Buvo jus užvilke nuo nesubrendusios ganjos katik nuo šakos. Man buvo taip laisdydamas pamačiau,kad nuluže apatinė šakelė o žiedukai labai maži tiesiog vos ne plaukai tik parudave buvo ant budo ten tos masės rūkomos nebuvo iš viso, tai galvoju ka čia su ja nuveikt, nuėmiau žiedukus palaikiau trys paras tamsoj ant poperinio rankšluosčio ir šiandien blem žiuriu nėra cigarečiu tai vietoj cigaretes susisukau tuos žiedukus galvojau bus vietoj tabako, rukau,rukau jaučiu skoni nežinau labai,labai neskanu ir kažkokiu kvepalu... PO 15-20min Žiuriu kažkaip ne taip čia aš... Pradėjo skaudėt paakius nueinu žiuriu juodi galvoju normaliai.... Ir pramušė ant liksmumo kelėniai nutirpo
Aišku,aišku. Bet nustebau kažkaip nesitikėjau net to
Ir šeip gal kas patartumėt kaip tas akis atgaivint greit parūkius? Nes tarkim nesinori vien namuose ar patalpose rukyt,nes labai jau matosi ant mano veido juoduliai po akim.. Norisi ir lauke,gamtoja patraukt pasivaikščiot
Žinoma Užsidedi ir savaime padaro, kad juodų paakių nesimato bet vyzdžių, raudonio, bendro blizgesio ir stoneriško primerkimo nepanaikina.. bet nors maišeliai nesimato