Akistata su teisėsauga
Re: Akistata su teisėsauga
Danske kapstė net call centro operatorės duomenis, įskaitant ir ATPK. Nieko nešti nereikėjo, reikėjo 3 pokalbio etape pasirašyti sutikimą, kad apie tave kapstytų info nurodytose vietose
sunku man patiketi, as sitoj kapitalistinei sferoj jau nemazai metu blaskausi ir nei man nei mano pazistamiems su tokiais kapstymais neteko susidurt.
beto ir logikos man cia truksta: call centrai daugiausia zmoniu turincios komandos, kur darbuotoju rotacija po 50 kas sezona, cia tiek papildomo darbo ir pinigu reiktu idet i toki kapstyma.
beto ir logikos man cia truksta: call centrai daugiausia zmoniu turincios komandos, kur darbuotoju rotacija po 50 kas sezona, cia tiek papildomo darbo ir pinigu reiktu idet i toki kapstyma.
argumentuoja "tu dirbi su žmonių pinigais, todėl turime tikrinti". ne daug kas kapsto, bet va kai kurie kapsto
Dėl aplinkos yra taip. Laikyk savo draugus arti o priešus dar arčiau. Tik taip žinosi kas ir ant ko loja. Nelaikau jų nei drauvais nei kažkuo kitu, tiesiog norint ramiai miegot ir pūst, reikia turėt galvą ant pečių. Labai daug išmokau iš bendraminčių ČIA, ačiū visiemskilmantas rašė:Legalu tiek pat,kiek ir kišt tau arbatos virimo spiralę į burną ar prašyt pakeist lemputę.
Nekreipiant dėmesio į tąi kad keista tavo aplinka, kurioje yra tokių keistų nepilnamečių, Iš manęs, seni, didžiulė pagarba už šaltus nervus ir žodžio laikymąsi. Neperdedant sakau, kad iš tavęs turėtų pasimokyt kiekvienas, kas ima į rankas džonį. Tai sakau dėl to, nes kiek rūkydamas klausiu "kolegų": "ar žinai ką reikia daryti čiupus pareigūnams?", žiūri į mane kaip asilai į naujus vartus. Po to tokie fruktai tyrėjams papasakoja, kas suko ir kas pirko, nes negali niekaip patikėti, kad Lietuvoje džonio siuntimas ratu yra platinimas. Čia vienoj fb grupelėje, susijusioje su nuteistaisiais (pats neteistas, socialinio pažinimo sumetimais ten seku fauną) profilis "teisinė pagalba" (siūlanti "gelbėjimo" paslaugas teisme) man įrodinėjo, kad dalinimasis ir platinimas yra du skirtingi dalykai ir dalinimasis yra nieko tokio

Pareigūnai klauso.
Tai kaip dabar suprantu ,tarkim neteistas geros reputacijos zmogus pagautas auginantis tarkim 1 augala pagal nauja pataisa,100% realios laisves atemimo bausmes isvengtu? ar cia kaip visad viskas i pinigus remiasi?barzas rašė:Kilma pasiziurek atidziau kada pataisa priimta skyrimo bausmiu uz istatimiskai sunku nusikaltima kad gautum bausmes laiko atidejima ( metu nera, berods vasara tik isigaliojo ji) 60 -80 str, BK berods sytas tarpe bus bausmiu skyrimo , Ji seimas prieme greiciausei del V.Uspaskiho, as kai ejau tais laikais nebuvo, ir kai gryzau dar syta pataisa negaliojo, ( kaip minejau jai metu nera) buvo mano anksciau rasyta kad gal ir mes papulsime i syta tarpa, gali buti kad mano tos zinutes i mano pacio valyma papuole, kai beveik visas savo zynutes buvau istrines tik keleta palikes, dabar zinuciu skaitliukas per nauja einakilmantas rašė:krc viską čia barzai melavai, už platinimą nesodina, o duoda lygtinai.
*sarkazmas*
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/na ... d=70114796
O jei rimtai, tai puikus pavyzdys kam teisėsauga skiria prioritetusanskciau uz istatimiskai sunku nusikaltima negalejo istatimiskai duoti taip vadinamo liktinumo ( o platinimas yra istatimiskai sunkus nusikaltimas , kazkada net nemaza musu diskusija su G. apie tai buvo)....
Iki 4 metu kas gauna bausme uz istatimiskai sunku nusikaltima dabar gali laukti bausmes vygdimo atidejimo, bet kaip minejau tai yra neperseniause priimta pataisa, o be to ir jos taikimas dar nevisai bus suformuotas teismu praktikos .....
Va tau kad ir sarkazmu rasei bet atsakimas BK 75 str http://www.infolex.lt/ta/66150:str75
Straipsnio redakcija įsigalioja nuo: 2015-03-24
Teisės akto redakcija įsigalioja nuo: 2016-01-01
tai daryk isvadas is savo sarkazmo , nuo kada isigaliojo syta pataisa....
Priklauso nuo aplinkybių. Jei pagautų tik su vazonu ir nerastų nė vienos kruopelės sudžiovinto ar paruošto rūkyt, gautum kelis eurus baudos ATPK kaip ir bobutė, prie kurios šiltnamio auga aguonos.
Jei rastų maišelį sudžiovintos rūkymui, baustų skaudžiau. O jei dar rastų svarstykles ir 100 maišelių, papultum ant durno krimo, prokuroro ir teisėjo, eskpertizės metu pasvertų su šaknim, pripaišytų visokių kosmosų už kuriuos iki 15 metų gali pasėdėt. Viskas priklauso nuo aplinkybių. Barzas daugiau paaiškint gali, už tai jam ir kliuvo. Bet tavo vietoj nevarginčiau žmogaus ir šio topico info perskaityčiau nuo a iki z, nekiltų tokių klausimų , gautum žinių susimažinti riziką iki minimumo
Jei rastų maišelį sudžiovintos rūkymui, baustų skaudžiau. O jei dar rastų svarstykles ir 100 maišelių, papultum ant durno krimo, prokuroro ir teisėjo, eskpertizės metu pasvertų su šaknim, pripaišytų visokių kosmosų už kuriuos iki 15 metų gali pasėdėt. Viskas priklauso nuo aplinkybių. Barzas daugiau paaiškint gali, už tai jam ir kliuvo. Bet tavo vietoj nevarginčiau žmogaus ir šio topico info perskaityčiau nuo a iki z, nekiltų tokių klausimų , gautum žinių susimažinti riziką iki minimumo
Taip nuo reputacijos priklausis bet kai teise viskas islenda visos ATPK ( net ir uz keliu taisikliu pazeidimus yra traktuojama kaip baustas tai irgi i reputacija ieis) syta pataisa uz viena augala jai savo reikmem nera net reikalinga , nes uz 259 str jai net ir uz 265str ( isvys baudziamosios paros)yra ir taip numatyta taip vadinamas liktinumas, nes ten nera istatimiskai sunkus nusikaltimas, Cia daugiau jau i 260str ( 3d nelose nes ten nuo 10 iki 15 metu) tikrai papuola, ir tai tik tokiu atveju ji suveikti gali jai tau teismas skyrs iki 4 metu laisves atemimo bausme , tada gali duoti bausmes vygdimo atidejima ( maksimalus laikas istatimiskai yra 3 metai )( liktinuma taip vadinama) iki 3 metu ten nuo teisejo priklausis aisku ir nuo prokuroro....Anonymous rašė: Tai kaip dabar suprantu ,tarkim neteistas geros reputacijos zmogus pagautas auginantis tarkim 1 augala pagal nauja pataisa,100% realios laisves atemimo bausmes isvengtu? ar cia kaip visad viskas i pinigus remiasi?
Uždrausta vartoti medicinos tikslais. O rekreaciniais tikslais tai neuždrausta.barzas rašė:O tai pas mus Sveikatos apsaugos ministro yra uzdrausta vartoti bet kokia kanape, ir nesvarbu ji legali pardavime yra ar ne, pas mus nera isimciu kanapei kaip kai kuriom opijatu grupem vartojimas medicinos tikslais, tuo labiau abejoju ar pas tau ten rastu nuo legalios kurioje yra tik iki 0,2%thc vartojimo, o seklos kad koses ten virsi is seklu tikrai neras thc likuciuFred rašė:
O kam kurti išgalvotą istoriją, jei yra reali? Taip ir sakai, kad vartojai legalią veislę, vartojai daug.
Iš coffee shopo čekio juk irgi teismui reikės, jei jau šitų čekius prašys pateikti
Galiausiai, jei tokia kanapė legaliai parduodama, ką su ja nusipirkęs žmogus apskritai gali daryti legaliai? Pasidėjęs į stiklainį žiūrėti, ar ką?
Paprastas klausimas gal ir grubiai skamba ar izeidzianciai Ar tu idiotas? Ar tik tokiu apsimeti? Jai neleista net medicinos tikslais vartoti apie apie svaiginimasi pamirsk, vien uz vartojima yra baudziama ATPK ....pasiksaityk istatimus labiau ir neskleisk ereziju cia, kad legalu vartoti....Fred rašė:
Uždrausta vartoti medicinos tikslais. O rekreaciniais tikslais tai neuždrausta.
Galiausiai, jei tokia kanapė legaliai parduodama, ką su ja nusipirkęs žmogus apskritai gali daryti legaliai? Pasidėjęs į stiklainį žiūrėti, ar ką?
P.S ir kur tu matei kad kokiam prekybos centre butu zalumos maisai parduodami? Vieninteli ka legaliai gali isigyti tai seklos yra kanapiu, del pluosto ten jau pramoninkai tik gali.......
Aš kol kas nieko neteigiu, aš aiškinuosi, kaip yra, nereikia emocionuoti. Tiesiog yra 3 medžiagų sąrašai, kurių pirmojo medžiagos draudžiamos vartoti medicinos tikslais. Man įdomu, kodėl įterptas tas žodis, kad draudžiamos vartoti MEDICINOS tikslais.barzas rašė:Paprastas klausimas gal ir grubiai skamba ar izeidzianciai Ar tu idiotas? Ar tik tokiu apsimeti? Jai neleista net medicinos tikslais vartoti apie apie svaiginimasi pamirsk, vien uz vartojima yra baudziama ATPK ....pasiksaityk istatimus labiau ir neskleisk ereziju cia, kad legalu vartoti....Fred rašė:
Uždrausta vartoti medicinos tikslais. O rekreaciniais tikslais tai neuždrausta.
P.S ir kur tu matei kad kokiam prekybos centre butu zalumos maisai parduodami? Vieninteli ka legaliai gali isigyti tai seklos yra kanapiu, del pluosto ten jau pramoninkai tik gali.......
Turguje parduodami žiedai, jų aliejus. Ką leidžiama daryti su šiomis legaliai parduodamomis medžiagomis? Gal vien jau pirkti jas nelegalu, sakykime, pardavėjui parduoti legalu, o pirkti nelegalu, nes pardavėjas parduodamas neturi minties vartoti, o pirkėjas pirkdamas - turi mintį vartoti. Su mūsų teisinės sistemos minčių gigantais nenuostabu būtų tokią interpretaciją išgirsti ...
Na alieju as praleidau nes bent jau paprastas aliejus jisai nera uzdraustas kad ir is kanapiu, o uz ziedus jau galima sulaukti ir mentu tampimo, o turgus atsimink nevisalaika parduoda legale produkcija, ar apskaitoma, ten ne tas rodiklis, parduoda ir svaiginimuisi tinkamas kanapes, bet uz tai grese 260str.
Tai kad galima rasti patpolnai pirkti kazka nereiske kad tai legalu, turguja tu gali rasti ir klastociu ir daug ko net ir ginklu, bet tai nereisks kad tai legalu yra..... ir zinai nori kazka gero issiaiskinti ir su savo kai kuriais svaiciojimais nepagalvodamas parases pabandyk per teisesaugos institucijas pavaiscioti suzinosi daug daugiau, nei cia rasydamas kad galima legaliai nusipirkti, kontrabandos turguja irgi yra bet ji nera legali.....
Tai kad galima rasti patpolnai pirkti kazka nereiske kad tai legalu, turguja tu gali rasti ir klastociu ir daug ko net ir ginklu, bet tai nereisks kad tai legalu yra..... ir zinai nori kazka gero issiaiskinti ir su savo kai kuriais svaiciojimais nepagalvodamas parases pabandyk per teisesaugos institucijas pavaiscioti suzinosi daug daugiau, nei cia rasydamas kad galima legaliai nusipirkti, kontrabandos turguja irgi yra bet ji nera legali.....
Abejočiau, kad laisvai išsidėję pardavinėtų "narkotikus", aš nekalbu apie "podpolnus" pardavinėtus, bet atvirai išdėjusius. >0,2 proc. turinčios THC kanapės, jų žiedai, gali būti parduodamos? Po institucijas tikrai neturiu laiko ir noro vaikščioti dėl šito, palaukime, gal kas žinantis atsilieps...barzas rašė:Na alieju as praleidau nes bent jau paprastas aliejus jisai nera uzdraustas kad ir is kanapiu, o uz ziedus jau galima sulaukti ir mentu tampimo, o turgus atsimink nevisalaika parduoda legale produkcija, ar apskaitoma, ten ne tas rodiklis, parduoda ir svaiginimuisi tinkamas kanapes, bet uz tai grese 260str.
O kaip paciam atrodo jai pamatys mentas kanapes zieda ir kaip tu jam yrodisi kad cia nera narkotine kanape? Pazima abejotina parodysi, bet palauk as gal isemes vienai veislei pazyma ja kaisiosi parduodamas kitas, specelizuotose pardose parduoda? Pas mus tokiu nera, prekybos centruose? juose irgi nera, fasuotos speceliai ir kikviena fasuote pazymeta kad joje tkrai nera daugiau negu 0,2 %THC, paprasciause nebesvaik arba paimk paprasciau nusipik toki zieda ir nueik i policia sakyk pirkau ten legaliai ( aisku oziu busi ) bet manau tau tada ir laiko ir prievole atsiras pavaikscioti ir tau tikrai isaiskins kas galima ir kas legalu yra, uzsiraus tokie pardavejai viena karta patampis gerai susivoks, tai nera legalu, nes nesutvarkyta pas mus teises aktai, o kitas dalikas, turgus turgu ir liks, ten nera nei normalios apskaitos nei kokybes garanto o tuo labiau dar pries pirkdamas paklaus ar turi licenzija ar leidima prekiauti kokia apskaita vyksta, ( kad ir kaip as uz esu seseline prekyba ir uz turgaus prekyba be apskaitos as tai palaikau , bet as ir einu pries istatimus ir santvarka, bet nereiskia kad as nezinau istatimu ( ar kad as tycia ju nesilaikau )ar ju jau nepraeidinejau ir ta kelia as mines savo kailiu esu, o ne kazkieno pasakojimais zinau ) , turguje bent Vilniuj budavo galima rasti ir dujiniu sautuvu ar taip kokiu uzdraustu duju balioneliu jie isdeloti budavo drasiai ant prekystalio, bet tai nebuvo legalumo kaip tu issireiskiai pozimis, taip ten keleta stvere mentai kai iki ju kalbos daejo, tai kad ir nerastu THC mentai stvere tave su toku pardavimu kanapiu tu tiek turesi marazmo is ju isklausyti r neviena karta i apklausas vaikscioti ir ten irodineti jiems, tave tada gal baus ne pagal BK bet nepergyvenk prades jieskoti kur leidimai prekiauti ir panasiai, nubaus pagal ATPK kazkuri ( kuri jiems lengviause bu pritaikyti ) , tam tik noro reike jiems.....Fred rašė:
Abejočiau, kad laisvai išsidėję pardavinėtų "narkotikus", aš nekalbu apie "podpolnus" pardavinėtus, bet atvirai išdėjusius. >0,2 proc. turinčios THC kanapės, jų žiedai, gali būti parduodamos? Po institucijas tikrai neturiu laiko ir noro vaikščioti dėl šito, palaukime, gal kas žinantis atsilieps...
As kai ejau tai as isvys teisme sokinejau kad tirtu THC koncentracija, anksciau aplamai netyrdavo pirmam kam ta pavyko padaryti Babanovui kai tikrai kur buvo be thc tampe ir bande paisyti 260 str 3d....
pries 8 kokius metus net netyre thc tau taikytu 260str ir niekas galvon neimtu, dabar kad ir kaip jau pasikeite istatimai bet dar ne ant tiek kad laisvai galetum ja prekiauti kad ir neturicia THC 0,2% . nes paprasciause bus problemu tau butent su jos THC koncentracijos nustatimu ( ir auksciau rases buvau kaip tu patvirtinsi mentui , pazyma parodysi? atskiru fasuociu plombavimas tyrimu centre? .....
Visgi įdomu sužinoti ne samprotavimus ir išvedžiojimus, o teisinę poziciją dėl kanapių, kurių sudėtyje yra <0,2 proc. THC pardavimo ir naudojimo. Interpretacijų mes galime kiekvienas bele žino kiek pridaryti ...barzas rašė:O kaip paciam atrodo jai pamatys mentas kanapes zieda ir kaip tu jam yrodisi kad cia nera narkotine kanape? Pazima abejotina parodysi, bet palauk as gal isemes vienai veislei pazyma ja kaisiosi parduodamas kitas, specelizuotose pardose parduoda? Pas mus tokiu nera, prekybos centruose? juose irgi nera, fasuotos speceliai ir kikviena fasuote pazymeta kad joje tkrai nera daugiau negu 0,2 %THC, paprasciause nebesvaik arba paimk paprasciau nusipik toki zieda ir nueik i policia sakyk pirkau ten legaliai ( aisku oziu busi ) bet manau tau tada ir laiko ir prievole atsiras pavaikscioti ir tau tikrai isaiskins kas galima ir kas legalu yra, uzsiraus tokie pardavejai viena karta patampis gerai susivoks, tai nera legalu, nes nesutvarkyta pas mus teises aktai, o kitas dalikas, turgus turgu ir liks, ten nera nei normalios apskaitos nei kokybes garanto o tuo labiau dar pries pirkdamas paklaus ar turi licenzija ar leidima prekiauti kokia apskaita vyksta, ( kad ir kaip as uz esu seseline prekyba ir uz turgaus prekyba be apskaitos as tai palaikau , bet as ir einu pries istatimus ir santvarka, bet nereiskia kad as nezinau istatimu ( ar kad as tycia ju nesilaikau )ar ju jau nepraeidinejau ir ta kelia as mines savo kailiu esu, o ne kazkieno pasakojimais zinau ) , turguje bent Vilniuj budavo galima rasti ir dujiniu sautuvu ar taip kokiu uzdraustu duju balioneliu jie isdeloti budavo drasiai ant prekystalio, bet tai nebuvo legalumo kaip tu issireiskiai pozimis, taip ten keleta stvere mentai kai iki ju kalbos daejo, tai kad ir nerastu THC mentai stvere tave su toku pardavimu kanapiu tu tiek turesi marazmo is ju isklausyti r neviena karta i apklausas vaikscioti ir ten irodineti jiems, tave tada gal baus ne pagal BK bet nepergyvenk prades jieskoti kur leidimai prekiauti ir panasiai, nubaus pagal ATPK kazkuri ( kuri jiems lengviause bu pritaikyti ) , tam tik noro reike jiems.....Fred rašė:
Abejočiau, kad laisvai išsidėję pardavinėtų "narkotikus", aš nekalbu apie "podpolnus" pardavinėtus, bet atvirai išdėjusius. >0,2 proc. turinčios THC kanapės, jų žiedai, gali būti parduodamos? Po institucijas tikrai neturiu laiko ir noro vaikščioti dėl šito, palaukime, gal kas žinantis atsilieps...
As kai ejau tai as isvys teisme sokinejau kad tirtu THC koncentracija, anksciau aplamai netyrdavo pirmam kam ta pavyko padaryti Babanovui kai tikrai kur buvo be thc tampe ir bande paisyti 260 str 3d....
pries 8 kokius metus net netyre thc tau taikytu 260str ir niekas galvon neimtu, dabar kad ir kaip jau pasikeite istatimai bet dar ne ant tiek kad laisvai galetum ja prekiauti kad ir neturicia THC 0,2% . nes paprasciause bus problemu tau butent su jos THC koncentracijos nustatimu ( ir auksciau rases buvau kaip tu patvirtinsi mentui , pazyma parodysi? atskiru fasuociu plombavimas tyrimu centre? .....
Tai pasikaityk pats normaliai visus teises aktus ir pamatysi kad net auginimas ju pakolkas yra problematiskas, o apie ju prekyba isvys nera normaliu teises aktu, tu net pakolkas kad ir augindamas kuriose nera daugiau 0.2% THC jai neturi visu leidimu tave gali bausti, o prekybos isvys nera reglamentuotu teises aktu, cia tau neisvedziojimai, o realybe .....Fred rašė: Visgi įdomu sužinoti ne samprotavimus ir išvedžiojimus, o teisinę poziciją dėl kanapių, kurių sudėtyje yra <0,2 proc. THC pardavimo ir naudojimo. Interpretacijų mes galime kiekvienas bele žino kiek pridaryti ...
PVZ ginklais prekiauti reike tureti tam leidima ( ne patenta koki ir ne turguje ) o su kanape isvys nera reglamentuotu, o ir kitas dalikas, jai ziedai bus be seklu ( sensimilija) jie jau kels itarima metam, tu realiai paskaitinek ir svieskis, teises aktus idemiai paskaityk galiojancius ( o ne dar tik priimamus) ,o ne erezijas skleisk, man susidare man is tavo zinuciu kad tu greiciause esi nepilnametis arba su loginio mastimo trukumu, nes labai jauciasi musu teisines sitemos veikimo principo ziniu trukumas pas tave, gal G. tau labiau isaiskins ta, nes tu nusisneki, prekiauja ziedias legaliai, man tai yra idiotiskas pasakimas, ( nes legalumo tame nera ir tai yra istatimine baze nesutvarkyta ) , legaliai auginima irgi reklamentuoja teises aktai, pirma pasidomek normaliai kokie reikalavimai tam yra.....
Ponas barzai, aš nei ką skleidžiu, nei teigiu, aš viso labo diskutuoju, domiuosi. Nesuprantu tavo suirzimo.barzas rašė:Tai pasikaityk pats normaliai visus teises aktus ir pamatysi kad net auginimas ju pakolkas yra problematiskas, o apie ju prekyba isvys nera normaliu teises aktu, tu net pakolkas kad ir augindamas kuriose nera daugiau 0.2% THC jai neturi visu leidimu tave gali bausti, o prekybos isvys nera reglamentuotu teises aktu, cia tau neisvedziojimai, o realybe .....Fred rašė: Visgi įdomu sužinoti ne samprotavimus ir išvedžiojimus, o teisinę poziciją dėl kanapių, kurių sudėtyje yra <0,2 proc. THC pardavimo ir naudojimo. Interpretacijų mes galime kiekvienas bele žino kiek pridaryti ...
PVZ ginklais prekiauti reike tureti tam leidima ( ne patenta koki ir ne turguje ) o su kanape isvys nera reglamentuotu, o ir kitas dalikas, jai ziedai bus be seklu ( sensimilija) jie jau kels itarima metam, tu realiai paskaitinek ir svieskis, teises aktus idemiai paskaityk galiojancius ( o ne dar tik priimamus) ,o ne erezijas skleisk, man susidare man is tavo zinuciu kad tu greiciause esi nepilnametis arba su loginio mastimo trukumu, nes labai jauciasi musu teisines sitemos veikimo principo ziniu trukumas pas tave, gal G. tau labiau isaiskins ta, nes tu nusisneki, prekiauja ziedias legaliai, man tai yra idiotiskas pasakimas, ( nes legalumo tame nera ir tai yra istatimine baze nesutvarkyta ) , legaliai auginima irgi reklamentuoja teises aktai, pirma pasidomek normaliai kokie reikalavimai tam yra.....
Kaip situacija su iš žiedų spaustu aliejumi, su smulkintais presuotais žiedais? Kodėl tavo teigimu aliejų iš žiedų galima pardavinėti, o va jau pačių žiedų - nebe?
Fred rašė: Ponas barzai, aš nei ką skleidžiu, nei teigiu, aš viso labo diskutuoju, domiuosi. Nesuprantu tavo suirzimo.
Kaip situacija su iš žiedų spaustu aliejumi, su smulkintais presuotais žiedais? Kodėl tavo teigimu aliejų iš žiedų galima pardavinėti, o va jau pačių žiedų - nebe?
Tu pirma pasiskaity istatimus, o cia jau nediskusija o teiginis is tavo paciu zinuciu kuria as jau skaitau erezija , pasiskaityk pirma teises aktus nes matosi nesi susidures nei su musu teisesauga nei su teismu praktika, paskaityk galiojancius teises aktus, ir net pluostines kanapes auginimo galiojancius aktus, kokie reikalavimai yra, ir paskaityk uzdraustu augalu sarasa ir jo apibrezimus isigilink ir isanalizuok paligink su teismu priimama praktika tada gal suprasi ir mano susierzinima, neziurek kad pas mane zinuciu like mazai , nes as gal pusmeti atgal pats iztriniau ju virs 1000 jai tu i tai atsizvelgi, nes man reikejo jas trinti, as esu ir nekarta susidures ir su musu teisesauga ir su teismu praktika, savo kailiu ejau ir zinau ta interpretacija istatimu ir ju taikimo metodus, ir paskaityk teismu isvadas kas leidziama o kas, ne, pas mus kaip minejau net auginimas pakolkas problematiskas, tam turi issiimti ir leidima ir deklaruoti paselius net jai ir nera 0,2 % thc plius kokie reikalavimai yra, as nebegaliu kaip jau teistas uz auginima kanapiu issimti tokio leidimo, ten apribojimu yra nemazai, plius pardavimo reglamentu nera , ir kai suprasi musu teisesaugios darbo metotus ir prokuroru kartais akla ir savita istatimu interpretavima tada gal suprasi kodel negalima ziedu pardavineti, o ir kitas dalikas man parodyk kur jie yra leidziama pardavineti kur yra tas teises aktas kad yra isimtis ir uzdraustu augalu ir ju prekursoriu sarasas, tau pagal uzdraustu augalu ir ju prekursoriu sarasa taikis mentai ir tu mazai ka gali padaryti, taip gal pasiseks laimesi teisme ( bet tam reikes apie 2 - 4 metus ) priklausis kiek istanciju minsi ir skusi nuosprendzius gal po 5 metu iki strazburo daeisi ir ten laimesi jieskini, kad bendroje sumoje sudaryt apie 7 metus nuo ikliuvimo, pristeisi jieskini, bet kiek nervu kainuos ir pats tik tada suprasi kodel as is tavo tokiu teiginiu susierzines, o ir kai pas pati dydelis stygius ziniu ir supratimo kas leidziama o kas ne, nes matyt nesigilines net ir i pluostiniu kanapiu reglamentus ir teise aktus visus ,o tik nuogirdas ju girdejas, uztad ir parasiau kad gal G. tau isaiskins nes pas mane kantrybes tiek nera ir noro jieskoti uz tave pateikineti tau teises aktus visus kas susija su kanape......Fred rašė:
rekreaciniais tikslais tai neuždrausta.bet atvirai išdėjusius. >0,2 proc. turinčios THC kanapės, jų žiedai, gali būti parduodamos?
Fred pas tau iskreiptas supratimas yra paprasciause tarp leidziamo ir istatimo spragu, pas mus teisineje sistemoje yra dydelis jovalas, be to mes kaip tik jieskome spragu isvengti bausmiu arba ja sumazinti ir butent laviruodami tarp istatimo spragu ir ju netobulumo, ir tai kad pavyksta to isvengti tai dar nereiske kad tai yra legalu ar leidziama.....
Tuo labiau pats paskaityk ir pasijieskok visa kas yra susija su kanape ir jos dradziamumu ar legativumu, as esu uz savisvieta, gal as ir esu stipriai susierzines del kai kuriu tavo teiginiu ( gal nekorektiskai issakytu minciu ) , bet jai paskaitysi idemiai foruma tada gal suprasi tarp leidziamumo ( legativumo ) ir butent spragos istatimo, o tuo labiau mes daugiau cia auginame butent su thc kuri nepapuola tarp pluostiniu kanapiu reglamentu ir teises aktu, bet musu dauguma ju isanalizave esame butent kad rasti spragas istatimu ir kaip patiems issisukti ar bent susimazinti bausme ikliuvus ir pritaikyti butent spragas sitatimu ,o ne del to kad tai yra legalu, nes pas mus realiai legalumo nera.....
Tuo labiau pats paskaityk ir pasijieskok visa kas yra susija su kanape ir jos dradziamumu ar legativumu, as esu uz savisvieta, gal as ir esu stipriai susierzines del kai kuriu tavo teiginiu ( gal nekorektiskai issakytu minciu ) , bet jai paskaitysi idemiai foruma tada gal suprasi tarp leidziamumo ( legativumo ) ir butent spragos istatimo, o tuo labiau mes daugiau cia auginame butent su thc kuri nepapuola tarp pluostiniu kanapiu reglamentu ir teises aktu, bet musu dauguma ju isanalizave esame butent kad rasti spragas istatimu ir kaip patiems issisukti ar bent susimazinti bausme ikliuvus ir pritaikyti butent spragas sitatimu ,o ne del to kad tai yra legalu, nes pas mus realiai legalumo nera.....
Kurie konkrečiai teisės aktai mus šiuo klausimu domina? Galima nuorodas, jei ne nuorodas, tai bent jau raktinius žodžius, ką ieškoti?