Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Gal kas zino kur Lietuvoj galima rast trasu tinkanciu hidroponikai ? As hempy stilium auginu perlite, siaip pagal ideja galima naudot ir paprastas trasas zemei (jei tirpios vandeny), tik mazesniais kiekiais.
Kiek maciau kol kas tai schultz padoriausiai atrodo ka galima naudot hidro.
Siaip dabar naudoju toki agrecol npk 9-4-5, kazkokios koncentruotos lenkiskos trasos, augalai nemirsta, bet ir beveik neauga (labai letai sakyciau), tai mastau dabar ar nebutu geresnis augimas su sustresmen trasom, kad ir tuo paciu schultz.
čia toks klausimėlis iškilo... Auginu outdoorą, kolkas ant palangės ir iškilo klausimas. Viename šaltinyje sakoma kad netręšti 3sav, o dar kitam mačiau kad netręšti mėnesį po persodinimo.
Tai jei aš planuoju persodinti į lauką po 3 sav, tai gaunasi kad reiks netręšt 1men ir 3sav ?
tas dalykas dar labiau suconfuzino... mano žemės iš senukų pirktos ir padarytas mixas is durpiu, kaktusiu zemiu, humuso, vermikulito, perlito. Tai čia dabar kaip ką man reiks tręšti ?
Sveiki, turiu Ak47 autofloweri, po hps 250w, jau 11d kaip gyvuoja jie, arsenale stovi biobizz grow ir bloom. Tik labai sunku susigaudyti kada pradeti naudoti ir kokiom dozem ? Gal galit padeti ? Buvau rades biobizzo schedule, bet ten kiek supratau klonam parasyta tik. Taigi laukiu atsakymu, jei kas zinote