va vakar ziurejom tv isjunge garsa ir ijunge centra pizdec kaip viskas atitinka nu nx
 va vakar ziurejom tv isjunge garsa ir ijunge centra pizdec kaip viskas atitinka nu nx  ir kokius rusishkus filmukus prikolna ziuret taip viskas gerai sutampa
 ir kokius rusishkus filmukus prikolna ziuret taip viskas gerai sutampa  ))
))
 Dabar ant savo kito telefo gyvūnų nebededu... Beje, modelis panašus - x640..
 Dabar ant savo kito telefo gyvūnų nebededu... Beje, modelis panašus - x640.. 
Nu negi taip visiem buna kad nuo zoles tokie dalykai buna? Man toli grazu nieko panasaus gal ner buve, net po grybu suprantu kad matai tai ko nera, ir tikrai nesudauzyciau mobiliako jei ir pats velnias is ten lystuLSD rašė:Krč man buvo toks nelabai linksmas nutikimas:
Draugas atnešė žolės, viskas ok, pučiam, pučiam... Pusseserė man į telefoną parašė SMS, tad atsidariau dangtelį... JOMAJO! Drakonas iš jo lenda! bl, xuj taip ir teko atsisveikint su savo x460...Dabar ant savo kito telefo gyvūnų nebededu... Beje, modelis panašus - x640..
 Kazkaip man atrodo kad zmones ishsigalvoja kai pradeda pasakot kad mato tokias haliucinacijas nuo zoles. Man tik viena karta buvo kad pats nejausdamas pradejau pasilenkes kambary vaiksciot, nes kazkaip gal pasirode kad lubos arti
  Kazkaip man atrodo kad zmones ishsigalvoja kai pradeda pasakot kad mato tokias haliucinacijas nuo zoles. Man tik viena karta buvo kad pats nejausdamas pradejau pasilenkes kambary vaiksciot, nes kazkaip gal pasirode kad lubos arti   Bet kai pradeda pasakot kad kalbejausi su zaliu drambliuku ir pan. man tai atrodo nesamone. Reiktu gal dviguba doze grybu suvalgyt kad taip butu....
  Bet kai pradeda pasakot kad kalbejausi su zaliu drambliuku ir pan. man tai atrodo nesamone. Reiktu gal dviguba doze grybu suvalgyt kad taip butu.... Viena karta puciau mentui kai buvau parukes, bet ne i dudele bet is nori
 Viena karta puciau mentui kai buvau parukes, bet ne i dudele bet is nori   Neturejo mentas alkotesterio, bet pasirodziau itartinas, tai gerai kad neveze kraujo priduot, nors dar klausimas ar tokius dalykus jie randa kai tikrina alkoholio kieki kraujyje.
  Neturejo mentas alkotesterio, bet pasirodziau itartinas, tai gerai kad neveze kraujo priduot, nors dar klausimas ar tokius dalykus jie randa kai tikrina alkoholio kieki kraujyje.5gie.shr+paciam bume dar 0.5-1g. indica MJ 15%THC - drambliuku nepazadu, bet su tokiais personazais, kuriuos sapnuose matai tai tikrai bendrausiPro Pot rašė:kai pradeda pasakot kad kalbejausi su zaliu drambliuku ir pan. man tai atrodo nesamone.
 pats su savim tokius dialogus vesi - labai panasius i tuos ka veiki sapnuose, juk ten esi tas tikrasis prigimtinis naturalus pasamones veikalas.
 pats su savim tokius dialogus vesi - labai panasius i tuos ka veiki sapnuose, juk ten esi tas tikrasis prigimtinis naturalus pasamones veikalas. as ir galvoju papasakosiu viena keista
  as ir galvoju papasakosiu viena keista   :
  : Sneku sneku ziuredamas i zeme ant suoliuko atsisedes ir rodosi kad kazkas stovi priesais ir ziuri i mus
  Sneku sneku ziuredamas i zeme ant suoliuko atsisedes ir rodosi kad kazkas stovi priesais ir ziuri i mus   po biski keliu galva nu tikrai matosi kazkas stovi per prieblanda . Staigei pakeliau galva nieko nebera
  po biski keliu galva nu tikrai matosi kazkas stovi per prieblanda . Staigei pakeliau galva nieko nebera   tai va buna tokiu idomybiu , o gal tai buvo kazkieno tai dvasia
  tai va buna tokiu idomybiu , o gal tai buvo kazkieno tai dvasia