Balsas rašė:Mutantas aka hermis??

čia sensi seed mixas tokie. Esme kad visai šalia mk irgi iš po lempų, bet su normaliais žiedais ir kvapniais kristalais

į veg buseną irgi galėjo grįžt bet lapai tai net nžn kokio augalo

Verdiktas: Kirst negalima palikti?

Nežinau, kiaušinių kaip ir nesimato, kad hermis būtų

mutantas tai ir turėjau omeny mutantas, nes apsigimęs atrodo

kaip būna žmonės gimsta su trim rankom ar ten kreiva galva, gali ir gyvūliai ten visokie, gali ir augalai mutuoti

O tokie nekarpyti vienpirščiai lapai ant kanapių visai ne naujiena. Pas mane ant dekoratyvo irgi panašių pirštelių yra va
http://s10.postimg.org/jb1i0spux/alinacupobibi.jpg 
bet aš čia neprotingai dekoratyvinu, nes galėjau bilekokią sėklą pasiimti, o pasiėmiau vienintelę gal 6-7 metus laikytą nabagėlę nuo tokios nepaprastos lietuvaitės, tai galima sakyt, kad sušvaisčiau genus. Bet tai kaaai gerai aš ją roviau į kuprinę kišau

Pusantro metro sučiarai bandžiau šaknis nulaužt iš pradžių, bet niekaip nesidavė, tai teko rauti, ant žemės nukristi, nes ant tokio kalnelio augo, nepatogu prieiti ir išrovus dantim šaknis atskirt, nes vietoj nieko po ranka neturėjau ir nenorėjau su žemėm į kuprinę kišti, reikėjo veikti greitai, nes gana atvira vieta buvo

prisimenu, pieną iš jos viriau, biški į cigarečių pakelį dar įsidėjau ir užmečiau už spintos ir po poros metų visai netyčia radau, tai užcurintas buvo neblogai, suėjo skaniai. Ech lietuviško strainhuntingo prisiminimai

Pernai irgi neblogai kolekciją pasipildžiau.. tema ne apie tai, tai žodžiu pas mane dar niekas nerodo lyties

o tu Balsai, geras taureles nusirink ir lauk naujų

o rudeniop turėtų atžydėt normaliai

p.s. pasirodo, kad apgavau. Dekoratyvas yra dekoratyvė:
[ nuotrauka ]