)

Deksteris rašė:Supratau, o dar kas del LED , kiek domejausi nereikia balastu, reflektoriu, ausinimo ventiletoriu , neskleidzia jokio garso, naudoja iprastus lizdus. Sutaupoma neperkant ventiletoriu ir elektros sanaudos daug mazesnes negu HPS. Tai gal visdelto verta?Aisku ,dar apie jas tik pradejau dometis, bet jei protingai ziurejau tai vidutine kaina 300w Led apie 500lt arba as jau nusisneku kazka..
Edit: patinka, kad ja paprasta naudoti ,efektyvi, kaip supratau nereiketu ventiletoriu kurie skleistu garsa (labai atsizvelgiu i tai ,nes pas mane daznai buna pasaliniu zmoniu ,tai nenoreciau ,kad sklistu kazkokie didesni garsai)
Vat skaitau ir skaitau , o prasmes nerandu - tentu gamyboje........Bolt Thrower rašė:As siuo metu neauginu ir siaip beveik visas surukytas mano stuffas yra gatvinis "no name", o dabar jau ir to visa menesi nebegaunu, nes baryga dinges is eterio, tai kazko su veislem daug patart negaliu. Skirtumus tarp Indicos ir Sativos gali pasigooglint. Autofloweriai yra Ruderalis su kitos veisles genais, apie juos mano ziniu bagazas isvis labai menkas. Siaip pirmam kartui rekomenduociau koki gera Northern Lights strain'a. Labai nelepus augalas, su gerais derliais ir hibridas tarp sativos/indicos tai prie sofkes baisiai nerakins. Labiausiai zinomi "linksmi" strain tai turbut White Widow (irgi siaip nera lepi), nors jos labai daug ivairoviu ir turbut Maui Waui (Pagrinde sativos genai, tinka augint indoore). Apie AK47 atsiliepimai panasiai kaip apie white widow