2. Grietinę pamiršk, tai yra gyvūninės kilmės riebalai (jų apskritai vengti reikėtų ir keisti į augalinės kilmes riebalus). Gali įmaišyti uogienės arba tobula būtų - medaus. Uogienei irgi cukraus yra, bent aš taip žiauriai nieko neskaičiuoju

3. 1-2 kartus nu blet




4. Jei sportuoji, reikėtų labai vengti šių reikaliukų. Alkoholis, pirmas dalykas ardo raumeninę 3 ir 4 struktūrą (biologiniai reikalai), žodžiu ardo raumenis. Kitas dalykas apkrauna kepenis, kurie ir taip daug šūdo turi išvalyti, o kai yra alkoholio tai pirmenybę teikia jam ir taip pat užmiršta skaidyti riebalus tuo tarpu. Apkrauną širdį, daug kas susipisa širdį sporutojant ir geriant, čia atsargiai. Taip pat alkoholis išvaro daug mineralų ir vitaminų, tai jeigu geri prieš miegą susileidi vyckos 1,5l buteliuką. (Nebus pagirių ir organizmui netaip pizda bus). Na geriau vengti, bet jeigu nori tai ką jau su tavim čia padarysi.
5. Aik kas čia taip su tuo vandeniu nusišnekėjo. Vandenį gerti reikia kas 10-20min po 50ml pagal tobulą variantą. Antraip vandens perteklius pasišalina lauk kartu išplaudamas su savim visus organizmo toksinus, druskas ir naudingus mineralus. Žodžiu, išgerdamas tiek vandens skrandį išnaudosi kaip talpyklą - vanduo pagulės kažkiek ir išplauks per pūslę.. Prasmės - nulis. Man ta pati problema, žinau sprendimą. Prieš rūkant arba parūkius suvartok 50g. maltų grūdų su luobelėm (kuo įvairesnių, tuo geriau) ir užgerk 100-200ml vandens, po 30min suvalgyk pakelį varškės ir būsi sotus. Grūduose yra skaidulų, kurios bringsta vandenyje. Tai gi jos išprovokuoja sotumo jausmą, kitas dalykas suriša dalį suvalgytų riebalų ir neleidžia joms difunduoti į kraują

