nes gausis vel sudai-myzalai... Vapse is gatves pirkti,tas pats kas saves negerbti
Šiaip vieną kartą man buvo toks momentas kai užrukiau kaseką Olandijoje ir man ryškiai perdaug buvo. Širdies dūžiai irgi pagreitėjo, ir buvau apmąstęs ta visa paranojos reikala, tai save nusiraminau pasakiau sau, kad truputi per daug surukiau ir elgiausi normaliai tik akytes apsinešusios. Išmokt reikia save valdyti jei perdaug nusirukai, neleisti kanapej tave užvaldyti ir viskas bus čiki