Nelabai atsimenu, bet kiek atsimenu iš savo praktikos, tai nelabai išaugaSnowStorm rašė:Seklyte su biski pajuoduse saknele isauga, ar nelabai?

Nelabai atsimenu, bet kiek atsimenu iš savo praktikos, tai nelabai išaugaSnowStorm rašė:Seklyte su biski pajuoduse saknele isauga, ar nelabai?
G. rašė:Nelabai atsimenu, bet kiek atsimenu iš savo praktikos, tai nelabai išaugaSnowStorm rašė:Seklyte su biski pajuoduse saknele isauga, ar nelabai?Palenda, palenda ir sustoja. Nežinau kaip, kas ir kodėl, bet man norėtųsi pabandyti švariai nupjauti tą juoduliuką nuo šaknelės viršūnėlės ir tikėtis, kad "sugis" ir toliau vystysis kaip vysčiusi. Tie juodavimai ant skilusių sėklų šaknelių man primena gangrenavimą, turbūt todėl ir norisi juos amputuoti
Bet pats dar nemėginau tokios operacijos atlikti
Bet gali būti, kad ten tiesiog plėvelė tas patamsėjimas ir ji pati nukris/suirs besivystant augalui. O gal tiesiog nepilnai subrendusi sėkla, o gal jau pradėjusi pūti dėl nepalankių daiginimo sąlygų, o gal fiziškai sutraumuota buvo.. sunku pasakyti. Gal foto turi?
Žmonės augina gerą pūtalą ir stengiasi gauti daugiau derliaus ,todėl gnaibydami nereikalingas dalis ,stresuoja augalą kuris paleidžia kiaušus ir apvaisina pats save.kasiakas rašė:Gatviniam stuffe radau pora sėklų. Jos sudygo, viskas tvarkoj, tik iškilo klausimas gal net neverta augint? Šiaip man patiko putalas, bet tai jei seklu buvo tai gal čia kokia šalūxa nupurkšta? Ar visgi pamėgint pažiūrėt kas užaugs
gegute rašė:Kur pigiausiai galima butu nusipirkti zemiu augalams? Auginsiu out doore apie 14 augalu ir kiekvienam reikes apie 15 L durpiu. Gaunasi 210 L ;D o gal tinka tos zemes ku kapams? Ju buna senukuose po 50 L.
afraafra rašė:64dienos auto ak, Žadu penktadieni baigti augint ir palaikyt dar dvi dienas tamsoja ir tada džiovint, ka manot?
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
Ok. Baik penktadienį auginti, palaikyk 2 dienas tamsoj, pjauk ir džiovinkafraafra rašė:afraafra rašė:64dienos auto ak, Žadu penktadieni baigti augint ir palaikyt dar dvi dienas tamsoja ir tada džiovint, ka manot?
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
Laukem nuomoniu