MAŽOJI patenkinta vegetavo prie ec1,1
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Didžioji
OI kaip nebepatenkina manęs žydėjimo periodas

. Niekaip nesusigaudau dėl lapų šviesėjimo ir beygaunančių geltonos spalvos atspalvį - masinis reiškinys. Nors kita vertus viskas auga kaip ir neblogai. Ec 1,1-1,2.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
TAigi Šendien padidinau trašų kiekį iki EC1,3 ph numečiau iki ph5,6. Pradęjau galvoti apie nepakankamumą nutrientų... Stebėsiu kita dieną kokį šokį man sušoks

. Rezultate niekaip nepavyko man įveikti šio strain'o, Critical kush, stipriai išsiknisinėja žydėjimo metu. Na dabar laukiu dar mažosios kaprizu, kurių mažiausiai norisi savo kailiu pajausti

...
upd: kvapa tai tik dabar vos juntamas, nosį įkišus į tentą....
mastau mastau... gal vanduo vandentiekio brudas konkretus EC0,42 plus kokios chemijos chloro su ftoru privaryta.... nors veginime MAŽOSIOS kaip ir neblogai atrodė. na jei kas minčių kokių turit, tai kaip kunigėlis, esu pilnai pasiruošęs išklausyti 24/7/356

Dar pastebėjimas, kuomet naudojau vandenį pirktinį ec0,15 tai trašų pagrindiniu sueidavo apie 2ml/L, kuomet su vandentiekio ec0,42 jau galiu tik 1,1-1,5ml/L supilti... šitie santykiai ir įdomųs - tai gal per puse pradistiliuot ta vandentiekio ir gausis EC1,1 ??? ka manot? trašų nereiks kaštuotis...

Mes-prieš kanapes,mes anas likviduosim! - taip, prieš išraudami kanapes,sakė pareigūnai. Bet iš kur čia tą narkotišką kanapę atrado? Juk visą amžių kanapės augo, nebuvo jokios "narkamanijos". Turbūt valstybė atrado, kad jos nuodingos?"