Nesugalvoju kurioje temoje parasyti sia istorija, taigi sukuriu nauja. Jei ka, galite perkelti prie kokios jau egzistuojancios temos
Baiginejasi mano homegrown'as, ir pradejau galvoti ka reikes daryti kai galutinai pasibaigs. Pries kelias dienas, pasiimu kelis litus ir iseinu i kiema apsizvalgyti kas per situacija siais laikais (jau beveik pora metu neteko pirkti gatveje). Prasilenkiu su kokiais 5-iais zmonemis, ir ziuriu priesais mane ateina vaikinukas, su savotiska sukuosena, kazkokia tatoo ir garsiai skambanciomis ausinemis. Mosteliu jam ranka, nusiima ausines, as ir klausiu: "sveikas, gal zinai kur nusipirkti pusgrami?"

tai pajuokavom truputi, pabendravom, sako: "sausra cia pas mus, pats paskutini ka tik surukes (matesi jam is akiu

), nezinau kur ieskoti"... na galvoju ok, gal pabijojo, ar ka. Praeinu dar kokius 100m, ir prekybos centro stovejimo aiksteleje pamatau 4 jaunuolius (visi apie 18 metu) automobilyje. Prieinu, belsteliu i vairuotojo langa, pasikalbam, sako ok, kaip tik vaziuojam paiimti, bet tik po visa grama ir 40Lt. Na ok, galvoju, paziuresiu ka jie ten ruko. Paduodu 50Lt kupiura, sako atvesim tuoj ir graza. Palaukiu kokias 10-15 minuciu, jie grizta, paduoda per langa graza ir ka zadejo.
Galiu tik pasakyti, kad produktas superinis. Stiprumas kaip mano auginto, tik kvepia netgi skaniau

Esme, ka norejau pasakyti, kad vidury dienos, nepazistant zmoniu, uztruko iki 30 minuciu, kad nusipirkti. Kazkada rugsejo 1-aja ieskojau "tasko" nusipirkt alkoholio (na, normalaus alkoholio, tiesiog kad rugsejo 1d nepardavineja legaliai), tai uztruko apie 2-3 valandas. Dziugu, kad kanapes rasti jau lengviau negu alkoholi drauziamu prekiauti metu