Kur iseit? Apie ka tu cia? As siandien puikios nuotaikos, viskas ciki piki, apie narkotikus net kalbos nera, svaraus proto sedziu, geriu arbatele, ziuriu filma, na tiesiog asmeniskai man puikiai leidziu laika, as niekam nieko nenoriu yrodyti, as bijociau perteikti savo mintis taip kad tai taptu kitu zmoniu nuomone, tiesiog kartais parasau ka galvoju kartais pagalvoju ka parasau, turbut man to reikia arba vel grystant prie pradziu gal tai nulemta gal tiesiog kitaip ir buti negalejo, nu vnzd vieno teisingo atsakymo kodel as rasau kaip ir nera prasidetu jis nuo: man tai patinka . Ir as ne bandau buti teisus as isliedamas save galiu ieskoti butent kur as esu neteisus, o kiti dar man padeda tai isviso saunu, mano kelias - tiesos kelias, as ieskau tiesos, kazko naujo, supranti as nenoriu stoveti vietoje, noriu judeti y prieki ir as negaliu pasirinkti is anksto teisingo kelio bet turbut bandau jo ieskoti. Ir dar va tau atrodo depresovos haliucinacijos kai man tai tiesiog paprasta minciu seka, vat va taip skirtingai suvokiame tuos pacius zodzius. Ai dar kaip tai nera mano nuomone? O tai kieno?
Apie kaip ji susiformavo mes nekalbekime bet tai tikrai MANO nuomone tik zinoma nepastovi nes kitaip buti ir negali
Dar pagalvojau kodel as cia rasau nes istikro as neturiu su kuom rasynetis gal pagalvojau kad jus panasiausios sielos y mane, norisi kartais pabendrauti, nes tikru draugu neturiu, broliu neturiu, tiesiog ka as zinau.. neatrode mano mintys man tokios kvailos, atsiprasau, neberasysiu. Viskas gerai