Augo pas mane pure ak is female seeds (Manau panasu kaip ir auto ak, ar klystu?). tai buvo viena pirmu augusiu veisliu pas mane, augo tik viena dezeja, nekvepejo stipriai iki 5 - 7 savaites zydejime, nekele rupesciu toks kvapas koks buvo, taciau veliau kvapas jautesi labai, labai stiprus tik iejus i patalpa kurioje buvo deze, dar veliau net ir kitoje patalpoje. Labai padejo i deze patalpintas odor control gel, esu nemazai ju isbandes, ir visi paslepia kvapa daug maz vienodai.afraafra rašė:Kas yra augines ak auto? kaip jum poveikis,skonis,stiprumas ,apskritai kaip jum dūmas šitos veislės?![]()
Aj dar, Auginu 4auto ak susiduriu su keistais reiškiniais, kvapo diena kaip ir stipraus nėra nors buvau prigazdintas,kad bus labai stiprus žydėjimo metu tik va kažkodėl būtent rytais būna ,kad jaučiasi stipriai , užeina būna,kad ir diena jaučiasi, būna išvis nesijaučia.
Rukant kvapas malonus , stiprus. Dumas man nepatiko nes astrus skonis, (apie 2 savaites flushinau) o poveikis tai pirma valanda smegenis istinsta, poto ramuma ir daug maisto. Nemanau kad ateityje augs tokia pas mane dar karta, nors ir labai derlinga buvo, bet kvapas tikrai stipriai nemalonus/malonus patalpose