arba pjauni jį laukan ir meistrauji lietuvišką arba perki "pirichadniką" jeigu ne UK randiesi aišku.
Bet patarčiau antrą variantą nes angliškas kištukas turi saugiklį viduje dėl viso pikto.

Aciu uz issamu atsakymavartotikas rašė:Tiesiog į rozete ,bet angliškas kištukas bus.
arba pjauni jį laukan ir meistrauji lietuvišką arba perki "pirichadniką" jeigu ne UK randiesi aišku.
Bet patarčiau antrą variantą nes angliškas kištukas turi saugiklį viduje dėl viso pikto.
afraafra rašė:Kodėl ištyse? apie 70cm jie pas mane prie sėklu rašo iki 80cm auga, Lempa natrio 250w boxas 60x60x110~ mažesnio boxo tikrai neišeitu nes dabar jau džiunglės pas mane nuo 5, vos ranka galiu ikišt
Nu jo neiškarto buvo 250w.. Ka patartum gal ka nors,kad gaut geresni rezultata? ka darytum gaves šituos augalus dovanu? gal apkarpytum tas šakas ar kažka?G. rašė:afraafra rašė:Kodėl ištyse? apie 70cm jie pas mane prie sėklu rašo iki 80cm auga, Lempa natrio 250w boxas 60x60x110~ mažesnio boxo tikrai neišeitu nes dabar jau džiunglės pas mane nuo 5, vos ranka galiu ikišt
Ištįsę, nes turbūt ne iš karto su 250w pradėjai, turbūt buvo šviesos/tamsos svyravimų ir temperatūra šokinėjo. Augalai kaip augalai, tikrai ne maži, bet pasižiūrėk pats į lapynų, žiedynų ir kotynų santykį. Vieni šakaliaiInternodai belenkaip ilgi, nors ir sativa/ruderalis, vistiek šakalių čia ryškiai per daug
Šiaip nesiparink, jeigu dar mėnesį žydinsi, tai turi normaliai išsprogt budsai
G. rašė:Ką daryčiau, jeigu dovanų gaučiau, sakai..LST pavaryčiau normaliai, kad dauguma žiedynų būtų vienam lygmeny ir visi augalai padarytų vos ne tokį kaip žalią kilimą. Paprastai tariant - išnaudočiau turimą plotą
Pas tave labai daug vietos yra tarp visų šakų ir lapų, visą tai galima vieną prie kito palenkti ir lengvai su virvelėm paraišioti, kad visa žaluma būtų daugiau mažiau tolygiai paskirstyta per plotą. Žo, gerai užlenkčiau aš tuos augalus ir lempą nuleisčiau. Bet, kad taip išlankstyti, tai reikia nepagailėti kantrybės ir kruopštumo - kiekvienam individualiam lapeliui/šakelei nepagailėt net ir 5 min, jeigu reikia. Viskas turi būti kuo arčiau tobulumo, jauti
Būtų jėga šiaip dar pamatyti visą vaizdą iš viršaus keip ten situacija, kad iš atstumo matytųs.
pajami pora laidu prijungi, ir i 220. turetu buti instrukcija kai perki
Tu lapeliu neskabyk, del to dar greiciau kiti keicias. Man skamba kaip azoto trukumasbuyano rašė:Sveiki, mano žydinčiam augalui C99xW.W. pradėjo geltonuoti veduokliniai lapai, blyn, ir tas geltavimas ne tai, kad šonai, bet visas lapas pakeičia spalvą, bet atrodo jam lyg viskas gerai, čia gal cinderella rūšies požymis? Nuskabiau tuos lapus, praflushinau su tirpintu sniegu(ph?), ir kitą dieną dar daugiau atsirado, gali čia būti dėl tirpinto sniego netinkamo ph? o gal čia pertręšimo požymis?tręšiau nrml kiekvieną laistymą, bet nedidelėm dozėm, autodwarfui nieko nebuvo, jis toliau gražiai auga, o vat c99xW.W. šakojasi prieš mano sąlygas ir truputi per nervus kerta..
Lst, toppings, supercroppings. Kaip patinka taip ir darai, be lst manau neissiversi..Buraka rašė:sveiki, jeigu noreciau, auto augalas butu apie 40cm, tai reiktu topping metoda taikyt?
Is greeno visos auto rusys bus teisingas pasirinkimas. Daugiau tik skonio reikalas..savana rašė:Sveiki visi, tai pirmas mano pranešimas forume![]()
. Eisiu iškart prie reikalo. Nutariau auginti outdoor
. Forume susirinkau visą info ko man reiks. Sėklas pirksiu iš mr.greeno. Žinau, kad pirmam auginimui geriausias pasirinkimas yra auto rūšis. Bet niekaip negaliu išsirinkti kokias sėklas užsisakyti. Mano pasirinkimas yra Auto AK 4 seeds (fem.) ir Early Maroc 5 seeds (fem.)
![]()
. Ar teisingas rūšis esu nusižiūrėjęs? Ir ar spės jos užauginti derlių iki rudens ? . Laukiu atsakymų, iš anksto dėkui.
![]()
ps. Gal ir bus galimybių pradėt vesti dienoraštį, tai tiek![]()