Į stiklinę virinto vandens subėriau visas 10 sėklų , po poros dienų jos prasikalė išlindo mažos 1mm ilgio šaknytės , visas sėklas išėmiau iš vandens ir suvyniojau į drėgną servetėlę . Po paros kai šaknys buvo netrumpesnės kaip 2 cm, visas sukišau į žemę.
Visą mėnesį ar net daugiau jos augo palėpėje labai blogomis sąlygomis, buvo mažai šviesos , temperatūra naktį nesiekė 8 laipsnių , dėl viso to mano augaliukai buvo labai silpni ir išstypę.
Prieš savaitę medukus persodinau į lauką. Po dviejų dienų mačiau jau progresą į gerąja pusę ,3 medukai sustiprėjo , o 4 man įtartina , labai lėtai auga , turbūt kita rūšis , nes nuo jos sklinda labai stiprus kvapas , o nuo kitų 3 kvapo išvis nesijaučia.
Kolkas prifotkines esu nedaug , nes neplanavau daryti dienoraščio , bet kadangi taip gavosi jį atnaujinsiu kas savaitę , o jei bėda ir anksčiau

Žemės: Juodžemis+žvyras+smėlis+kompostas.
vegetavimo trąšos: iš senukų 58-35-82
žydėjimo trąšos : Darysiu eksperimentą ir naudosiu pražydinimo trašas iškart kai tik parodis lyti ,o gal net anksčiau (Azotas - 60; judrusis fosforas - 84; judrusis kalis - 84; judrusis magnis - 2,4-3,6).
[ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ]
Tai šiam kartui tiek.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8 vegetacijos diena
Na kagi , kadangi neskaičiavau dienų nuo sėklos pradaiginimo skaičiuosiu nuo tada kai išnešiau į lauką

Nuvažiavau šiandien į savo rojaus kampelį ir nuraišiojau šniurialius nuo kotų.

Parazitų kolkas nesimato , bet šalia yra skruzdėlynas tai nežinau ar blogai ar ne.
Vienas forumietis rašo , kad augaliukams mažai azoto, atsižvelgiant į tai šiek tiek padidinsiu trąšų porciją šį sekmadienį.
Augaliukus vadinsiu taip:
Nr1 (šiek tiek lapeliai apkandžioti , bet mano manymu ji sveikiausia)
Nr2 (kažkodėl negaluoja , lapai nusvirę , krašteliai apdžiūvę)
Nr3 (Apatiniai didžiausi lapai išmušti rusvomis dėmėmis)
Nr4 (Kolkas mažiausia ir silpniausia , bet jos kvapas aštriausias, lapai susiglamžę manau nudeginau su trąšomis..).
Nr1[ nuotrauka ]Nr2[ nuotrauka ]Nr3[ nuotrauka ][ nuotrauka ]Nr4[ nuotrauka ]