[ nuotrauka ]
Marimar ne gi mašei kanapes su tabaku? Manau joint'as tai tik pure
 Kam gadinti visa skonį ?
 Kam gadinti visa skonį ?  plius nikotinas kenkia
 plius nikotinas kenkia  
 Kam gadinti visa skonį ?
 Kam gadinti visa skonį ?  plius nikotinas kenkia
 plius nikotinas kenkia  

Užtat iš to vieno žiupsnelio stuffo gaunasi tikrai nemažai puff'ų, arba keletas gilių ir labai labai skanių įkvėpimų
 Užtat iš to vieno žiupsnelio stuffo gaunasi tikrai nemažai puff'ų, arba keletas gilių ir labai labai skanių įkvėpimų 

bent jau pas mane nerodo
 bent jau pas mane nerodo 

va :
 va : o stuffas į to vamzdelio galą viduj burbuliuko dedasi ar į patį burbuliuką?
 o stuffas į to vamzdelio galą viduj burbuliuko dedasi ar į patį burbuliuką?

Fainas analoginis sprendimas. ...tik gal prisikabinčiau prie estetikosBobpas rašė:Naudoju vaponic http://www.vaponic.com/ Pigus ir labai ekonomiškas.
Veipinant reikia beveik dvigubai mažiau, o efektas ateina šiek tiek vėliau nei rūkant paipą.
Poveikis švelnesnis, mintys skaidresnės nei rūkant. Veipinti dar procesas malonesnis, sveikiau, skaniau
Rekomenduoju.
 kaitinkit tik su mėlina liepsna, nes juoduoja stikliukas
 kaitinkit tik su mėlina liepsna, nes juoduoja stikliukas
Aklai isgyriau draugui ta Snoop Dogg Vapo ,o tas ir nusipirko iskarto.Sunhump rašė:nusipirkau toki http://www.aliexpress.com/item/SDOG-Fas ... 58134.html ir nusivyliau, man neiseina parukyt su juo, ijungi palaikai keleta sekundziu ir nustoja kaisti, lyg tais atydarytas matosi spiraliukas kaista bet uzdarius idejus zalio tai hz, kaitini kaitini iki uziknnisimo kol nors maziuka duma issiurbt.. nzn man patinka normaliai uztraukt tai uztraukt kad jaustum kad parukei, kad duma isputi (ne apie high stupruma cia) . tada ir supratau kad gero daikto papigiai nenupirksi

Tik kad vakar va sugalvojau savo durna galva, kad reikia išgarinti vandenį iš kandiklio (po virinimo / plovimo), pamovus jį ant vielos. Rezutatas - nebėra kandiklio
 Tik kad vakar va sugalvojau savo durna galva, kad reikia išgarinti vandenį iš kandiklio (po virinimo / plovimo), pamovus jį ant vielos. Rezutatas - nebėra kandiklio  Teks užsisakinėti naują. Bet šiaip, jei atsargiai naudoti - asmeniniam pūtimui kol kas nieko geresnio nebandžiau. Kompanijoje naudoti netinka visiškai, tai grynai asmeninis prietaisas. Highly recommended
 Teks užsisakinėti naują. Bet šiaip, jei atsargiai naudoti - asmeniniam pūtimui kol kas nieko geresnio nebandžiau. Kompanijoje naudoti netinka visiškai, tai grynai asmeninis prietaisas. Highly recommended