Forumas man kaip ir el. paštas ar facebook, tad tikrinuosi reguliariai. Praktiškai kiekvieną dieną. Tai darbo dalis Laisvalaikis.. laisvalaikiu dažniausiai dirbu nesakau, kad ten milijonus kažkokių kontraktų ar įsipareigojimų turiu, tiesiog man pačiam nuo savęs labai nemalonu jausti produktyvumo nebuvimą. Kartais tai užknisa, nes norisi ir pašūdmaliauti ir pasilinksminti kaip kadaise daug negalvojant apie veiksmų pasėkmes, bet retai tai pavyksta. Kartais tiesiog dingstu be žinios, tiesiog niekam neatsakinėju, skambučių nekeliu, į susitikimus neinu, tiesiog būnu dingęs. Tai turbūt ir pavadinčiau savo tikruoju laisvalaikiu. O jo metu.. tie patys darbai tik chill mode'u O darbymečiu spaudžiu iki paskutinio prakaito lašo. Žodžiu, painiava. Kaip išeina taip
Aš pats portalą tikrinu kas dieną. Tikriausiai dauguma šio forumo lankytojų yra skaitytojai ir daugiau skaito nei rašo. Žinoma manau yra ir tokių kurie saugumo sumetimais TIK skaito
Kai jungiuosi, tai gana daznai. Kas diena, kas valanda ar kas dvi tris. Kita karta buna, kad pasijungiu ir neatsijungiu. Jau kai prie ko prisirisu tai ilgam. Atsirisu taip pat ilgam. Pvz. siam forume nebuvau jau daug metu.
Iskart atsiprasau jai jau pries tai buvo sukurta tokia tema bandziau perziuret forumus , taciau tokios kaip ir neradau , o gal as vis delto aklas :|?...
Paskutinis pranešimas
Danijoje kai studijavau tai turejau pazystama fermeri. Mazdaug po 18lt grama parduodavo, bet didesniais kiekiais reikedavo pirkti. Lyginant su...
Laba diena. As cia ziurinejausi tentu ir lempu, pvz amnesia taskas lt pardavineja konkreciai zolei augint aparatura. Kaip sako ar nebus pergerai kad...
Paskutinis pranešimas
Laba diena. As cia ziurinejausi tentu ir lempu, pvz amnesia taskas lt pardavineja konkreciai zolei augint aparatura. Kaip sako ar nebus pergerai kad...