Taigi Anglijoje jau esu virs pora metu, bet niekada nebandziau cia kazka auginti.
Bet dabar prasijudinau, tad nebereikia dirbti ir turiu daug, daug laisvo laiko.
O ta laisva laika noriu paskirti gamtai

Pries atvykdamas cia i UK, Lietuvoje turejau 4 outdoor'o sezonus.
Visi buvo ganetinai sekmingi, bet taip pat dasidejo, kad turejau brangiu ir tikrai geru seklu.
(Ohh.. Vis negaliu pamirsti tu vasaros dienu ant dviracio vazinejant kiaura diena aplink spot'us

Atvykes cia viska apleidau ir tik dirbau, dirbau.
Bet dabar noriu tai daryti tik del pramogos. Nenoriu kazkokiu dideliu derliu ar panasiai.
Tiesiog man matyti, kaip mano gelyte auga man suteikia neapsakoma dziaugsma

Na o dabar judu tiesiai prie temos.
Gyvenu ne kokiam Londone ar Birmingheme, bet cia vistiek i diena nors karta praskrenda sraigtasparnis.
Ir zinau, kad jie turi labai geras sistemas aptikti silumai. (Kai pagalvoji tai ziauru, palyginus su Lietuva..)
Klausimas : Kaip ka daryti, kad paslepciau siluma is growbox'o ? Nesiruosiu auginti daug, bet kiek zinau, ju radarai aptinka betokia papildoma siluma.
Skaiciau savo miesto portale pries kokius 4 menesius, kad policija padare reida seimai, kurie turejo kazkoki tai papildoma sildytuva ziurkenui

Tad, kaip ir sakiau pries tai, auginau tik lauke, tad tikrai nenutiuokiu, kaip galeciau maskuoti ta siluma.
Ieskojau, skaiciau ir radau tu budu angliskuose puslapiuose, bet noreciau isgirsti is zmoniu cia, gal jie zino kaip tai padaryti geriau. (Visi Anglai man atrodo buki.. Geri, draugiski.. Bet buki.. Tad nepasitikiu jais.)
Tinka ir ganetinai brangiai kainuojantys variantai, tai nelabai svarbu, svarbu kokybe

Aciu!!!