 Vieną kalnalapę per savo žioplumą sodindamas šiek tiek sužeidžiau, nulaužiau patį patį šaknelės smailų galiuką
 Vieną kalnalapę per savo žioplumą sodindamas šiek tiek sužeidžiau, nulaužiau patį patį šaknelės smailų galiuką   Bet kaip ne keista, daigelis išlindęs
 Bet kaip ne keista, daigelis išlindęs   
 Laistymas: Užšaldytas ir atšaldytas vanduo iš krano.
Augimo vieta: Palangė, esant ne debesuotai dienai - augalas tiesioginių saulės spindulių gauna ~8-9 valandas
 
 Trąšos: Stengsiuosi naudoti įvairias organines trąšas kaip kiaušinių lūkštai ar augalo apdengimas nupjauta sodo žole, pirksiu trąšas tik žydėjimo laikotarpiu (jei augalai iki jo išgyvens
 )
 )Kalnalapės amžius bus skaičiuojamas šitaip: pvz. VEG DAY 6 reikš jog praėjo 6 dienos nuo daigelio išlindimo. BLOOM DAY 8 reikš jog praėjo 8 dienos nuo žydėjimo pradžios.
VEG DAY 5
Negaluojanti:
[ nuotrauka ]
Pasinaudojau G. ir Markyzo patarimu: gausiai paliejau žemę kol pro skilutę esančią vazone pratekėjo nemažas vandens kiekis.
Ilgakotė:
[ nuotrauka ]
Nuotraukoje to dar nėra, bet šiuo metu esu užbėręs daugiau žemių iki pat viršaus ir truputi palaistęs.
Dienoraščio atnaujinimus kelsiu į komentarus, stengsiuosi atnaujinimų nekelti ilgiausiai savaitę laiko! Jei tik bus noro ir neturėsiu ką daugiau veikti - atnaujinsiu kas dien.
Gero skaitymo
 
  











![:] :]](./images/smilies/blink.gif) pirma apsirūkom, pagaunam momentą, kada į parduotuves atveža šviežių kokosų, griebiam kelis. Paskui dar griebiam konservuotų cukrinių kukurūzų, nes nėra laiko laukti, kol patiem užaugs, ir nešam namo. Imam kibirą, sudaužom kokosus, supilam pieną, baltą sutarkuojam su bulvine tarka, irgi metam į kibirą, tada atidarom konservą, nupilam skystį į kriauklę, saldžius kukūruziukus nuplaunam ir pilam į kokoso košę, viską sugrūdam, išmakaluojam iki vientisos masės, merkiam pirštą, paragaujam, tada viską užpilam vandeniu tiek, kad tirščiai susimaišytų iki gero skystalo, išmaišom, pilam į laistytuvą ir einam pas augalus. Iš pradžių patys atsigeriam, paskui pilam aplink stiebus ir laikom vieną špygą, kad mergos savo pumpurus parodytų, o ne bernai savo kabančius
 pirma apsirūkom, pagaunam momentą, kada į parduotuves atveža šviežių kokosų, griebiam kelis. Paskui dar griebiam konservuotų cukrinių kukurūzų, nes nėra laiko laukti, kol patiem užaugs, ir nešam namo. Imam kibirą, sudaužom kokosus, supilam pieną, baltą sutarkuojam su bulvine tarka, irgi metam į kibirą, tada atidarom konservą, nupilam skystį į kriauklę, saldžius kukūruziukus nuplaunam ir pilam į kokoso košę, viską sugrūdam, išmakaluojam iki vientisos masės, merkiam pirštą, paragaujam, tada viską užpilam vandeniu tiek, kad tirščiai susimaišytų iki gero skystalo, išmaišom, pilam į laistytuvą ir einam pas augalus. Iš pradžių patys atsigeriam, paskui pilam aplink stiebus ir laikom vieną špygą, kad mergos savo pumpurus parodytų, o ne bernai savo kabančius  
  
 G. Tu blem kietai kartais pavarai, smagiai susiskaito tavo tekstai, o šitas tai išvis nužudė
 G. Tu blem kietai kartais pavarai, smagiai susiskaito tavo tekstai, o šitas tai išvis nužudė   
   
  

 Galvoju geriau pasidarysiu kitą vazoną į jį persodinsiu, + pasirodo net drelės neturiu, brolis į kitą miestą bus išsivežęs tai reikia galvot kažką iš plastmasės
 Galvoju geriau pasidarysiu kitą vazoną į jį persodinsiu, + pasirodo net drelės neturiu, brolis į kitą miestą bus išsivežęs tai reikia galvot kažką iš plastmasės  
![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif) Vakar kiek pamenu papurenau žemes moliniame vazonėlyje
 Vakar kiek pamenu papurenau žemes moliniame vazonėlyje  