Laukiu tik protingų žmonių ir pagrįstų nuomonių, AČIŪ <3
Kodėl sunku pritaikyti? Nesunkuwowfari rašė:Manau būtų ir įdomu ir naudinga portalas apie žolę. Tie facebookai tikrai ne tas pats. O legalus.net irgi sunkiai įsivaizduoju kaip pritaikyt. Mano galva, kurk tą puslapį.
Pasikartosiu, kad legalus.net visos šios problemos jau sutvarkytos, todėl ir siūlau viską dėti į legalų.kulturingas rašė:pripaisys jums koki nors skatinima vartoti narkotikus ir baigsis legalumai. cia pirmiausiai reiketu pasikalbeti su geru advokatu pries darant. ir kai kokios komisijos prisikabins tai irgi viska perduoti tam advokatui, be teisinio issilavinimo tai uz pusmecio sedesit su desimt tukstantinem baudom.
yra kitas variantas tai daryti off-shore'ini saita. galima rasti kas registruoja domain'us kokios nors rusijos imones vardu, kokioje nors afrikos respublikoje ir t.t. tada tai dzin legalu ar ne, kol nepazeidzia tarptautiniu istatymu (prekyba narkotinais/vaikais, karines paslaptys, ir t.t.) tol niekas neieskos vien del informacijos, kad ir kokia ten ji butu.
Na, as esu viena karta nuteistas uz "pokerio reklama" (5.000Lt bauda, su visom lengvinanciom), o antra uz asmens duomenu disponavima (baudziamoji).G. rašė:kulturingai, nebuk papuga paranoja![]()
Jei siuntei laišką man, tai nieko negavau.MarU rašė:Vis dar laukiu atsakymo į laišką, jo nesulaukiu.
Aš tau siūlau suteikti tą hostingą, bet tau netinka, nes būtinai nori atskiro? Vadinasi, tavo tikslas yra ne populiarinti kanapę, bet konkuruoti su legalus.net?MarU rašė:Turim idėją, kuri yra unikali, niekur LIETUVOJE nematyta, tiesiog reikia hostingo ir domeno tam įgyvendinti.
Argumentas jungtis yra ne tame, kad kitaip užsidarys, o tame, kad nėra reikalo tarpusavyje konkuruoti.MarU rašė:Galit nesiūlyti su kažkuo jungtis su "argumentu", kad daug yra puslapių ir užsidarys po 2mėnesių.
Tokius žodžius aš jau girdėjau/skaičiau, nesumelavus, dešimtis kartų.MarU rašė:Ne, puslapis visiškai kitoks nei dauguma jau esamų ir užmojai dideli, idėjų pilna. Turiu programerį, operatorių ir žurnalistą (aš pats), tereikia hosto ir domeno. Atsirastų norinčių paremti? Būtų galima atsidėkoti, matomiausioje vietoje patalpinus reklamą.Mąstykit, nes tokiam dalykui remėjų visada atsiras, bet gal kažkas iš besilankančių čia tuo susidomės.
3. Aš siūliau HOSTINGĄ, niekaip nesuprantu, kodėl puslapis neatrodys rimtai? Juk DOMENAS gali būti bet koks (pvz http://www.marU.com).MarU rašė:3. Hostingas netinka, NES puslapis neatrodys rimtai, o plėstis norisi ir norisi tai daryti atskirai, jūsų puslapį būtų galima įdėti kaip forumą papildomai informacijai surasti.
4. Puslapio idėja tikrai Lietuvoje dar nėra naudojama, todėl baiminuosi, kad atsiras tokių, kurie turės pinigų kažką daryti, ims ir padarys prieš mus.
Administratoriau - Jūs siūlot - mes atsisakom, nes netinka siūlomos sąlygos, bet, nuoširdžiai, AČIŪ už pateiktą pasiūlymą.![]()