Tolerance break dienoraštis
Re: Tolerance break dienoraštis
Aš ir metus kūrinu bene kasdien. Nors pirmą kartą pabandžiau prieš 11 metų ir per tą 11 metų pūtimai buvo tik retkarčiais, keliskart į metus.
Tik kūrinu gryną hašą per pypkę prieš miegą, po nedaug, po kelis dūmus. Per mėnesį sukūrinu tik 3-4 gramus.
Hašo dėka smarkiai sumažinau alkoholio vartojimą - užuot nusilakęs penktadienį ir šeštadienį, išgeriu nenorom kartą per mėnesį aplinkinių verčiamas.
kaip bebūtų keista, susitvarkė gyvenimas - pasižymėjau karštu būdu ir greit supykdavau, tačiau dabar tapau pozityvesnis ir šaltesnis. Pradėjau toleruoti visai kitokius žmones.
Keisčiausia, kad pagerėjo koncentracija - darbus atlieku 100%, nekamuoja toks nuovargis ir apatija.
Tik nuolat graužia mintis, kad tapau priklausomas. Nežinau kiek tai gerai ir kiek tai blogai.
Tik kūrinu gryną hašą per pypkę prieš miegą, po nedaug, po kelis dūmus. Per mėnesį sukūrinu tik 3-4 gramus.
Hašo dėka smarkiai sumažinau alkoholio vartojimą - užuot nusilakęs penktadienį ir šeštadienį, išgeriu nenorom kartą per mėnesį aplinkinių verčiamas.
kaip bebūtų keista, susitvarkė gyvenimas - pasižymėjau karštu būdu ir greit supykdavau, tačiau dabar tapau pozityvesnis ir šaltesnis. Pradėjau toleruoti visai kitokius žmones.
Keisčiausia, kad pagerėjo koncentracija - darbus atlieku 100%, nekamuoja toks nuovargis ir apatija.
Tik nuolat graužia mintis, kad tapau priklausomas. Nežinau kiek tai gerai ir kiek tai blogai.
tai dar pofik dude, aš neskaičiuoju net kiek litų palikau ant šito dalyko nes pats pasiimdavau pamėtyt chebrai, aišku ir surūkydavau nemažai iš to, tai tūkstančiais sumytės eina, o dabar mašiną pirkau ir tų tūkstančių taip reiktų...
aš irgi apsiraminau, tiksliau...tapau apatiškas, niekas nebeįdomu viskas PO H UI, negerai jau, tai va jau nuo savaitės pradžios irgi nusprendžiau nerūkyt : ) arba bent nerūkyt kai būnu vienas, jau net po dviejų dienų jaučias pagyvėjimas, energija. nes taip tai pritrenktas atsikeldavau pripalinęs dar ... galioja viskam, kas per daug tas nesveika
aš irgi apsiraminau, tiksliau...tapau apatiškas, niekas nebeįdomu viskas PO H UI, negerai jau, tai va jau nuo savaitės pradžios irgi nusprendžiau nerūkyt : ) arba bent nerūkyt kai būnu vienas, jau net po dviejų dienų jaučias pagyvėjimas, energija. nes taip tai pritrenktas atsikeldavau pripalinęs dar ... galioja viskam, kas per daug tas nesveika
DAY #9
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Šiandien harvestinau savo sativas ir katik baigiau jas ruošti džiovinimui... Noriu rūkyt!
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Šiandien harvestinau savo sativas ir katik baigiau jas ruošti džiovinimui... Noriu rūkyt!

Žolė. Nematau kodėl nesinaudoti šia Dievo mums duota gėrybe.
Radau vieną citatą, kurią buvau užsirašęs ir ji, manau, visai tiktų šitai "tolerance break" temai
"You hear they say herb makes you go mad? It's a mind over matter thing. Because if you smoke herb and you find that it's too much for your meditation, you have to leave it. Herb is not a joke thing or a play thing, it's a meditation thing" - kažkoks rasta.

"You hear they say herb makes you go mad? It's a mind over matter thing. Because if you smoke herb and you find that it's too much for your meditation, you have to leave it. Herb is not a joke thing or a play thing, it's a meditation thing" - kažkoks rasta.
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
Šiek tiek jogos ir noras rūkyti numalšintas 

Tolerance break po 3 men rukymo
Juokinga
Tau 3g menesiui uztenka ir tu breikus nori daryt kazkokius
Parukytum normaliai jauciu isvirstum is koju isvis
Breiko reik kai jau galvoji kaip cia 3 dienas su 3g pratempt, ir nekas gaunasi 

Smagu, kad tau juokingazebr rašė:Tolerance break po 3 men rukymoJuokinga
Tau 3g menesiui uztenka ir tu breikus nori
daryt kazkokius

Gal nesupratai (neskaitei), organizmo tolerancija thc atzvilgiu man antraeilis tikslas sito breako. Daug svarbiau permastyti asmenini santyki su

Idomu, kaip cia butuzebr rašė:Parukytum normaliai jauciu isvirstum is koju isvis

Bent man tolerance break yra totali nesamone. Kelias savaites rukiau diena is dienos. Padariau pertrauka menesio. Po pertraukos nei geresni efekta isgavu nei rukyma po pertraukos sumazinau. Vel po keliu sav sumazinau rukymo intencyvuma pradejau rukyt kas antra diena, dar po savaites kas 4 , ir paskutinius 2men parukau i menesi kelis kartus 3-4 , tabako beveik nemaisau. Efektas greitesnis bei stipresnis. Tiesiog break nepades jai nebus didelio noro ir kas svarbiausia . Dar kas svarbu ismokti atsisakyti draugu pasiulimu. Bet jai visdelto yra butinybe kuriam laikui atsisakyti marytes tuomet ir reikia atsisakyti. Pazystu daug daugiadieniu rukytoju, bet ju ateiti matau nekokia jai jie to neprades mazinti. Dauguma ju net negalvoja visai i prieki, o tiesiog gyvena sia diena. Zinau kelis atvejus kai zmones klimsta i skolas ir veliau bega i uzsieni savo seimos nariam palikdami skolas ir grasinimus. O isvaziavia daro ta pati. Ir viskas per nora pralobti is marytes ir nemokejimo atsisakyti. Kas daro pertraukas palinkesiu sekmes ,
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Velniop , is mano tolerance break tai nieko nesigavo. Sekmes dar besilaikantiems 

EnjoyRankdarbis rašė:Velniop , is mano tolerance break tai nieko nesigavo. Sekmes dar besilaikantiems

-
- Ekspertas
- Reputacija: 16
Palaikom sita tema. As kol kas tai nepasirysiu, bet... Gruodzio pradzioje busiu po savo gimtadienio, ir lauksiu kaledu... Tai noresiu pameginti bent jau 1 savaite break'o
Keep this thread alive!

Matthew 13:1-23, Mark 4:1-20, and Luke 8:4-15
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
DAY #11
Aš jau rašau iš anapus
Tolerance break užbaigtas anksčiau nei planuota. Buvo būtina rūkyti, nes visai šalia skraidė toks magic mooooooooooooooooooooooooment... Aš jį pagavau.
PS išvis nerūkyta 12 dienų, nes breakas realiai prasidėjo nuo rugsėjo 30
Aš jau rašau iš anapus

PS išvis nerūkyta 12 dienų, nes breakas realiai prasidėjo nuo rugsėjo 30

Manęs niekas negali varžyti daryti to, ko aš noriu.
Nu chebra.. tai ką aš paskutinis čia "lėvakas" tolerancinu net netolerancindamas?
DAY #25, mofos
bet kai jau parūkysiu tai blin per visas temas prasinešiu, reikės tramdyt mane, gal net išbanint, kad nusiraminčiau 

CB-1 CB-2
Tikrai teisingi zodziaiG. rašė:Radau vieną citatą, kurią buvau užsirašęs ir ji, manau, visai tiktų šitai "tolerance break" temai![]()
![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif)

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
As busiu isganytojas jusu bjauriu, isgamisku sielu:
Meskite rukyt per adventa, pasimelskite! Jus, bezdziones, atgaukite kvapa, pravalykite plaucius, o kaledu ryta "Jah! Rastafari."
As dar asmeniskai galvoju visa ziema nerukyti, nes baisiai salta (alternatyva - balkonas? - nonono...labai salta.... kita alternatyva - tiesiog namie? - ta ir darau, bet kai vedini vel supistai salta...)

Meskite rukyt per adventa, pasimelskite! Jus, bezdziones, atgaukite kvapa, pravalykite plaucius, o kaledu ryta "Jah! Rastafari."

As dar asmeniskai galvoju visa ziema nerukyti, nes baisiai salta (alternatyva - balkonas? - nonono...labai salta.... kita alternatyva - tiesiog namie? - ta ir darau, bet kai vedini vel supistai salta...)
-
- Patyręs
- Reputacija: 20
Abejoju ar čia kažkam tavo religinės erezijos įdomios.hobomon rašė:As busiu isganytojas jusu bjauriu, isgamisku sielu:
![]()
![]()
-
- Moderatorius
- Reputacija: 26
Tuoj bana gaus viena "Isgamiska" siela ir gales eiti i lauka - sraigiu ganyti. xDDD
Auginimo Pradžiamokslis
http://www.legalus.net/kan/
Augalų Problemos+Atsakymai !
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=11688
http://www.legalus.net/kan/
Augalų Problemos+Atsakymai !
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=11688
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas