Viskas prasidėjo nuo to, kad gavau sėklų, sėklų rūšis nežinoma iki šiol, bet gal su laiku bus kas aišku, jei čia man kas pavyks, na aš turiu vilčių, kad pavyks

2014-03-18
[ nuotrauka ]
Iš 4 sėklų išdygo tik trys... pasodinau, ir laukiau

2014-03-27 atrodo šitaip...
[ nuotrauka ]
2014-03-29 praėjo vos pora dienų...
[ nuotrauka ]
2014-03-31 mėnesis y pabaigą, turim tokį vaizdelį
[ nuotrauka ]
2014-04-3 auga vis dar ant palangės po dienos šviesą
[ nuotrauka ]
2014-04-6 manau visai neblogai
[ nuotrauka ]
iš visų trijų negaluoja viena.. dėl jos labai gaila.. gal atsigaus išnešus y gamtą...
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Laukiu šiltesnių orų ir gabensiu augalus y gamtą...
Patarimai, nuomonė visada laukiami. AČIŪ. Klausimas jums: Kaip manot ar kas nors pavyks man?
2014-04-08 Pamaniau, kad tas trečias(silpniausias) augalėlis neatsigaus, tai išnešiau y lauką ir persodinau šalia namų, galbūt atsigaus - ekspermentuoju

[ nuotrauka ]
2014-04-09 Orai prasti, debesuota, saulės nematyti - augimas susilpnėjo..

[ nuotrauka ]
Šiektiek pirkinių: Ph(6-7)
[ nuotrauka ]
2014-04-21 Vyksta persodinimo darbai y didesnius vazonus, y lauka dar nenešu, girdėjau, kad bus šalnos...
[ nuotrauka ]
...
[ nuotrauka ]
...
[ nuotrauka ]
Tai va taip va man sekas
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

2014-05-13
Persodinta y lauka, auga manau neblogai. Pradedu galvoti apie organines trasas, kaip ju pasigaminti kas geriausia ir pan, patarkit. Aciu
Keletas foto:
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Peace

2014-05-21 Daug daug lietaus, atejus y spota prie vieno augalelio, radau kokiu 6-7 cm vandens sloksni, nedelsiant buvo paiimtas kastuvas ir su tuo susitvarkyta. Keletas foto:
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
2014-06-10 VISKAS AUGA SILTNAMI
Sveiki, ilga laika nieko nerasiau, neturejau tam laiko. Bet galiu pasakyti, kad dabartine situacija tokia:
pamenat ta "neuzauga augaleli, kuris jau buvo prie mirties slenkscio? Taip tai jis dabar pats graziausias! Auga siltnami su pomidorais

[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Vat cia ta "neuzauga"! Man ji atrodo graziai ir kvepia skaniai!

[ nuotrauka ]
2014-06-23
Taigi, pas mane dabar situcija tokia, tas "silpniausias" kaip ir sakiau ankciau yra favoritas! Keletas foto: (foto daryta pries 4d)
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Toliau komentaru pabaigoje.....