
pienaz. kaip daromas pienaz?
-
- Pažengęs
- Pranešimai: 76
- Užsiregistravo: 2004-10-23, 23:43
- Reputacija: 0
Dabar pats geriausias laikas nurikinet derliu bahurai nudziuve o mamites da tik pradeda augint seklas.manis rašė:buvau nuvares paziuret ruderalio..ir jau ziedu beveik nera o daug zaliu minkstu seklu. Sueitu tokia shaluxa pienui ar jau nlb?
Maximos maisha i rankas ir i laukus norint gero pieno reik pilna pririnkt.
O poto pas bobute gero nenugriebto pieno koikius 6l. uzsisakit.
Žale žolė bet ne žolė..?
ryt ish pat ryto varau lauku siaubtFreddy Krueger rašė:Dabar pats geriausias laikas nurikinet derliu bahurai nudziuve o mamites da tik pradeda augint seklas.manis rašė:buvau nuvares paziuret ruderalio..ir jau ziedu beveik nera o daug zaliu minkstu seklu. Sueitu tokia shaluxa pienui ar jau nlb?
Maximos maisha i rankas ir i laukus norint gero pieno reik pilna pririnkt.
O poto pas bobute gero nenugriebto pieno koikius 6l. uzsisakit.
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)


vienintelis budas gero konservavimo "kuzmyčius" - receptas kazkur forumuose. arba kitaip tariant tam tikri saldumynai, kuriuos geriau valgyti bent po menesio ar dvieju, mat del paaiskinamu pirezasciu jie tampa kone dvigubai labiau velkantys (matomai del thc ar cbd oksidacijos). tokius "saldainius" galima laikyti 2-3 metus jie nei genda nei blesta.manis rašė:gal yra koks budas ji ilgesniam laikui konservuot?
--
-
- Pažengęs
- Pranešimai: 76
- Užsiregistravo: 2004-10-23, 23:43
- Reputacija: 0
Ishgliucinsi nes gatavo produkto turetu gautis vos 2 litrai to uzteks vos keturiems draugams.manis rašė: ryt ish pat ryto varau lauku siaubto tiesa kiek laiko ji laikyt galima? juk tu 6 litru neishgliuchinsi per karta
![]()
gal yra koks budas ji ilgesniam laikui konservuot?
O kuzmiciu tinka darit tik ish veislines kanapeles bahuru.
Deja pienas tai sezonine linksmbe vasaros dovana "zaliam" draugui.
Aishku galima prisidziovin pilnus bulviu maishus ir saugoit visa ziema...
Žale žolė bet ne žolė..?
THC gali issilaikyt saldumynuose? Keista... Priesinga patirti turiu. Maniau, kad augale buvusi neaktyvi, pakaitinta skilusi i psichiskai aktyvia forma ir istirpusi riebaluose, kur tokios formos ji islieka, THC pakankamai greit nyksta. Na gal ir kitaip yra. Bet THC ar CBd oksidacija?!?!?!?! THC oksidas? Klystate, pone. Cia tas pats, kas manyt, kad vario oksidas bus daug geresnis metalas uz vari... Anyway. Pirma kart girdziu, kad THC turi polinki daugintis ar plestis (ji stipret negali, nes ji yra tiesiog THC ir ja gamina tik augalas ar sudetingas sintetinimo procesas). Iki siol esu skaites tik apie THC nykima ar perejima i neaktyvas formas. Vat butu idomu kur rast daugiau informacijos apie kanabinoidu chemija. Kazkur metosi angliskai, bet per daug techniniu termiu ir savoku.
Muscaria rašė:vienintelis budas gero konservavimo "kuzmyčius" - receptas kazkur forumuose. arba kitaip tariant tam tikri saldumynai, kuriuos geriau valgyti bent po menesio ar dvieju, mat del paaiskinamu pirezasciu jie tampa kone dvigubai labiau velkantys (matomai del thc ar cbd oksidacijos). tokius "saldainius" galima laikyti 2-3 metus jie nei genda nei blesta.manis rašė:gal yra koks budas ji ilgesniam laikui konservuot?
--
BOB - Bombs Over Bagdad!
negaliu priestaraut. apie tai kad kuzmyciaus poveikis yra stipresnis po keliu menesiu nustebino ne karta ir ne viena. lygiai kaip kad yra tikrai isbandyta kad po metu tie patys "saldainiai" velka lygiai taip pat kaip ir pries tai.Sigma rašė:Pirma kart girdziu, kad THC turi polinki daugintis ar plestis .. Kazkur metosi angliskai, bet per daug techniniu termiu ir savoku.
del tos oksidacijos, tai cia tik speliojimas kuris yra lydimas isskaitytu paaiskinimu kodel supresuotos gandžos poveikis akivaizdziai stipresnis nei nepresuotos: mat supresavimo ir tokiom salygom laikymo metu vyksta kazkokie cheminiai procesai kurie turi itakos "uzturbinti" zole. buvo minima thc oksidacija kuri tikrai mane nustebino lygiai taip pat.
as tikrai nesigilinsiu iki molekulines stukturos, bet priminsiu apie gandzos fermentavima (manau tikrai teko girdet) - budas, kai gandža yra tesiog "papūdoma", mat jos poveikis yra stipresnis rukant, nors aromatas visiskai sudinas...
taigi, ar fermentavimo ar kuzmyciaus konservavimo budu atrieda kazkokie nykstukai ir pripila ziurkiu nuodu (taip uzturbindami gandža), ar visdelto kazkas vyksta savaime? logiska - thc negali pasidaugint, bet tam tikrom salygom gali skilti... toliau chemikai tegu gincyjasi.
--
imesk jei gali i http://www.mytempdir.com/741852 rašė: Pasieskokit : Marijuana_Chemistry-Michael_Starks_2nd_edition. Yra Soulseek'e. Perziurekit pdf failus. Verta pasigilinti - idomu. Siandien neturiu laiko pasakoti, o ir nepapasakociau visko.

one of the part
Viena vakara galvoju, ogi reikia pasidaryti tingini is lapuku kur salia zieduku buna (WW). Nusipirkau visu ingridientu, sviesto, sausainiu, kondensuoto pieno. lapukus patroskinau svieste nu ir padariau tingini. Gavosi toks Sh... ant skonio, kad suvalgiau viena gabaliuka ir vsio. draugas bande vaidinti, kad skanu su arbata kelis suvalge. Tolimesnis tinginio kelias buvo siuksliadeze. neekspirimentuosiu daugiau.
divinorum.lt
o tu tuos lapukus sudejai? ar tik sviesta? nes kiek skaiciau tai tik "cannabutter" dedaSpartakas rašė:Viena vakara galvoju, ogi reikia pasidaryti tingini is lapuku kur salia zieduku buna (WW). Nusipirkau visu ingridientu, sviesto, sausainiu, kondensuoto pieno. lapukus patroskinau svieste nu ir padariau tingini. Gavosi toks Sh... ant skonio, kad suvalgiau viena gabaliuka ir vsio. draugas bande vaidinti, kad skanu su arbata kelis suvalge. Tolimesnis tinginio kelias buvo siuksliadeze. neekspirimentuosiu daugiau.
one of the part
imesk jei gali i http://www.mytempdir.com/
mani, kazkas ne taip su mytempdir. gaila, bet nepavyko. "soulseek'o" search'e ivedus "pdf" meta kruvas ivairiausiu knygeliu, ten galima rasti daug geru dalyku. i tema, taip sakant. kam rupi.
ir siaip puiki programa!
mani, kazkas ne taip su mytempdir. gaila, bet nepavyko. "soulseek'o" search'e ivedus "pdf" meta kruvas ivairiausiu knygeliu, ten galima rasti daug geru dalyku. i tema, taip sakant. kam rupi.
ir siaip puiki programa!
apie tai kad kuzmyciaus poveikis yra stipresnis po keliu menesiu nustebino ne karta ir ne viena.
1.cukrus, medus - naturalus konservantai. apsaugo thc nuo oksidacijos.
1.augale thc yra thc rugsties pavidalo (thc rugstis nera psichoaktyvi); laikui begant, vyksta savaiminis thc rugsties dekarboksilinimasis - thc rugstis virsta tiesiog thc.
1.iprastomis salygomis thc rugsties dekarboksilinimasis vyksta kartu su thc oksidacija, todel laikui begant thc jusu atsargose vis del to mazeja.
1.kaitinant thc rugstis dekarboksilinasi i thc.
tai gal tiek apie ta chemija
Blexa, skaitau shy foruma ir ziuriu, kad jus apie pieno virima kazkaip keistai ziurit, nekreipet demesio nei i virimo technologija nei kanapiu parinkima tam reikalui...
ash piena verdu jau gal kokius 4 metus, ir kaip cia kazkur skaiciau kad pieno 2 litru uztektu tik 4 zmonem tai net juokas sueme koki ten gaidi ishsiverdat...
Galiu pasakyt viena dalyka, gerai parinkus kanapes ir ishvirimo technologija nuo nepilnos stiklines gali taip netekt proto kad kelio namo nerasi...
ash piena verdu jau gal kokius 4 metus, ir kaip cia kazkur skaiciau kad pieno 2 litru uztektu tik 4 zmonem tai net juokas sueme koki ten gaidi ishsiverdat...
Galiu pasakyt viena dalyka, gerai parinkus kanapes ir ishvirimo technologija nuo nepilnos stiklines gali taip netekt proto kad kelio namo nerasi...

Man atrodo tu nelabai gerai isiskaitei šį forumąAfgaN rašė:Blexa, skaitau shy foruma ir ziuriu, kad jus apie pieno virima kazkaip keistai ziurit, nekreipet demesio nei i virimo technologija nei kanapiu parinkima tam reikalui...
ash piena verdu jau gal kokius 4 metus, ir kaip cia kazkur skaiciau kad pieno 2 litru uztektu tik 4 zmonem tai net juokas sueme koki ten gaidi ishsiverdat...
Galiu pasakyt viena dalyka, gerai parinkus kanapes ir ishvirimo technologija nuo nepilnos stiklines gali taip netekt proto kad kelio namo nerasi...
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Ten kur rašo jok geik 2 l pieno, taj čia karvutės pienas prieš paruošimą. Kai padaraj kanapinį pieną, to skysčio lieka žymiai mažiau. Ir žinoma - jei negaila aukštos kokybės kalnalapių, kurias galima lengvai sutraukt


-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 4494 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-
- 3 Atsakymai
- 6090 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas STALKER
-
- 26 Atsakymai
- 16998 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas dumtraukis
-
- 129 Atsakymai
- 64119 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas nuttzy
-
- 21 Atsakymai
- 12940 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas G.