Paliksiu kaip kambario puošmeną, oro valymui ir citrusiniam gaivos aromatui vien dėl pabandymo, tiek buvau nuomonių priskaitęs, kad žydinčiu augalų klonuoti negalima. Dar tik neaišku kaip su hermafroditizmu reikalai.
Zinau ta technika, teko skaityti jau po to kai prigijo klonas. Idomiausia, kad mazai kas naudoja toki klonavima. Nors manyciau, kad taip net geriau klonuoti. Neveltui monstercrop vadinas. Tada LST dar pajungi, o klona galima paimti nuo apatiniu sakeliu is kuriu naudos 0. Nuostolio nera. Ir taip gali auginti nenutrukstamai.
Jei galvoji, kad auginasi tikrus monstrus tai taip, reikia vietos, bet niekas nedraudzia praaugint iki tau reikiamu gabaritu ir jungt i zydejima. Nebutinai viska daryt pagal kazkieno instrukcijas. Kiekvienas turim savo poreikius ir galimybes, belieka ismokti laviruoti tarp ju
Monstercropping nebereikalo vadinasi taip nes isaugini monstrus o jei zadi mazesni biski didesni pagal galimybes manau yra ir geresniu greitesniu budu neapsimoka vargti nebent pabandyti ir zinoti kas per daiktas tai yra
Maziausiai vargo yra nusipirkti jau paruosta vartojimui. O to vargo yra su bet kokiu auginimu, ar tu nuo seklos auginsi (dazniausiai auginama ne po viena) ir tampysi po scrogu, ar topinsi ir taikysi LST. Tai su monstercroping lygiai tas pats, dedi darbo tiek kiek pats manai tam reikia. O sis budas monstercropu vadinas kaip sakei del galimybes turet giganta su tinkamomis salygomis, bet nebutina toki augint. Kai klonuoji dar jauna planta privarai tu klona ne viena, jiems irgi reikia vietos, papildomu patalpu ir talpu kur bus auginama. O cia pries zydejimo gala nukerti iki galo neprisirpusia sakele, atgaivini ir kol motina dziuva galima toj pacioj patalpoj auginti nauja karta
Kur tu "duck foot" matai? cia tripirsciai lapai, pries tai buvo vienpirsciai, o dar pries tai isvis nekarpyti - kaip nekanapiu. O dabar jau maciau auga ir penkiapirsciai lapai. O amziaus kokio tikrai nepasakysiu. Nuo lapkricio pradzios panasiai klonuotas
Langiniu fetisa turiu nezinau kodel, bet labai jau patinka man tokie isgyvenimo eksperimentai. Aisku, idomu ir high tech operacijos, bet tokie kantrus auginimai ant Lietuvos palangiu man labai asocijuojasi su mano paties eksperimentavimais ant lietuviskos palanges uzauginti lietuvisko klimato, lietuviska augalaiti, kuris ne tik gerkle padirgintu, bet ir turetu gera skoni,kvapa + siek tiek potencijos Cia augalai gaudo maksimuma is minimumo, faina, grazu ir meiles daug pats dabar ant palanges turiu 8 kovotojus vienam 7L vazone ir dar konkurencijai padidinti 8 vijokliniai sukuciai ten pat Kolkas visi dar tik daigeliai, bet jau buvo auku, bus ir dar, nugales stipriausias arba stipriausi. Nors kanapes ir taip dabar lyderiauja, bet nuojauta kuzda, kad sukuciai su mano isiterpimu iskris is zaidimo anksciau laiko, o gal susidraugaus... kas ten zino taip, esu pamises del kanapiu, man gera pasidaro vien pagalvojus apie jas, o dar kai kazkas auga, dar su atrakcijom visokiom, tai isvis...
viskas gerai, visi kazkiek cia dauzti truputi del auginimo o as savaja augintine nukeliau nuo palanges, nes jau manau kaip ir pernelyg i akis is lauko puses turejo kristi praeiviams palikau kaip kambario dekora kvapas taip maloniai glosto nosi tik iejus i namus matysiu ar prades ziedus kraut be tiesiogines saules ar mirs vargse nesuaugus pilnametystes piesteliu pilna kiekvienoj pazasty, nebuvo ju sumazeje ne trupucio nuo antro gyvenimo pradzios. O gal pamojuos kiausiais transvestitu patapus
Sveiki , kadangi esu pradedantysis sugalvojau padaryti eksperimentinį auginimą. Daiginau 10 sėklų iš stuffo , iš tiesų labai nustebau nes iš 10 sėklų...
Paskutinis pranešimas
Nenustoja. I virsu stiebiasi ivairiai, priklausomai nuo veisliu ir salygu. Gali trecdaliu, gali dvigubai. Beje, turek omeny, kad ir pats gali...
Atšilus orams ir po truputeli įsibėgėjant pavasariui kviečiame visus, jaunus ir senus, pasidalinti gera nuotaika ir puikiai praleisti laiką skambant...
Sveiki beskaitantys. Galvojau ar vertą čia dalintis patirtimi, bet nusprendžiau kad to visiem mum ir reikia. Apsišviest ir šviest - o finiše legalaus...
Paskutinis pranešimas
Dienoraštis uždaromas, dėl prasto drenažo augalai mirė. I'l be back haha xD