Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
O ash lig shiol nemoku suktinukes susisukt vienas vargas.
Todel per pipkute traukiu.
Idomiausia tai kad ilga laika nezinojau kur ja nusipirkau bo laaabai girtas buvau.
Zinojau tik tai kad pipkute akropoli pirkau.
Taciau nesenei ishsiaishkinau kad pipkute pirkau indija pardotuvelei.
Jos ten taip uztiharintos kad sunku trezvam ir pastebet.
Vo blin o apie ka ce ash ?....
kasekas kasekas ir dar karta kasekas, jis nepakeiciamas mano gywenime.. diena prasideda su kaseku, pietum irgi kasekas, o vakarienei sociausiai KASEKAAAA
kas nemokat suktiniu sukt naudokit cigaretes,paimat cigarete iskratot tabaka istraukiat ta filtra ir idedat kartonini,tada padaryta misinuka tiesiog susiurbiat i cigarete,man tai lengviau ir greiciau nei is popieriuku sukti,na bet jei norisi tikro gero storo kasiako tokiu atveju teks ismokt juos sukt
pinas123 rašė:Biski tokia ta nuomene yra durna nusistacius, kad kasiakai ne lygis, prisiperki belenkiek tusciu, uzsipildai su aparaciuku ir trauki, ziauriai patogu
Ir reikia dar nepamiršt pusę filtro nukirpti, nes būna neužvelka, jei silpnesnis stuffas
pinas123 rašė:Biski tokia ta nuomene yra durna nusistacius, kad kasiakai ne lygis, prisiperki belenkiek tusciu, uzsipildai su aparaciuku ir trauki, ziauriai patogu
oneofTHE rašė:Man kilo keli lengvi klausimai benrdarukantiesiems Kokiose vietose rukote MJ ? Ka manote apie MJ rukyma viesose vietose ?
Parukau ir viesose vietose, pvz laisves alejoje kaune, bet neakivaizdziai ir nemanau kad mate kasnors ka rukau. Bet buvo mintis kilus kokiam kabeke uzsirukyt, nemanau kad mentus iskviestu, bet kadangi sandeliukyje lempa vis dega tai nerizikuoju tokiais dalykais.
Iskart atsiprasau jai jau pries tai buvo sukurta tokia tema bandziau perziuret forumus , taciau tokios kaip ir neradau , o gal as vis delto aklas :|?...
Paskutinis pranešimas
Danijoje kai studijavau tai turejau pazystama fermeri. Mazdaug po 18lt grama parduodavo, bet didesniais kiekiais reikedavo pirkti. Lyginant su...
sia vasara noriu pirma karta pasiauginti kelias gelytes sau, ir domejausi teisiniais reikalais. Aptikau idomios info, nesuprantu kaip ja...
Paskutinis pranešimas
Jie turi reglamentus, kuriais ne visada vadovaujasi. Pvz? Nustatinėdami kiekius jie turi vadovautis SAM rekomendacija, kur kanapių kiekiai matuojami...
Zinau kad laimes jointas, bet smalsu kaip ir kuom kvepuoja forumieciai;]
Koki rukymo buda labiausiai megstate ir dazniausiai renkates?
Noreciau, kad...
Paskutinis pranešimas
:bong: Bong :bong: Da Best :V:
Gal kas bande Water Pipe? :|? Tipo pypkute, i kuria pilasi papildomai vanduo