ir C99 http://femaleseeds.nl/en/c99-70.html
O gal turit kokiu kitu geresniu pasiulymu, kokias butu geriau augint kanapiu rusis?

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
 nebent siltnamis su dirbtinu apsvietimu
nebent siltnamis su dirbtinu apsvietimu  gerose rankose ir virve stovi
 gerose rankose ir virve stovi  viskas imanoma tik noro rik tureti,plius mes ne ateities spejkai
viskas imanoma tik noro rik tureti,plius mes ne ateities spejkai  gal kiti metai bus apsiniaukia,vejuota,ir lis lietus
 gal kiti metai bus apsiniaukia,vejuota,ir lis lietus  ir saules nebus
 ir saules nebus  dar mananciu atsiras?
 dar mananciu atsiras?  patarkite ka jam auginti
patarkite ka jam auginti  as siulyciau su lowais pazaisti,ir keleta fem rusiu paauginti,kurios suzydi 50-55d,plius atsparesnes pelesiui rinkciausi,na jei buciau pradinukas.
as siulyciau su lowais pazaisti,ir keleta fem rusiu paauginti,kurios suzydi 50-55d,plius atsparesnes pelesiui rinkciausi,na jei buciau pradinukas.

![:] :]](./images/smilies/blink.gif) pagal vent. lango įtaisymo aukštį orientuokis į augalų aukštį. Nežinau asmeniškai, girdėjau C99 nepažįsta pelėsio, bet augindamas aš TIKRAI apsidrausčiau. Pasigavęs pelėsį turėsi ateit vos ne kasdien su žirklutėm. Neateisi - aplankęs griebsiesi už galvos.
 pagal vent. lango įtaisymo aukštį orientuokis į augalų aukštį. Nežinau asmeniškai, girdėjau C99 nepažįsta pelėsio, bet augindamas aš TIKRAI apsidrausčiau. Pasigavęs pelėsį turėsi ateit vos ne kasdien su žirklutėm. Neateisi - aplankęs griebsiesi už galvos.

Have no idea, paskaityk ka pries tai parasiau. Jos net neturejo but auginamos (saugojau "geriem laikam"), bet tragiskai zuvus autohaze'am, C99 ejo i trasa (kol vel neatsitiko "nelaime"), tai tiesiog paliegusius, vos gyvus idejau i out zeme ir palikau.YraDvidesimtSimboliu rašė: Bronau, kaip su karpymu? draugauja? Nes pelenės man ir labai prie širdies