Kaip rūkyti hasha ?
Kaip rūkyti hasha ?
Sveiki, taigi neseniai bandžiau hasho per bonka, tačiau labai šlykščiai ėjo per gerkle, tai galvoju gal žinot kokių būdų kaip rūkyti hasha ?
Inhale the Good shit, exhale the Bullshit.
Re: Kaip rūkyti hasha ?
haša rukau taipat kaip ir žole, per visiems žinomus daiktus. haša dar gali gabaliuka atlaušt, uždėt ant cigarėtes degančios, pasimt bonkute padaryt skyle apačioi, uždenkt su ranka viršu ir ikyšt cigarėte su hašo gabaliuku svylančiu ir laukt kol susmilks. o šeip man geriause haša rukyt per kibira
Aš irgi už kibirą, pats geriausias būdas viskam turbūt
nors ir turiu gera
bet vistiek kibiras yra kibiras 

nors ir turiu gera

Visi miršta, bet ar visi gyvena ?! 

Zmogui butelys nepatiko o jus siulot kibira
. Man atrodo, kad
geriausia iseitis

Zmogui butelys nepatiko o jus siulot kibira
. Man atrodo, kad
geriausia iseitis

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Bongai, kibiriukai, pypkele, parasiutai (naudojant tinkliuka, nes prie folijos hash'as limpa, bent jau man), gryno hash'o joint'as nedidelis, spliffas sumaišant hash'a su marihuana, tabaku ar saluške. Na būdų iš tikro yra begalė. Tereikia įjungti fantazija! 

- YraDvidesimtSimboliu
- Moderatorius
- Reputacija: 24
Hashui rūkyti reikalinga pypkė. Pasidedi ant bowlo krašto gabaliuką, pridegi, ir lėtai trauki smilkstančius dūmus, kol pats neužgesta susmilkęs. Vienintelis būdas rūkyti hašą 

2013 m. outdoor sezonas
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed

- saldi.juoda.naktis
- Pažengęs
- Reputacija: 1
H rūkydavau per nedidelę medinę pypkę, turėjau kibirą, bet poveikio su pypke man pilnaiiiii užtekdavo
į paipo bowl įdedu vos vos tabako iš cizos, ant viršaus mažiuką gabaliuką H
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
O nejau garinti jo negalima pasistacius buteliuke ant karsto virykles pavirsiaus ir traukiant per siaudeli garavimo produktus? Taip maziausiai medziagos butu prarandama.
https://www.google.com/search?q=bulb+va ... 80&bih=705
pasidaręs kadaisę buvau iš paprastos kaitrinės lemputės, izoliacijos ir butelio kamštelio. Lemputės kištuką tiesiog su metalo pjukliuku gražiai nupjauni, išemi vidurius, užsuki butelio kamštelį(prieš tai padaręs skylę išėjimui ir įėjimui), užizoliuoji. Imeti gabaliuką, užsuki ir kaitini virš žvakės.
pasidaręs kadaisę buvau iš paprastos kaitrinės lemputės, izoliacijos ir butelio kamštelio. Lemputės kištuką tiesiog su metalo pjukliuku gražiai nupjauni, išemi vidurius, užsuki butelio kamštelį(prieš tai padaręs skylę išėjimui ir įėjimui), užizoliuoji. Imeti gabaliuką, užsuki ir kaitini virš žvakės.
Bandysiu darytis bongą ir per jį, bet nežinau ar maišyt su tabaku ar pure hasha imt ? Nes šaibų mažai, tai dar papildomai žalio imt nesinori.
-
- Pažengęs
O kam imt papildomo žalio? Dėk mažesnį kalpoka su hash'u tiesiog ir nemaišyk tabako, nes gausi tapati, tik kad su tabaku papildomi tabako dūmai gaunasi ir viskas, o manau esmė yra tapati.
-
- Naujokas
Nors vienas supranta.. Nes visi svaigsta, kad uoj, kaip brangu rūkyt gryną, be tabako.. Absoliučiai tas pats gaunasi, jei jūs rūkot per bongą, pipe ir t.t ir dedat mažais kiekiais. Nebent per jointą galima truputi įdėt, kad ne tiek daug ganjos išdegtų.zolininkass rašė:O kam imt papildomo žalio? Dėk mažesnį kalpoka su hash'u tiesiog ir nemaišyk tabako, nes gausi tapati, tik kad su tabaku papildomi tabako dūmai gaunasi ir viskas, o manau esmė yra tapati.
Taigi, šiandien daug laiko buvo laisvo tai Pet bongiuka paimiau. Labai švelniai ėjo ir didelius hitus daryt galėjau, bet normaliai čiupo gal po 10-15min ir taip čiupo, kad sėst ir sedėt, nes kažką daryt tai sunkiai labai
Pats rūkymas per bonga tai super, bet kad taip ima kad nieko nebegali veikti tai nelabai man patinka nes dažniausiai einu nuotykių ieškot.

As tai nesenai Hash Brownies issikepiau (0.7g svieste istirpdziau). Tai nors rukant praktiskai efekto nejauciu, bet situs kai suvalgiau tai visa diena stoned buvau.
Man asmeniskai tai nepalyginamai stipresnis poveikis.

- saldi.juoda.naktis
- Pažengęs
tester rašė:As tai nesenai Hash Brownies issikepiau (0.7g svieste istirpdziau). Tai nors rukant praktiskai efekto nejauciu, bet situs kai suvalgiau tai visa diena stoned buvau.Man asmeniskai tai nepalyginamai stipresnis poveikis.
parašyk receptą, gamybos procesą, jei galima

Taip yra dėl to kad rukydamas ta 0,7 tu jo "įkvėptum" ir į save įsisavintum mažiau negu valgydamas.tester rašė:As tai nesenai Hash Brownies issikepiau (0.7g svieste istirpdziau). Tai nors rukant praktiskai efekto nejauciu, bet situs kai suvalgiau tai visa diena stoned buvau.Man asmeniskai tai nepalyginamai stipresnis poveikis.
Kuomet darai sviestą iš stuffo į sviestą perkeli didesnį kiekį THC, kuris veikia atitinkamai stipriau. Norėdamas pasiekti tokį stone kurį "suvalgai" reikėtų dauginti 3-4 kartus rūkant.
Pareigūnai klauso.
Receptas tai is tiesu labai paprastas. Tiesiog istirpdai sviesta (i verdanti vandeni idedi inda su sviestu kad nebutu tiesiogiai po ugnimi) sudedi stuffa visa ir lauki kol istirps kartais pamaisant. Geriau aisku pries tai susmulkinti nes greiciau istirps (15-30min). Ir tada ta sviesta naudoji betkokiam receptuisaldi.juoda.naktis rašė:tester rašė:As tai nesenai Hash Brownies issikepiau (0.7g svieste istirpdziau). Tai nors rukant praktiskai efekto nejauciu, bet situs kai suvalgiau tai visa diena stoned buvau.Man asmeniskai tai nepalyginamai stipresnis poveikis.
parašyk receptą, gamybos procesą, jei galima

Ir jo, poveikis daug stipresnis tai cia toks ekonomiskiausias budas vartoti. Tik tas High siektiek kitoks buna, toks full body high.
-
- Naujokas
Hasha reik moket nusipirkt..vargais sukurtas produktas megsta poilsi...Tim rašė:Sveiki, taigi neseniai bandžiau hasho per bonka, tačiau labai šlykščiai ėjo per gerkle, tai galvoju gal žinot kokių būdų kaip rūkyti hasha ?
- saldi.juoda.naktis
- Pažengęs
tester rašė:Receptas tai is tiesu labai paprastas. Tiesiog istirpdai sviesta (i verdanti vandeni idedi inda su sviestu kad nebutu tiesiogiai po ugnimi) sudedi stuffa visa ir lauki kol istirps kartais pamaisant. Geriau aisku pries tai susmulkinti nes greiciau istirps (15-30min). Ir tada ta sviesta naudoji betkokiam receptuisaldi.juoda.naktis rašė:tester rašė:As tai nesenai Hash Brownies issikepiau (0.7g svieste istirpdziau). Tai nors rukant praktiskai efekto nejauciu, bet situs kai suvalgiau tai visa diena stoned buvau.Man asmeniskai tai nepalyginamai stipresnis poveikis.
parašyk receptą, gamybos procesą, jei galimaKa megsti ta ir gaminiesi.
Ir jo, poveikis daug stipresnis tai cia toks ekonomiskiausias budas vartoti. Tik tas High siektiek kitoks buna, toks full body high.
Ačiū, nemanau, kad greitu metu bus galimybė pabandyit, beeet summer is coming
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 85 Atsakymai
- 45557 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Dendis