Pro Pot rašė:dogg rašė:Pro Pot rašė:jo laikyk ir diena po lempa, nesvarbu ar spintoj ar kambary, svarbu gera lempa

dekuj uz info. o po kokio stiprumo lempa geriausia pakisti 3 augalus, kad jie visi liktu patenkinti?
kuo daugiau watu tuo augalai labiau patenkinti

Manau daugiau nei 600W nepirk 3 augalam

As savo salygomis daryciau taip: pora savaiciu palaikyciau po fluoro lempom, tada kai persodinu i didelis vazonus ir nebetelpa po fluoro lempom kisu po 250w natriu, pora savaiciu palaikau dar vegetacijoj ir tada kisu po 400W son-t agro lmepa zydejimui, bet esme kad as turiu visas tas lempas ir nereik man pirkt, o tau manau reiketu, tai manau tau reiktu pirkt 250w natrio lempa ir viskas, bet pirma menesi truputi neapsimoka tiek degint del triju augaliukui. Gali nusipirkt keleta kompaktiniu lempuciu kokiu 36W ar didesniu, arba fluoro pora vamzdziu jei rasi ir po jom paaugint kokias tris savaites ir tada persodint ir det po 250w likusiai vegetacijai ir zydejimui. O tos lemputes vistiek liks kitam auginimui ir ner ko cia gailet

Kita karta nusipirksi 400w nes jau noresi augint 6 augalus ir tada galesi daryt kaip as
Bet siaip priklauso nuo to kiek gali leist tam reikalui pinigu.
labai geras ir racionalus patarimas

pas mane viskas panasiai ir vyksta

Augaliukus menesi laikau po fluoru, paskui kishu po 250W zhydinu (preflowers), atsirenku geriausia.. kisu atgal po fluoru ir pridarau klonu...o prastesnius tuo metu kol klonai subresta kishu po 250W ir zhydinu, tada buna

o veliau jau visus subrendusius klonus ishtraukiu ish fluoro ir kishu po 250W... ir toks uzdaras ciklas vyksta

nzn gala kas pagavot kampa

o sheip man 250W uztenka 3-4 augalam.