Klausimai Outdoore
Re: Klausimai Outdoore
5 val. minimum tiesiogines saules spinduliu. Jei turi toki spota tai geriau surask kita. O vietu yra 

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Laikinai čia, šiltnamy, iki kol iškeliaus į plačiąsias Lietuvos žemes : ))) ačiū
Ar galima auginti gelytes auginti tik durpesi kuriu pH 5.5-6.6? ar reikia ir grynu zemiu?...
Per rugsti zeme negerai, bent man durpes 2/2 nepasiteisino. Yra visokiu zemiu/komposto/humuso misiniu kuriuose, jei rezultatas nera perdaug svarbu, uzaugs ir netresiant
mano vazonus uzpuole skruzdes(juodosios)? ka daryt? kuom jos gali pakenkti?:(
Skruzdes pacios tai nelabai blogai, bet su jom ir nelabai geri amarai pasirodo daznai
-
- Naujokas
- Reputacija: 1
Sveiki, nežinau kada nešt augaliukus į lauką, kiek skaičiau tai pasodinus į vazonus laikyt ant 24/0 Šviesos, ir kiek namuose laikyt juos ? 

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Jo, aš irgi klausimėlį turiu.
Žodžiu spotą jau buvau susiradęs, porą kart ten nuvaręs atrodė tyku ramu, jau substratą nusigabenau, keliavau su kastuvais ir PYST kažkokie kaimiečiai žiūriu slampinėja su šunim. Spėjau pasišalint, negavęs jiems iškart iššokančio klausimo "ką čia veiki?" Taigi.
Per mapsus staigiai primečiau kur galėčiau kitur. Radau tokią, irgi atrodo gerą vietą, BET, pelkynai ten. Pliusas tas, kad, mano manymu, ten tikrai niekas nesilanko apart laukinių žvėriu, kiek pastebėjau šernų. Pakasinėjau žemę, tai žiauriai drėgna, pašokinėjus teliuškuoja.
Jeigu aš substratą, po kokius trisdešimt litrų sukiščiau į šiukšlinius maišus, prabadyčiau skyles, kad gautų oro(?) ir įstatyčiau į iškastas duobes tame pelkyne? Nebūtų taip, kad gautų per daug dregmės augalas?
Noriu išgirst nuomonių/ argumentų kuo greičiau, nes šis savaitgalis jau buvo suplanuotas, nesinori nukelinėt dar vienai savaitei. AČIŪ
Žodžiu spotą jau buvau susiradęs, porą kart ten nuvaręs atrodė tyku ramu, jau substratą nusigabenau, keliavau su kastuvais ir PYST kažkokie kaimiečiai žiūriu slampinėja su šunim. Spėjau pasišalint, negavęs jiems iškart iššokančio klausimo "ką čia veiki?" Taigi.
Per mapsus staigiai primečiau kur galėčiau kitur. Radau tokią, irgi atrodo gerą vietą, BET, pelkynai ten. Pliusas tas, kad, mano manymu, ten tikrai niekas nesilanko apart laukinių žvėriu, kiek pastebėjau šernų. Pakasinėjau žemę, tai žiauriai drėgna, pašokinėjus teliuškuoja.
Jeigu aš substratą, po kokius trisdešimt litrų sukiščiau į šiukšlinius maišus, prabadyčiau skyles, kad gautų oro(?) ir įstatyčiau į iškastas duobes tame pelkyne? Nebūtų taip, kad gautų per daug dregmės augalas?
Noriu išgirst nuomonių/ argumentų kuo greičiau, nes šis savaitgalis jau buvo suplanuotas, nesinori nukelinėt dar vienai savaitei. AČIŪ

Manau, jau gali nešt, 24/0 nebūtina.Beast_Mode rašė:Sveiki, nežinau kada nešt augaliukus į lauką, kiek skaičiau tai pasodinus į vazonus laikyt ant 24/0 Šviesos, ir kiek namuose laikyt juos ?
pliusas (+) ?
-
- Naujokas
Nieks nesakė, kad aš juos jau užauginau, ir klausiu kada nešti į lauką, apskritai , kiek laiko turi praeiti nuo daigelio išlindimo iš po žemės iki nešimo į lauką, o 24/0 yra, juk kol daigeliai maži jiems reikia šviesos namiewowgrow rašė:Manau, jau gali nešt, 24/0 nebūtina.Beast_Mode rašė:Sveiki, nežinau kada nešt augaliukus į lauką, kiek skaičiau tai pasodinus į vazonus laikyt ant 24/0 Šviesos, ir kiek namuose laikyt juos ?

nebutina 24/0 nes gamtoi taip nebuna .....
-
- Naujokas
o šitos tiktų outdor'ui- Auto Haze Kush, sunku prižiūrėt ?

Tas pats kaip ir kitos auto rūšys.Beast_Mode rašė:o šitos tiktų outdor'ui- Auto Haze Kush, sunku prižiūrėt ?
Siūlau žiūrėt paprasčiau į šitą reikalą. Į lauką gali neš net ir daigint, kai oras neblogas. Bet namie patogiau, paskui kai kažkiek padygsta persodini lauke.
pliusas (+) ?
Sveiki!
Taigi siaip netaip isdrysau parasyti savo pirmaja zinute sitame forume,lankausi cia jau menesi su virs ir skaitineju viska is eiles. Aisku viso forumo tikrai nesu perskaites,bet pagrindus tai tikrai. Zodziu turiu klausima,naujos temos nekursiu ir paklausiu cia. Domiuosiu labiau outdoor'u, kadangi namie neturiu tam tikru salygu ir akiu per daug... Stai klausimas y kury atsakymo forume neradau [jei yra tokia tema numeskit linka,aciu] Ar outdor'e uzauga hermiai? Ir siaip manau y sita traukini manau jau pavelavau
,kadangi tuo pradeti uzsimti galimybe turiu tik ateinanacio menesio gale... Nebent zinote kokiu geru rusiu kuriios greitai suzydetu,nes as pokolkas esu pasimetes tarp rusiu 
Peace
Taigi siaip netaip isdrysau parasyti savo pirmaja zinute sitame forume,lankausi cia jau menesi su virs ir skaitineju viska is eiles. Aisku viso forumo tikrai nesu perskaites,bet pagrindus tai tikrai. Zodziu turiu klausima,naujos temos nekursiu ir paklausiu cia. Domiuosiu labiau outdoor'u, kadangi namie neturiu tam tikru salygu ir akiu per daug... Stai klausimas y kury atsakymo forume neradau [jei yra tokia tema numeskit linka,aciu] Ar outdor'e uzauga hermiai? Ir siaip manau y sita traukini manau jau pavelavau

Peace

-
- Naujokas
Dėkui, Nebepirmą mano kvailoką klausimą atsakai Thumb upwowgrow rašė:Tas pats kaip ir kitos auto rūšys.Beast_Mode rašė:o šitos tiktų outdor'ui- Auto Haze Kush, sunku prižiūrėt ?
Siūlau žiūrėt paprasčiau į šitą reikalą. Į lauką gali neš net ir daigint, kai oras neblogas. Bet namie patogiau, paskui kai kažkiek padygsta persodini lauke.

-
- Naujokas
Kam tau hermiai ? Nebent dėl sėklu.. manau dar nepavėlavai, paskubėk, augink autoflower sėklas, nuo sėklos iki harvesto +-90 dienų (dažniausiai aprašyme parašyta.)Opa rašė:Sveiki!
Taigi siaip netaip isdrysau parasyti savo pirmaja zinute sitame forume,lankausi cia jau menesi su virs ir skaitineju viska is eiles. Aisku viso forumo tikrai nesu perskaites,bet pagrindus tai tikrai. Zodziu turiu klausima,naujos temos nekursiu ir paklausiu cia. Domiuosiu labiau outdoor'u, kadangi namie neturiu tam tikru salygu ir akiu per daug... Stai klausimas y kury atsakymo forume neradau [jei yra tokia tema numeskit linka,aciu] Ar outdor'e uzauga hermiai? Ir siaip manau y sita traukini manau jau pavelavau,kadangi tuo pradeti uzsimti galimybe turiu tik ateinanacio menesio gale... Nebent zinote kokiu geru rusiu kuriios greitai suzydetu,nes as pokolkas esu pasimetes tarp rusiu
Peace

Butent hermiu man ir nereikiaBeast_Mode rašė:Kam tau hermiai ? Nebent dėl sėklu.. manau dar nepavėlavai, paskubėk, augink autoflower sėklas, nuo sėklos iki harvesto +-90 dienų (dažniausiai aprašyme parašyta.)Opa rašė:Sveiki!
Taigi siaip netaip isdrysau parasyti savo pirmaja zinute sitame forume,lankausi cia jau menesi su virs ir skaitineju viska is eiles. Aisku viso forumo tikrai nesu perskaites,bet pagrindus tai tikrai. Zodziu turiu klausima,naujos temos nekursiu ir paklausiu cia. Domiuosiu labiau outdoor'u, kadangi namie neturiu tam tikru salygu ir akiu per daug... Stai klausimas y kury atsakymo forume neradau [jei yra tokia tema numeskit linka,aciu] Ar outdor'e uzauga hermiai? Ir siaip manau y sita traukini manau jau pavelavau,kadangi tuo pradeti uzsimti galimybe turiu tik ateinanacio menesio gale... Nebent zinote kokiu geru rusiu kuriios greitai suzydetu,nes as pokolkas esu pasimetes tarp rusiu
Peace

jai negaila pingiu tai yra lindoi speed+ autofloveriai tai jie per 60 dienu baige givenima nuo sudigimo bet nlb zinau kad ten ant ju uzauga 

Va! butent sitas ir ziurinejau,kazkaip keistai skamba ,nemanau kad 60 dienu,skamba kazkaip neytiketinaiR2D2 rašė:jai negaila pingiu tai yra lindoi speed+ autofloveriai tai jie per 60 dienu baige givenima nuo sudigimo bet nlb zinau kad ten ant ju uzauga

P.s kiek maciau ten lemonas,vienas is mano miegstamiausiu ka yra teke ragauti
bet neatmesk rizikos jai is tu 60 dienu bus 30 apsiniaukia tai kazin ar ka turesi 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 3 Atsakymai
- 5378 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas nenaudelis
-
- 8 Atsakymai