Taigi auga berods AK47 auto, sėklos iš linda. Pradžioj auginau balkone, tada katė prišiko į vazoną ir paskutinę sėklą jau auginau spintelėj. Kuri tiesa buvo gerokai per maža, tad dabar marichuana auga spintoj. Tai mano pirmas growas, viskas kreivai šleivai, bet viskas atrodo atlieka savo funkciją.
Laistau +- kas tris dienas, vegetacijos metu beveik netręšiau, dabar žydėjimui skirtomis trąšomis bandau tręšt kas antrą laistymą.
Apšviečiu tiesiog penkiais cfl (vegetacijai šalto, žydėjimui šilto spalvų spektro)
PH atrodo 7 su kažkokiu matuokliu kuriuo nelabai pasitikiu
Žodžiu kanapė auga sau atrodo visai linksmai ir aš visai džiaugiuosi. Šiandien jau matyt faini maži budukai. Labai smagu atsidaryt spintą rytais ir pažiūrėt kiek paaugo.. Ir pauostyt smagu

Ką daryčiau geriau kitam growe, tai imčiau didesnį vazoną, nes man toks jausmas, kad šito permažai.
Iškarto dėčiau į didesnę ertmę, nes mažoj ( 40x40x60 ) labai nepatogu
Ar viską darau teisingai? Betkoks patarimas bus labai vertinamas. Dėkui

08/20 augalo pradžia
09/18 prasidėjo žydėjimas
09/29 po žydėjimo pradžios baisiai išsisteibė kanapė. Turbūt nelabai gerai, kad tiek daug tuščios vietojs joje?
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
09/29
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
10/03
Pastebėjau, kad turiu spider mites kenkėjų, išpuršikiau augalą kalio muilu. Dabar pradėjo ruduot tie plaukeliai ant budų. Toks jausmas, kad viena koja karste augalas. Labai tikiuosi, kad atsigaus, o kad kenkėjai dings.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]