Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Sveiki, ieskojau ir nieko neradau is atsakymu kuris butu tikslus i mano klausima. Ar butu imanoma nusipirkus UK seklu jas pervesti kaip nors i Lietuva? Turit kokiu pasiulymu? Del oro uosto tai nerizikuosiu Vos atsakius ir pamates tinkamu pasiulymu prasysiu, kad tema butu istrinta, nes atsiras tokiu kurie yra gudresni nei kiti ir ras atsakyma kuris jau buvo parasytas pries daug daug metu
Gali uzsisakyt pastu i UK adresa o poto perpakuot ir issiust i Lietuva pastu. Arba pasidejus i kisene.. del oro uosto nesiparanojinciau taip, del pirmojo varianto irgi. Gali drasiai siustis is seed shopu ( isskyrus is NL) i Lietuva ir nesiparanojint. Sekmes
Cia jaunuolis rase, kad merga jo parina diadkos, nezinia kaip ten kas, bet va bando siuo metu parint ir mane :D Ale banditai, tipo is smaugliu saikos...
Pasodinau seklas ir jau laukiu daugiau kaip savaite, ir dar nz kaip cia bus. Noriu pasikalbet kas yra augine kaip jiems sekesi pridaiginti. Pas mane...
Paskutinis pranešimas
Sveikas,
manau, kad jau nieko nebebus. Ne naujiena, kad neprasikala. Ypac jei seklos senesnes. Esu laikes ir savaite - niekas nebeisdygo.