Užteks jau. Žiauriai durnai atrodo

Neparanojink, nes varai kaip beretė, tik kitoj barikadų pusėj. Jau kartojau, kad lyginu tik to meto parametrus su kitų šalių analogais ir mano akimis, rusiškiem aparatams trūko perfomanso lyginant su konkurentais. O kad atsilieka, nes prasti keliai, tai manes neįtikina. Ne keliai kalti, kad motorus reikia perinkinėt kas 5000 km. Ne dėl prastų kelių varžtus įkaldavo užuot įsukę. Bet išsisakėm čia viską, tai gal čia ir sustojam, nebent atsiras dar koks automobilių technikos entuziastasmarimar rašė:O gal tiesiog reikia baigti svaigti ir smerkti kažką vien dėl to, kad tai "rusiška"?
Užteks jau. Žiauriai durnai atrodo
o dabar kalbat kas grazesnes masinas kuria pirkejo akei, nors tai jungiasi su tavo kilmantai pasamone, tai kad kaip mes turime rasyti kad pasirodytumem graziai pries kitus ir kokie turi buti daiktai kad jie buti pranasesni uz kitus, tai jungiasi y viena, siuolaikine zmoniu yda, materializma, puikybe, nora buti "kietesniu" uz kitusReikia nešti atsakomybę šiame forume su postais už rūkančių bendruomenę, nes postai "perp*sau parke žiurkę", "ar sėsti olandijoj į kalėjimą/psichūškę" diskredituoja visą bendruomenę ir jūsų švietėjiška veikla apie žolę nublanksta paprastam žmogui čia pasiskaitinėjus tokius nuotykius. Susidaro įspūdis, kad čia renkasi zekas.info kontingentas. Jūs norite, kad apie jus taip galvotų?
Radai už 400 ir dar kažko klausi? Labai naiviai planas skamba. Jeigu pinigų nesusiveiki čia, vargu ar susiveiksi ten. Išsisvajoti tobulą gyvenimą yra viena, o jį realizuoti - visai kas kita. Tikiuosi, dar žinai, kad Jamaikoj vien užAnonymous rašė:Sveiki! Planuoju vykti į Jamaiką, visam laikui, pradėt naują gyvenimą, kokiame kaimelyje, šalia gamtos... Tad norėčiau pasiteirauti, gal yra žmonių žinančių pigiausią variantą ten nuvykti, nes man su pinigais dabar nekokia situacija? Kiek teko užmatyt tai pigiausias variantas skrendant lėktuvu buvo apie 400eu. Tai galbūt yra čia nusimanančių labiau apie keliones, kurie galėtu dar kažką patart? Gal yra ir kitų variantų ten nuvykti? Laikas, kelionės trukmė, keliavimo būdas - nesvarbūs, svarbiausia ten nusigauti.
Jeigu tu ten nebuves ir neturi pažįstamų nevažiuok, prie gamtos ir lt gali gyvent, dar geriau! Daugiausia VISA duos 30 dienų. Be darbo leidimo išvis negausi, o antra ten nusikalstamumas vienas didžiausių pasaulyje... Prisisvaigę iliuzijom nuvažiuoja ir nelabai laimingai jiem ten baigiasi. Brazilija tam reikalui būtų daug geriau ir lietuvių ten yraAnonymous rašė:Sveiki! Planuoju vykti į Jamaiką, visam laikui, pradėt naują gyvenimą, kokiame kaimelyje, šalia gamtos... Tad norėčiau pasiteirauti, gal yra žmonių žinančių pigiausią variantą ten nuvykti, nes man su pinigais dabar nekokia situacija? Kiek teko užmatyt tai pigiausias variantas skrendant lėktuvu buvo apie 400eu. Tai galbūt yra čia nusimanančių labiau apie keliones, kurie galėtu dar kažką patart? Gal yra ir kitų variantų ten nuvykti? Laikas, kelionės trukmė, keliavimo būdas - nesvarbūs, svarbiausia ten nusigauti.
Yra toks dėsnis, kad kur gimei ten ir gyvenk. Niekada juodi su baltais negyvens taikoje, aš nevažiuočiau į jų šalį ir prašau tegu jie nevažiuoja pas mus.ice rašė:ir Brazilijoj musiski kaitista niggeris nusove,nu nemalonu kai niggeriai sluoja musiskius,
Tai kodel pagal desni toliau kaime be elektros ir interneto nesedi ?Click Clack rašė:Yra toks dėsnis, kad kur gimei ten ir gyvenk. Niekada juodi su baltais negyvens taikoje, aš nevažiuočiau į jų šalį ir prašau tegu jie nevažiuoja pas mus.ice rašė:ir Brazilijoj musiski kaitista niggeris nusove,nu nemalonu kai niggeriai sluoja musiskius,
Todėl, kad jie sėdivartotikas rašė:Tai kodel pagal desni toliau kaime be elektros ir interneto nesedi ?Click Clack rašė:Yra toks dėsnis, kad kur gimei ten ir gyvenk. Niekada juodi su baltais negyvens taikoje, aš nevažiuočiau į jų šalį ir prašau tegu jie nevažiuoja pas mus.ice rašė:ir Brazilijoj musiski kaitista niggeris nusove,nu nemalonu kai niggeriai sluoja musiskius,