ka manot apie mano outmixus ar nusims kasnors nuo ju?

Turbūt geriausia natūralios trąšos - mėšlas, pelenai, kompostas... Bet čia jau kaip ir reikėjo į žemes įmaišyt. Galima ir pirktinėm (pageidautina organinėm) trąšom palaistyt. Galima ir be trąšų augint (bet jei žemės prastos, toks ir derlius bus). Žodžiu, pats galvok.Gurmanas rašė:Sveiki ūkininkai!
Auginu pirmus metus ir pradėjau nuo outdooro. Kolkas augaliukai auga tvarkingai, bet man su trašom neaišku, aš jų dar nenaudojau ir pamaniau paklausiu jūsų, kada ir kokias trašas jūs naudojate outdoore?
na po aukšta įtampa pjauna žinok dažnai, bo aukšta žolė gali elektros iškrovą pritraukt ir užsidegt ;DD tai geriau ieškok kitos vietos savo augaliukuišanchajus rašė:Sveiki, gal kas nors žinote ar pastebėjote kas kiek laiko pjauna ar apgeni žole po aukštos įtampos laidais? Žinau, kad idėja auginti po jais nėra gera, bet apvažinėjau tiek daug vietų kuriuose galėčiau auginti, o ta pasirodė tinkamiausia. Eina aukštos įtampos laidai kurie kerta miškeli. Auginčiau kuo arčiau to miškelio, o ne tiesiai po tais laidais, nes ideali ten vieta, šviestu visada pietinė/vakarinė ir šiek tiek rytinė saulė, miškelis užstotu nuo nemalonaus šiaurės vėjo rudenį.