kulturingas rašė:As uz auginima galiu bet kada papulti. bet tai bus tik 4-6 augalai, ir pagal apeliacinio teismo sprendimus, cia tik ATPK. Ir taip, vaikai nustokit nesamones kalbeti. Auginimo atveju yra teisiama pagal auganciu augalu stiebu kieki, o ne pagal "vieni augalai mazi, kiti dideli, svere tiek ir tiek"... bbd kiek jie svere. . 8 Skaitosi "didelio kiekio auginimas", 7 - nesiskaito. Juk pilni forumai su bylu numeriais, blemba.
KIEK LAIKO TAU REIKIA, KAD ĮSIKALTUM, JOG
UŽ AUGINIMĄ GALI BŪTI TAIKOMAS NE TIK ATPK, O IR BK IR DAR, KAD PRAKTIKOJE PIRMENYBĖ DAŽNIAUSIAI YRA TAIKOMA BŪTENT BK, O ATPK TIK TADA KAI BAIGI LAIŽYTI TEISĖJUI?
IR KAD
NEDIDELIS, DIDELIS IR LABAI DIDELIS KIEKIAI YRA NUSTATINĖJAMI PAGAL SVEIKATOS APSAUGOS MINISTERIJOS PATVIRTINTAS REKOMENDACIJAS, KURIOSE:
Kanapės (ir jų dalys)
1) 5 g
2) 500 g
3) 2500 g
Kanapių aliejus
1) 0,05 g
2) 5 g
3) 25 g
Kanapių derva
1) 0,25 g
2) 25 g
3) 125 g
Kanapių ekstraktai ir tinktūros
1) 1 l
2) 100 l
3) 500 l
1-Nedidelis kiekis (ne daugiau kaip)
2-Didelis kiekis (daugiau kaip)
3-Labai didelis kiekis (daugiau kaip)
O NE PAGAL KAŽKOKIUS JIBANUTUS STIEBUS. Taip, žinau, praktikoj yra buvę, kad kažkokiam bičui paskaičiavo pagal stiebus ir taikė ATPK 107-ą. Aš spėju, kad jame skaičiavo stiebus, o ne gramus ir taikė ATPK, o ne BK tik todėl, nes tas bičas prigrūdo bilekiek pinigų į savo advokato subinę, katras dalį išsikrapštė ir padavė teisėjui.
Auksiniai žodžiai yra šie:
Rastafari rašė:Riba - teisėjo makaulėje.
KULTURINGAI, TAVO BYLA ≠ S. B. BYLA (šitą bylą, beje jau išnagrinėjom kitoj temoj, pameni?
viewtopic.php?f=1&t=6010)
Sakai, kad tegu tiesa būtų žinoma, bet pats, atsiprašau už išsireiškimą, pizdelini pro rakto skylutę kaip didelis. Atidaryk duris ir out of the box, kulturingai, OUT OF THE FUCKING BOX !!! Jau turbūt kokį penktą kartą apie tai kalbam

Be pykčių aš čia ir be užgauliojimų, tiesiog, kulturingai, nebežinau kaip kitaip tau įkalti į galvą atsakomybes, kurios gali būti taikomos už kanapių auginimą ir kaip įstatymų numatyta tvarka
PRIVALO būti apskaičiuojami nedideli, dideli ir labai dideli kanapių kiekiai...

Tiesa yra, bet tu ją ignoruoji. Užsidėjai rožinius akinius per kuriuos matai tik atpk ir stiebus. Nusiimk pagaliau

No hard feelings, bet tikrai jau, kulturingai, kiek galima šitų tavo paistalų apie neva dekriminalizuotą auginimą asmeniniams tikslams, atpk ir kiekių skaičiavimą stiebais?
Kad niekieno neužgautų šitas mano pranešimas, va pokštas:
Sėdi pripūtęs rastamanas kambary, kaip visada gliučina kažką. Staiga prasidaro durys, į kambarį įeina giltinė ir sako:
-Nu ką, mirsim šiandien...
Na ka, galvoja rastamanas, reikia paskutini joint'a parukyti pries mirtį. Atsisėdo, susisuko ir apsirūkė kartu su giltine. Giltinė pavargo, prispaudė ant miego ir išėjo namo.
Kitą dieną vėl pas prirūkiūsį rastamaną ateina giltinė, vėl sako mirsi. Aišku, prieš mirtį dar joint'ėlį, parūkė su giltine ir vėl nebemirė rastamanas, nes giltinė privargo ir miegot išėjo.
Trečia dieną atsikelia rastamanas prisiminė, kad vėl giltinė ateis, galvoja neberūkysiu ir blaivas sulauksiu mirties. Sėdi visas baltas, dreba. Ateina giltinė. Rastamanas:
-Tai kokia mirtis mano bus,- klausia rasta.
-Tai ne ne, viskas tvarkoj,- sako giltinė,- tik parūkom ir aš varau...