Maišysiu, bet omeny visada atskirsiu, dėl to gali manimi pasitikėti

o maišysiu, nes ir babajiškos heros ir "daktariškos heros" originali opiatinė pagrindinė veiklioji medžiaga - vienas ir tas pats morfijus, tik kaip jį pateiksi? Išvis čia tik didelis žodžių žaismas yra. Mokėtumėm telepatiškai, tai nebūtų jokių nesusipratimų. Tiesiog minties implantą *cing* ir jau supranti, ką aš transliuoju

Bet ne tik intraveniniai yra maišomi žodžiais. Pagalvok dabar tokį: tarkim, esi naujokas kanapėse ir tik dabar sužinai: skanką, gandžą, kanapes, hempą, marihuaną, pluoštines, medicinines, sensi, laukines, namines ir kt. ir klausimas - kurios veža? Ats. - visos, nes visos gamina THC, kurios <0.1 proc., kurios >20proc. bet gi tiksliai, veža ne tik THC, bet visas kanabinoidų kokteilis kartu su terpenais ir flavanoidais. Buvo moteriškė bandė gryno THC (
Į VENĄ no shitting), tai numirti norėjo, nemalonu buvo, bet paskui parūkė Amsterdame kaseką ir linksmai juokėsi, voliojos ant grindų, nesugebėjo spintelės iš Ikėjos surinkti

Maišyti, manau, reikia, nes tai griauna sistematiškumą, kuris brėžia boundaries, o šitie, tai kaip diktatūra - taip ir ne kitaip. Visada gali būti kitaip. Bet, žinoma, savo mįslijimų vadeles visada reikia laikyti tvirtai. Tai vadinama gebėjimu *****-ti "out of the box". Dėžėj - tvarka, lauke - chaosas. Eini į chaosą, imi jo žiupsnį ir tvarkingai padedi į dėžę, tai tobulėjimas, tai progresas, tai evoliucija

labai norėčiau viską, ką dabar parašiau, parašyti gražiai, tvarkingai, diplomatiškai, "pagal taisykles", bet eh.. fuck it. Gerai kaip yra. Bet grįžtant į realų... nemaišau, kilma, daktariškas morfijus tikrai yra švelnesnis už čigonišką herą, kuri kaip naktibaldas minėjo, jau nevisada pasakysi, kad hera

Įdomi diskusija užviro, jaučiu naujienas ir refresh'us smegeniuose - good, good

edit:
naktibaldas rašė:Gryztant prie priklausomybes nuo ganjos, man vistiek tai sunkiai suprantama- pagaliau, kaip jus sakot 'heawy smoker', ar kaip ten, tai pala, o kaip gi darbas? Kaip vairavimas?
Matai, vieniems taip smarkiai patinka rūkyti, kad poh tas darbas ir poh tas vairavimas. Svarbu, kad šaibų ant kaseko ir padangų drožimui yra. Tu, naktibaldai, nesupyk, nesendinu tikrai, bet kaip ir aš, protiniuose metuose esi

šiais laikais jaunimas toks, kad uh... gyvena šia akimirka, nemąsto apie pasėkmes, ateitį ir t.t. arba kitaip sakant - neatsakingai išauklėti arba neatsakingai išsiauklėję. + dar labai daug prie priklausomybių ir prisideda ir tas "stoner culture", bet čia jau sistemos pasėkmė, čia komercijos darbas yra. Hey, hey, hey, smoke weed every day. Šiais laikais visokie N-7, N-14, N-18, S ir kt. cenzo ženklai daugumai yra absoliutus niekalas, nes tai ne faktai, o orientyrai. Ir mano galva ne šiaip orientyrai, o labai tikslingi. Suvaržymų kaip ir laisvės gali būti per daug, o kas per daug, tas _________ (patys žinot). Ok, čiuožiu ir aš jau. Gera sesija buvo, dėkui, kolegos