Jau trečią kartą tą su Babilonu meti

Viskas ten cool, bet mano galva, pernelyg radikaliai ir su tokiu psichopatijos prieskoniu
Sokan rašė:<...> siek tiek tiesos
G. rašė:Šiek tiek tiesos yra.<...>
Sokan, čia tikrai viskas labai paprasta. Taip paprasta, kad net nelabai įžvelgiu prasmės gilintis į šį "No legal name" tiesos kultą

Kiekvienas turi savo tiesas, kiekvienas jas gina. Kartais mes lygūs, kartais ne, kokiais konkrečiu momentu norim, tokiais konkrečiu momentu dedamės. Mes vienu metu esam ir nelygūs, nes doh, aš tai ne tu ir tu tai ne aš, tu su mano ranka mano kabančių nepakasysi. Ir kadangi mes dalinamės viena būtimi, tai mes esame lygūs, labiau jau lygus. Vienas gyvas fraktalinis, antžmoginis, organizmas, sudarytas iš organizmų, kuriuose gyvena kiti organizmai ir kurių visumą mes vadinam visata ar egzistencija, kuri yra lygi niekam kitam kaip tik pati sau.
Sokan rašė:Kodėl žmogus žaliai apsirengęs gali tave terorizuoti?
Gali, nes gyvas. Tokios teisės šiaip niekas neturi, pareigūnai taip pat atsako už viršytus įgaliojums, kodeksų laužymus, piktnaudžiavimą tarnybine padėtim ir pan. Dabar aš tau, Sokan, klausimą

Kodėl žmogus, kuris yra, pavyzdžiui, tavo sūnus gali tave terorizuoti? Dėjo skersą jis ant tavo teisinio vardo, jis tau grąsina, nes nori eiti su savo alkašėliais draugais į balių, o tu jam neleidi. Skirtumas tarp tokio terorizavimo ir terorizavimo, kuri paminėjai tu, tai yra, kad tavo pavyzdy terorizuojamas teisinis vardas, o mano pavyzdyje terorizuojama bevardė siela (tėvukas, kuris sūnui nori geriausio). Todėl filosofinis klausimas būtų toks - kodėl įmanoma terorizuoti?
Vardų registre toks dalykas kaip copyright neegzistuoja. Jeigu egzistuotų, tai kamon.. aš negalėčiau būti aš, nes savo teisiniu vardu ir pavarde dalinuosi su dar keliais žmonėm.
[ nuotrauka ] tokiam žalia apranga vilkinčiam žmogui?

Kuo tu vardu, brangioji? Aš Adelaida Parkinson, pone.. *bitchslap* nuo šiol tu Kristina, ir tu dirbi man. Kiekvieną šeštadienį pas tave ateis Igor ir surinks man priklausančius procentus

Esmė tame, Sokan, kad tu turbūt pamiršai, jog kad žmonės elgtųsi kaip kiaulės ir kitus treatintų kaip šiukšles, teisinis vardas dažniausiai yra mažiausias bet kieno rūpestis. ps. Jeigu mes būtume gimę Šiaurės Korėjoj ar kokiose tai Pietų Amerikos džiunglėse, mes greičiausiai dabar negalvotume taip, kaip galvojame

enderis toks: beleką su tavimi gali daryti belekas

Įsivaizduoju žmogų einantį tamsia gatve, pribėga siluetas, dūris peiliu, ir nubėga. Susgrimba žmogus, suklumpa ant kelių ir kraujais iškosėja: "tai neteisinga"

o jeigu tas žudikas būtų bevardis?? Blembački, Sokan, kažkokias čia pinkles su savo nindzėm spendi