"Brain health"
Re: "Brain health"
Internete pradėjo sklandyti žinios apie gyvybės pripildytą šutintą maistą. Pabandžiau ir aš. Patiko- ir pigu ir sotu ir supersveika- bakterijos maiste valdo- pilnas gyvų amino rugščių komplektas už dyką
- kaciarasyt?
- Pažengęs
- Reputacija: 0
autizmas ne liga, tai gyvenimo būdas!
tiesiog prisiminiau spongebob'avabalz rašė:juros dumbliu nesi ragaves gal?hobomon rašė:G. rašė:

Išbandžiau ir aš tą tiroziną. Geras daiktas. Poveikis kaip antidepresantų, be antidepresantams būdingų šalutinių poveikių.
Kur jo isigyti galima?
seems legit
- FourTwenty
- Naujokas
kiek mg i diena suvartojat to L-tyrozino?
per diena rekomenduojama 1000mg, kaikur rasoma ,kad per diena galima ir 2000mg, dazniausiai ant pakuociu parasyta kaip vartot buna.FourTwenty rašė:kiek mg i diena suvartojat to L-tyrozino?
- FourTwenty
- Naujokas
hmmm.. ant maniskes uzrasyta po 1 kapsule (500mg) per diena.
kazkur esu skaites, kad tarkim kulturistai net iki 3000mg per diena suvartoja, bet tie ten viska "kibirais" vartoja...
kazkur esu skaites, kad tarkim kulturistai net iki 3000mg per diena suvartoja, bet tie ten viska "kibirais" vartoja...
as tai kaip ir rasiau, pries sale 1000mg kartais 15000mg , didelio skirtumo turbut labai ir neraFourTwenty rašė:hmmm.. ant maniskes uzrasyta po 1 kapsule (500mg) per diena.

As is tokios moteriskes telefonu uzsakinejau pora kartu. jei neturi prie saves tenka luktelt pora savaicu kol parsiuncia is uz vandenynomonogamija rašė:Kur jo isigyti galima?
dar vienas labai geras papildas SPIRULINA zalieji dumbliai.
Is pradziu l tyrozina geriau kaip parasyta ant pakuotes, 1kaps (500mg) x 3kartai per diena. Bet nelabai ka pajutau. Paskui pradejau ir dabar geriu taip, ryte kalu 2 kapsules tik atsikeles, paskui pries pietu valgyma 2 arba viena. Veliau nebegeriu nes "kabina" iki pat vakaro. Kavos nelabai net reikia, visa diena uzsivedes bunu. Kartais net per daug ant tos nuotaikos pramusa, nes kazka pozityvaus prisimeni ir vaikstai darbe sau issisiepes
Praeita savaite negeriau ir jauciau apciuopiama downgrade, tinginys eme visa diena.
Beda tik, kad rytais atsikeliu vistiek kaip zombis, kol neikalu tyrozino tol neatsigaunu. Gal paprasciausiai miegot reikia eiti anksciau. Galvoju vel pasiimt dar 5htp. Kai kur raso, kad butina su ltyrozinu. Ryte/diena geri ltyrozina, vakare pries miega 5htp. Tada turetu gautis ledas, ryte atsikelsi nuotaikingas
Man atvirai tai cia siaudas buvo uzsikabinti islysti is depresijos be rimto gydymo. Ir neieskau cia durneliu, pasidalinau savo expierencu, kam atrodo kazkas netaip, praleiskit tema, peace

Beda tik, kad rytais atsikeliu vistiek kaip zombis, kol neikalu tyrozino tol neatsigaunu. Gal paprasciausiai miegot reikia eiti anksciau. Galvoju vel pasiimt dar 5htp. Kai kur raso, kad butina su ltyrozinu. Ryte/diena geri ltyrozina, vakare pries miega 5htp. Tada turetu gautis ledas, ryte atsikelsi nuotaikingas

Man atvirai tai cia siaudas buvo uzsikabinti islysti is depresijos be rimto gydymo. Ir neieskau cia durneliu, pasidalinau savo expierencu, kam atrodo kazkas netaip, praleiskit tema, peace

klausimas torčinantiems tyroziną, dumblius, legalius amfetaminus ir pan:
Ar prieš pasirenkant savigydą (dirbtinį dopamino išspaudimą) šiais preparatais, ar prieš tai išbandėt sportą?
Ar prieš pasirenkant savigydą (dirbtinį dopamino išspaudimą) šiais preparatais, ar prieš tai išbandėt sportą?
Jei tik valios turėčiau..kilmantas rašė:klausimas torčinantiems tyroziną, dumblius, legalius amfetaminus ir pan:
sportas vargu ar atstatys visas reikiamas medziagas, greiciau salins kanabinoidus is organizmo, bet tai butinas dalykas. tiesa su miegu ir man prastai, rytai tai kaip slapiu maisu trenktas buni, kol "issiciuhini" praeina daug laiko, kartais ir nemiga pakankina, nezinau ka daryt situo klausimu 

Cha, apie koki dar sporta kalbet jei budamas toj darzoves busenoj tingedavau ir neturedavau motyvacijos zymiai paprastesniems dalykams. Dabar kai torcinu kaio sakai tyrozina tai pradejau ir sporto kluba lankyt, pries tai apie tai nei nesvajojau 

Reiktų pradėti ne nuo paieškos kaip save "iškrauti", o savo smegeninėj gerai pasikapstyti. Depresija būtent ten sėdi, ne kur kitur. O va tablečių kramtyt reguliariai tikrai nereikia, nes jų pasėkmės jau yra dirbtinės ir jos kainuos po to labai brangiai. Čia daugiau reiktų su savimi padirbėti, apie smegenis pasimokyti, išmokti sakyti joms pačiam, kaip kas turi būti, o ne leisti joms viską reguliuoti 
Čia aš labai rimtai. Labai įdomūs dalykai gyvenime prasidėjo, kai ėmiau tą temą nagrinėti. Labai gerom prasmėm

Čia aš labai rimtai. Labai įdomūs dalykai gyvenime prasidėjo, kai ėmiau tą temą nagrinėti. Labai gerom prasmėm