manau radau savo sventaji grali
 manau radau savo sventaji grali  smagus sativa high, malonus, ne per intensyvus, body/head balansas head puseje, bet su nevarginanciu neuzgozianciu draugisku body pojuciu
 smagus sativa high, malonus, ne per intensyvus, body/head balansas head puseje, bet su nevarginanciu neuzgozianciu draugisku body pojuciu 
[ nuotrauka ]
Va sita testavau, gaila nespes pasiekt pilno potencialo

manau radau savo sventaji grali
 manau radau savo sventaji grali  smagus sativa high, malonus, ne per intensyvus, body/head balansas head puseje, bet su nevarginanciu neuzgozianciu draugisku body pojuciu
 smagus sativa high, malonus, ne per intensyvus, body/head balansas head puseje, bet su nevarginanciu neuzgozianciu draugisku body pojuciu 

spės
 spės  svarbiausia - žiūrėk kad pelėsis neįsimestų per VISUS budus.. jei ptruputi įsimetė, t.y. per šišką - čia nesiskaito toks
 svarbiausia - žiūrėk kad pelėsis neįsimestų per VISUS budus.. jei ptruputi įsimetė, t.y. per šišką - čia nesiskaito toks  laikyk ir lauk, verta
 laikyk ir lauk, verta 
Haze kush? Pas mane irgi neAUTO kazkokie, +- rugpjucio 20 prazydo.medelynas rašė:Viena pratestavau siandienmanau radau savo sventaji grali
[ Paveikslėlis ]
Cia sitas ne haze kush, cia net nezinau kas, pradejo rodyt zydejimo zenklus kaip ir rugpjucio pradzioj, labai letai zydejo ir isivaziavo tik kazkur rugsejo pradzioj. Cia gali but net nezinau kas, gal od mixas kazkoks, gal satori x auto jack 47, net nezinauBroniusx rašė:Haze kush? Pas mane irgi neAUTO kazkokie, +- rugpjucio 20 prazydo.medelynas rašė:Viena pratestavau siandienmanau radau savo sventaji grali
[ Paveikslėlis ]
 bet labai malonus hajus. Siandien testuosiu haze kush, bus matyt kaip kas kame
 bet labai malonus hajus. Siandien testuosiu haze kush, bus matyt kaip kas kame  man asmeniskai haze kush geras augalas atrodo, gerai auga, graziai zydi, gera ziedu struktura musu klimatui, grazios spalvos, didelis potencialas nusimato, tik idomu kaip hajus. Galetu ir kitam sezonui greenas sita varianta vel pasiulyt prekyboj. Tik toki pradet jau reiketu geguzes pradzioj. 2men veg
 man asmeniskai haze kush geras augalas atrodo, gerai auga, graziai zydi, gera ziedu struktura musu klimatui, grazios spalvos, didelis potencialas nusimato, tik idomu kaip hajus. Galetu ir kitam sezonui greenas sita varianta vel pasiulyt prekyboj. Tik toki pradet jau reiketu geguzes pradzioj. 2men veg 
 . Likusios dar zydi.. liko apie 2 sav. Jokio pelesio ir net nepanasu kad jos jo bijotu.
. Likusios dar zydi.. liko apie 2 sav. Jokio pelesio ir net nepanasu kad jos jo bijotu. 

ir savaitės viduryj. Anot delfio pas latvius tai išvis sniegas
 ir savaitės viduryj. Anot delfio pas latvius tai išvis sniegas  Gal jau jamam ?
 Gal jau jamam ?