[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Aš early skunk'ą kaip tik mėginu, galėsiu eigoje pasidalinti įspūdžiais kaip jam sekasilasten rašė:kas is cia esanciu bande early skunka, tiems nesuzydejo iki galo ir teko nuimti anksciau, 9 savaites yra teorija, o kad kas pasiskelbe cia toki bande auginti, tiems nesuzydejo ir tai jau nebe teorija o faktas. Esme tik ta, kad nemaciau nei topmax (ar panasiu skatintoju) nei ripen, kas visiskai ankstina derliu, tai mano pagrista nuomone be tu skatintoju beveik neimanoma uzbaigti laiku.
aisku mane gali kasnors paneigti nes tikrai ne visi cia skelbiasi kas butent ta skunka bande, tai gal kaskas ir uzaugino ji iki galo, bet kiek maciau ir girdejau- nebuvo pilnai suzydejusio skunkojokiu budu cia ne demotyvuoti noriu, cia postas patarimo tikslais!
Tavo valia.Neweedbe rašė:Sveiki, esu visiskas naujokas, bet skaitau kiek jegos leidzia. Norejau paklausti, niekur neradau kazko panasaus, o kodel niekas nesodina i permatomus vazonus (orchideju) ? Saknys sviesos juk gaus ? Nu tik pasitikslinimui, nes as nusprendziau toki varianta isbandyti?
Visu pirma reikia atsizvelgti i tai, kurioje lietuvos vietoje vyksta veiksmas- rytuose greiciau uzklumpa salnos ir dregme rudeni, o vakaruose sezonas uzsitesia apie 2 savaitem ilgiau, tai i sita reikia kreipti demesi ir reguliuotis savaipSupreme rašė: Aš early skunk'ą kaip tik mėginu, galėsiu eigoje pasidalinti įspūdžiais kaip jam sekasiDėl žydėjimo skatinimo, galbūt gali daugiau papasakoti? Ripen ir topmax reiktų pradėti naudoti, kai nori dirbtinai augalą pradėti žydėti ar žydėjimui įpusėjus paskatinti greičiau harvestą?