Sveiki visi,
Šiandien sugalvojau pasiskaityti straipsnius portaluose (kaip delfi ir 15min). Būtent straipsnius apie kanapes. O tada ir perskaičiau komentarus kurie parašyti po straipsniais. Viskas aišku yra 2 pozicijos arba kanape yra didžiausias blogis, kuris griauna valstybe ir skatina nusikaltimus, arba atvirkščiai kad žolė yra tik gerai ir iš gamtos. BET kas man labiausiai užkliuvo kad didžioji dalis komentarų, kurie yra parašyti kad kanape yra gerai, parašyti su pykčiu, vulgariai, pilna keiksmažodis... Aš esu visiškai kitoks žmogus, jei nori žmogus pasakyti savo nuomone tai galima ją išreikšti ir be keiksmažodžiu, argumentuotai.
Tai va pagrindinis dalykas ką noriu pasakyti, kad tokie komentatoriai kurie palaiko kanapę, sukuria labai prasta įvaizdį apie kanapes naudotojus, kad jie yra neišprusę, vulgarus, sėmkes gliaudantys, spjaudantys ant šaligatvio, pacanai...
Man labai gaila, kad tokie žmonės komentuoja.
Prie to pačio noriu pasakyt, šiame forume lankausi gal jau trečius metus, buvau pasyvus neregistruotas vartotojas, bet išmokau labai nemažai, skaitydamas, netik čia bet ir knygas, bei daug kitu forumu bei straipsniu, tik tada pasiryžau rašyti pranešimus, nes į didžiąją dali klausimu kuriuos užduoda naujokai, galima rasti šiame forume.
Tiesa kartais tie klausimai tikrai kvaili, nemanau, kad pilnametis žmogus galėtų užduoti tokiu klausimu... i kuriuos galima atsakymą lengvai susirasti google.
Tai va prašyčiau visų komentatorių kurie lankosi šiame forume, ir komentuoja po straipsniais naujienų portaluose, parodykit savo išprusimą ir kultūrą. o tu kurie negali išreikšti savo minčių be keiksmažodžių gal geriau nekomentuoti...
Ir naujokai šio forumo gal užmatys šia žinutę, perskaitykite geriau didžiąja dalį temų, ir manau atsakymą rasite.
Ir dar klausimas šio forumo senbuviu, ar čia man vienam taip atrodo, ar tikrai paskutiniu metu šiame forume pradėjo lankytis vaikai, visumoj toks vaizdas susidarė kad forumo kokybe krenta...
O man labai gaila... norėtasi kad būtu tvirta, bendruomenė kurioje renkasi didžioji dalis suprantančiu apie kanapes šiek tiek daugiau. Aš tikrai nesmerkiu žmonių kurie nori sužinoti daugiau, bet gal informacija reiketu patiems susirast, o tada jau pasidalint savo žiniom ir patirtimi.
Ačiū tiems kas nepatingėjo perskaityt mano rašliavą.