Maziau rukyk, sitas dalykas smegenis dziovina
 Maziau rukyk, sitas dalykas smegenis dziovina  Kas be saiko tas nuodas, kas su saiku tas vaistas
 Kas be saiko tas nuodas, kas su saiku tas vaistas 
 Maziau rukyk, sitas dalykas smegenis dziovina
 Maziau rukyk, sitas dalykas smegenis dziovina  Kas be saiko tas nuodas, kas su saiku tas vaistas
 Kas be saiko tas nuodas, kas su saiku tas vaistas 
 Sekmes bill'ai, gydykis nuo depresijos, as irgi maniau kad as linkes i depresija ir kad man tai patinka gal netgi, bet kai isbridau is tos gyvenimo neramybes, supratau kad tai buvo visi velniai isikibe i mane kiek tik imanoma ir nenorejo manes paleist
 Sekmes bill'ai, gydykis nuo depresijos, as irgi maniau kad as linkes i depresija ir kad man tai patinka gal netgi, bet kai isbridau is tos gyvenimo neramybes, supratau kad tai buvo visi velniai isikibe i mane kiek tik imanoma ir nenorejo manes paleist 

)
) )) Is mano puses tai tik psichologiniai patarimai eina, nieko bendro su tokiais ciudais neturiu ))
)) Is mano puses tai tik psichologiniai patarimai eina, nieko bendro su tokiais ciudais neturiu )) Geriausia yra harmoniukas +/-, ant balanso, kad vienas kitą pildytų, o ne naikintų. Kažkas man pasakojo apie Budos šypsenėlę, kuri sako: "aš pats laimingiausias, nes viską žinau ir pats nelaimingiausias, nes nieko negaliu pakeisti"
 Geriausia yra harmoniukas +/-, ant balanso, kad vienas kitą pildytų, o ne naikintų. Kažkas man pasakojo apie Budos šypsenėlę, kuri sako: "aš pats laimingiausias, nes viską žinau ir pats nelaimingiausias, nes nieko negaliu pakeisti"  Man irgi buvo depresija, kai kūšys, pažastys želt ir pistūsiai su pistbarzde kaltis pradėjo, bet stojau tada ne į emo, o į gotų/mirties klaną. Mano vardas buvo Dugnas lol, gerdavom kaip velniai, klausydavom velnių muzikos ir šiaip fun buvo paauglystėj
 Man irgi buvo depresija, kai kūšys, pažastys želt ir pistūsiai su pistbarzde kaltis pradėjo, bet stojau tada ne į emo, o į gotų/mirties klaną. Mano vardas buvo Dugnas lol, gerdavom kaip velniai, klausydavom velnių muzikos ir šiaip fun buvo paauglystėj   bet, kai baigiau vidurinę, tai kažkas atsitiko.. iškart 50 metų sukako
 bet, kai baigiau vidurinę, tai kažkas atsitiko.. iškart 50 metų sukako   

As neskindavau to, ko tapacia diena nesuvalgydavau, ir gal maziau nei dvi savaites tetripinau ir tik paskutini karta kai rasiau stipriai
 As neskindavau to, ko tapacia diena nesuvalgydavau, ir gal maziau nei dvi savaites tetripinau ir tik paskutini karta kai rasiau stipriai  Nueini y miska, tik yzenges y miska issitrauki ausines, stipriai ikvepi - iskvepi, dar lenda blogos mintys, bet joms nebeskiri demesio, pasiziuri y desine - nuostabus miskas y kaire - dar nuostabesnis vaizdas, bandai pajusti miska, susilieti, mintimis gerbi miska, bet ka jame kaip save, realiai as cia, eini savu kaliuku, kaip yprasta musmiriu augamoje vietoje randi ir nusiskini musmire, su vandens buteliuku apsiplauni, popierine servetele apvalai, suvalgai, eini sypsaisi, ziuri y dangu, medzius, eini toliau, opa dar viena musmire, suvalgai, atsisedi ant akmes, isvalai mintis, tyla, tada gersai, misko garsai, eini link namu, pradeda suktis galva, pykinti, pavemi, dar kazkas pilve, pasiki(viena karta taip tebuvo)
 Nueini y miska, tik yzenges y miska issitrauki ausines, stipriai ikvepi - iskvepi, dar lenda blogos mintys, bet joms nebeskiri demesio, pasiziuri y desine - nuostabus miskas y kaire - dar nuostabesnis vaizdas, bandai pajusti miska, susilieti, mintimis gerbi miska, bet ka jame kaip save, realiai as cia, eini savu kaliuku, kaip yprasta musmiriu augamoje vietoje randi ir nusiskini musmire, su vandens buteliuku apsiplauni, popierine servetele apvalai, suvalgai, eini sypsaisi, ziuri y dangu, medzius, eini toliau, opa dar viena musmire, suvalgai, atsisedi ant akmes, isvalai mintis, tyla, tada gersai, misko garsai, eini link namu, pradeda suktis galva, pykinti, pavemi, dar kazkas pilve, pasiki(viena karta taip tebuvo)  , oo tada visiskai atsipalaiduoji, jautiesi issivales, naturalus, eini pakeles galva aukstai y medziu virsunes, kaip viskas grazu, kaip skaniai kvepia miskas, kaip gera, eini gelezinkeliu pora km iki miesto,  susikoncentraves y kazka tai toli, toli, net akys pradeda asaroti, sviesos liejasi bet jos tokios ryskios ir grazios, isikisi ausines, muzika, muzika nepakartojama
, oo tada visiskai atsipalaiduoji, jautiesi issivales, naturalus, eini pakeles galva aukstai y medziu virsunes, kaip viskas grazu, kaip skaniai kvepia miskas, kaip gera, eini gelezinkeliu pora km iki miesto,  susikoncentraves y kazka tai toli, toli, net akys pradeda asaroti, sviesos liejasi bet jos tokios ryskios ir grazios, isikisi ausines, muzika, muzika nepakartojama  vapse chill trip trans jautiesi, eini miestu 3km, pasitikintis savimi, iskeles galva
 vapse chill trip trans jautiesi, eini miestu 3km, pasitikintis savimi, iskeles galva  , dziaugiesi kiekvienu zmogumi, pasiziuri, nusisypsai, grysti namo ir nieko gero nebenuveiki
, dziaugiesi kiekvienu zmogumi, pasiziuri, nusisypsai, grysti namo ir nieko gero nebenuveiki  Tik kita diena, atsikeli, pasidarai bokala zalios arbatos, pasileidi, ramaus vocalo muzikos, atsiguli atgal y lova, ziuri pro langa, megaujiesi vaizdu, megaujiesi muzika, megaujiesi arbatos skoniu, tiesiog butimi ir tiek uztenka, o paskutinis tripas tai skaitiai kas ten man buvo
 Tik kita diena, atsikeli, pasidarai bokala zalios arbatos, pasileidi, ramaus vocalo muzikos, atsiguli atgal y lova, ziuri pro langa, megaujiesi vaizdu, megaujiesi muzika, megaujiesi arbatos skoniu, tiesiog butimi ir tiek uztenka, o paskutinis tripas tai skaitiai kas ten man buvo  Tai kodel klausi?
 Tai kodel klausi? 

Kas toliau seks? Koks mano megstamiausias patiekalas? Gerai. Kokius pezejimus? Paskutine mano zinute dabar jau priespaskutine tai realus mano, pojuciai, potyriai, tai ka as realiai jauciau, suvokiau ir veikiau, tai vadinama pezejimu? Ne, tai vadinama, isisavintos busenos atpasakojimu, as tai realiai pragyvenau ir subegu atpasakoti, supranti? Pries valanda buciau pagalvojas kad taip, dabar matau kad nei pats nezinai kad nesi realiai prabudines samones. Atsiprasau jeigu supykdziau tave, nes atrodo taip kaip pyktum ant manes del sau nesuprantamu priezasciu
 Kas toliau seks? Koks mano megstamiausias patiekalas? Gerai. Kokius pezejimus? Paskutine mano zinute dabar jau priespaskutine tai realus mano, pojuciai, potyriai, tai ka as realiai jauciau, suvokiau ir veikiau, tai vadinama pezejimu? Ne, tai vadinama, isisavintos busenos atpasakojimu, as tai realiai pragyvenau ir subegu atpasakoti, supranti? Pries valanda buciau pagalvojas kad taip, dabar matau kad nei pats nezinai kad nesi realiai prabudines samones. Atsiprasau jeigu supykdziau tave, nes atrodo taip kaip pyktum ant manes del sau nesuprantamu priezasciu Zinai kuomet zmones svaiginasi? nes iesko iliuzijose geresnio pasaulio aukodami sveikata. Atkreipk demesi kad sveikas laimingas zmogus, atrades saves retai isvis ka nors vartoja. Atsakymo nepageidauju. Svarbiausia pasigydyk, ko tau ir linkiu, pasveikt
 Zinai kuomet zmones svaiginasi? nes iesko iliuzijose geresnio pasaulio aukodami sveikata. Atkreipk demesi kad sveikas laimingas zmogus, atrades saves retai isvis ka nors vartoja. Atsakymo nepageidauju. Svarbiausia pasigydyk, ko tau ir linkiu, pasveikt  Iki
 Iki "Normalaus", "Sveiko" proto, tai turbut bus toks protas kaip tavo? ar ne? Protinguoli
 "Normalaus", "Sveiko" proto, tai turbut bus toks protas kaip tavo? ar ne? Protinguoli  D Eik eik, kokono busenos juonuoli
D Eik eik, kokono busenos juonuoli  Taip sutinku, laimingiausi zmones dazniausiai nieko nevartoja, bet su ismintimi, fantazija, suvokimu, naujo sukurimu, isigilinimu y bet ka ir daugybe kitu niuansu dazniausiai vartoja
 Taip sutinku, laimingiausi zmones dazniausiai nieko nevartoja, bet su ismintimi, fantazija, suvokimu, naujo sukurimu, isigilinimu y bet ka ir daugybe kitu niuansu dazniausiai vartoja 

Jeigu idomu, nedidelis kiekis musmiriu, suteikia energijos, pasitykejimo, baimes nejautimo, pagreiteja reakcija, ir labai lengvai apskaiciuojami tokio prascioko kaip tu sekantis judesiai, tavo nelaimei cia butu.
 Jeigu idomu, nedidelis kiekis musmiriu, suteikia energijos, pasitykejimo, baimes nejautimo, pagreiteja reakcija, ir labai lengvai apskaiciuojami tokio prascioko kaip tu sekantis judesiai, tavo nelaimei cia butu. Tu nekalbek per kur ateina ismintis, ismintis ateina per visur netgi per tavo nieko vertas, bandancias yzeisti, zinutes
 Tu nekalbek per kur ateina ismintis, ismintis ateina per visur netgi per tavo nieko vertas, bandancias yzeisti, zinutes
Nešvaistyk laikoTriusikas rašė:Per kur matomai manyje ? )))) Nes as gi cia svaidaus nahujais )) Ismintis ateina su dvasine patirtim, o ne su ... , kaip tamsta megsta ) Gerai vistiek nei mes susimatysim nei mes pasisnekesim zmogiskai nei dar ka. Sekmes billai, jei kada nugrimztum i depresija, uzkask grybo, jie visada istrauks is siknos )))