Jo, tikrai kuo toliau tuo blogiau pagaliau susivokei kad kai išeisi viskas apsisukssandman rašė:As manau kad neverta man lankytis sitame forume, kuo toliau tuo blogiau.

Bullshit, prie ko tas persiruke? Rimtai?. prisigalvoja nesamoniu Kas tai ko prisigalvoja? Nu pasakyk nes dabar tu išsigalvojai kad kažkas prisigalvoja nesamoniu taip išeina kad tu ir esi tas apie ką šneki? kur belekokias teorijas prigalvoje? Kokias dar belenkokias?.. Kokias dar teorijas? mano kad esa kazkokie ypatingi ir labai protingi. Tu žinai kas ką mano? Man atrodo tu tikrai turi rimtų problemų. kazkokie? aišku.sandman rašė:Visokiu filosofu kurie persiruke prisigalvoja nesamoniu ir kitokiu fantazuotoju kur belekokias teorijas prigalvoje mano kad esa kazkokie ypatingi ir labai protingi.

TOKIUS?! Tu skirtai žmonės į luomussandman rašė:administracija palaiko tokius ?

Nu ar tu durnas rimtai esi.. SU KUOM? Apie ka tu čia išvis paistai tu supranti kad tu esi tas persirukes, norintis išeiti iš čia filosofijom nepatenkintas visuomenes didvyris?sandman rašė:Nes nepastebiu kad su tuo butu kovojama.
Taip, mes tokie. dirbantys, sedintis, stovintys, valgantys, kas nevalgntis, plaukantis skraidantis verdantis sokantis piesiantis vnzd be galo be krasto kas tu to nori pasakyti? bullshit.! TOKIU dalyku? Kokiu dar blt tokiu? Toleruoti? Tu tikrai kalbi apie Tolerancija? Nes..sandman rašė: Mes kanapiu vartotojai, dirbantys, sportuojantys, studijuojantys, uzsieminejantys kitokia veikla tikrai neturetumeme tokiu dalyku toleruot nes visuomenes akyse atrodome kaip beprociai.

Nebeklausiu ar tu nevisprotis nes jau atsakyma žinau bet visdelto ar tau niekiek negėda, vadinti žmogų toliau melagiu kai jis prisiekia kad sako tiesą?sandman rašė:Normaliai tai as neatsakau tokiem zmonem. Bet si karta kazkas keisto atsitiko ir man pasidare gaila taves. Jei tau paprasti zmones atrodo nesveikais tai zmogau as nezinau kuom tau padet. Paskutinis kartas kai atrasau tokiem, viskas. Reik gerbt save
Tau pasidaro žmogaus gaila ne tada kai jam sunku ir reikia bet kokios pagalbos ar marolisko palaikymo bet tada kai jis ižeidžia tave del tavo paties sukurtos paniekos. Sveikinu tu tinki būti visuomenės dalimi

P.S Tu 93 Gimimo spėju, jo? Aš 95 jeigu labai idomu..
http://anomalija.lt/2012/10/zmogaus-cha ... imo-metus/