Šitas prajuokino labiausiaiEik ir skaityk

Nesakau, kad esu pro, bet patikėk žinau daugiau nei tu, sprendžiant pagal tavo postus..

P.S. Esu taip daręs palyginimui, todėl ir sakau, neklaidink žmonių dėl savo "1g"

Šitas prajuokino labiausiaiEik ir skaityk
Gerutis3 rašė:Ziurekit chebra turiu 107 aukscio ir 40x30 cm plocio boxa, jame yra ~15l berods vazonas, galvoju auginti auto dwarfa arba c99xww nu jau daiginu siaip sita tai auginsiu ji, dabar sakykit kaip man i sita boxa sutalpinti pora augalu, deti i mazus vazonus ar kaip? Kiti ziuriu 5l vazinuose sativas islaikoAisku turbut del to derlius nukencia
Šitas prajuokino labiausiaiJah rašė:Eik ir skaityk
vartotikas rašė:Afra agresyvus![]()
Jeigu toks protingas ir priskaitęs tai naxera klausinėji "problemose + foto" tokių klausimų kaip :Kaip manote kada derlių skinti ?
Ir gėda ir nepagarba.
Tau nusiš*kti ant to ką tau sako ir mums nusiš*kti ko tu klausi.
Sutarta ?![]()
>>Eik ir skaityk
Tai tu man siūlai skaityt tavo nuomonę ar kaip? Ar esi bent bandęs vienu metu lygint 20/4 ir 12/12 su auto? Spėju ne.pasakiau nuomone savo ir tiek
Kaip tai įmanoma ? Pažiūrėjau postus ,tai žmogus prieš pora mėnesių dar nežinojo ,kaip taimerį nustatyti.Jah rašė: Ar esi bent bandęs vienu metu lygint 20/4 ir 12/12 su auto? Spėju ne.
Kaip ir minėjo geriausiai būtų soil bedas, gali papraščiausiai susirast panašių išmatavimų kartoninę dėžę, į vidų šiukšlių maišą, į šiukšlių maišą žemių ir vsio. Nors ir 15l vazono puikiai užtektų. Tavo vietoj tokiam micro boxe auginčiau tik viena augalą c99xww, dwarfą taigi lauke ar balkone kokiam gali užsiaugint be parkių.Gerutis3 rašė:Ziurekit chebra turiu 107 aukscio ir 40x30 cm plocio boxa, jame yra ~15l berods vazonas, galvoju auginti auto dwarfa arba c99xww nu jau daiginu siaip sita tai auginsiu ji, dabar sakykit kaip man i sita boxa sutalpinti pora augalu, deti i mazus vazonus ar kaip? Kiti ziuriu 5l vazinuose sativas islaikoAisku turbut del to derlius nukencia
Būk paprastesnis sakoafraafra rašė:Nebegaruok atrodai ne kietas kaip tau atrodo o kaip atsilupes su savo postais šitai ,puola čia putojas ,drasko akis , biški buk paprastesnis gerai?
Klausiau nes viskas buvau užmiršes po ilgos pertraukos auginimo.
Labai juokinga žiuriu kai paklausia žmogus kažko kiek mačiau tai labai nelaimingi ir piktai atsakot arba pasiunčiat skaityt dar kažka, tai gal jus atskira svetaine susikurkit dviese ir četinkit ten? nes gi jum nesvarbu čia padėt kažkuom labai piršta/i /nelinksta atsakyt gi jum
Ką tu lygini? 24 su 18? ar 24 su 12 (2x)? Skirtumas: GAL 1g ar keli? Gal keliolika? Gal keliasdešimt? Kokia čia pagalba kai tokia padrika nuomonė?Viena bandyk laikyt ant 24 kita ant 18h paziuresim koks
Skirtumas bus 1g skirtumo gal ir sulauksi... +Ar apsimoma laikyt 2x ilgiau elektra del keliu gramu daugiau.
Taip, esu. Kas gavos? Gavos tas kas tau niekada nesigaus per tavo žioplumą. 2x elektrą? nebesvaik..afraafra rašė:O tu esi vienu metu? ir kas gavos? paskaičiuok išlaidas ir gramu skirtuma ir primesk ar apsimokėjo
Kalendoriau tu kalendoriauafraafra rašė:Kiek dienu patartina pries derliaus skinima nutraukt laistyma?
Kas tavo atveju yra "du skirtingi augalai"?Gerutis3 rašė:O vienam boxe du skirtingus augalus auginti yra kazkokie kriterijai?