mano augaleliai is papugu lesalo atrodo nerealiai tokie auksti jie, greitaj siltnamio virsutinius langus pasieks bet taip nerealiai atrodo jau 40 dienu laiko, gal kada foto imesiu, bet truputi bijau...
Stiuartas rašė:mano augaleliai is papugu lesalo atrodo nerealiai tokie auksti jie, greitaj siltnamio virsutinius langus pasieks bet taip nerealiai atrodo jau 40 dienu laiko, gal kada foto imesiu, bet truputi bijau...
Stiuartas rašė:lapai 100% indica, tokie stori ir dideli nerealiai jau lytis rodosi tikiuosi mergycku
jo man ir rupi pamatyt Tik keistai skamba "lytis rodosi, tikiuosi mergycku" Jei jau rodo lyti tai ir aisku kas yra, tik kai patinai buna bishki daugiau palauki kad butum tikresnies pries ismesdamas, o jei patele tai uztenka pamatyt keleta plaukeliu ir to uztenka pakelt nuotaika visai dienai Poto aisku kai uzaugs tai daug dazniau nuotaika kels Sekmes su mergaitem ir tikiuosi uzauginsi nebloga putala.
mano augaleliai is papugu lesalo mane i nevilti waro jau 2 menesiai ir savaite, o dar nezydi jau kokiu 3metru aukscio, pradejo i virsutinius greenhouso langus remtis, siaip atrodo nerealiai, tik kada b.. prades zydeti
o kaip kvapas siu augalu papuginiu?
pas mane vienas ypatingai skleidzia kvapa, o kiti ne ciut ciut . visi is to pacio pokelio ir tokiom pat salygom auginami. bet dar ne tokiam lygy kai tavo ~3m
Ash taip ir nesusiruoshiau pasodint papuginiu kanapeliu nors buvau sudaigines virsh 100 seklu.
Tiems kas augina papugines nepatariu bandit rukit nefig plaucius gadint geriau skanestu pasigaminkit ir viskas aishku bus.
Beja labai idomu koki lesala naudojat ir kokios kainos?
Vienu metu maximoj buvo 100% kanapiu lesalas gal kas zinot kur dar tokio galima rast?
kvapas kaip kvapas, juk dar nezydi turiu 6 vazonuose ir viena salia pomidoru i zeme pasodines, tai pastarasis pranoksta visus savo dydziu, stiebas su lyg mobilaus storiu
Ganjaholik rašė:Jeigu cia Indica ar Sativa px vistiek ne ruderalis. salietra manau pakels iki 10% THC, beje, freddy krueger, niekas seklom ruderlalio neaugina (pagugoms jis netinka labai, labiau karpems)
is kur tu istraukei kad salietra skatina thc issiskirima,prasau nenusisnekek!
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...