Aš tai taip pat laukiu kol galėsiu sviesto pasidaryti, o pirmas gaminys bus: tinginys

Aš tai taip pat laukiu kol galėsiu sviesto pasidaryti, o pirmas gaminys bus: tinginys

Sviestiniai sausainiai, tinginys. Teko ir ant duonos su dešra vartot

tik reiks atsargiai 4g lemon haze ant 40g sviestuko
 tik reiks atsargiai 4g lemon haze ant 40g sviestuko  
Kas tau vyksta?? Floodini per visas temas... Uždavei klausima, tai ir lauk kol kas atsakys, o ne visas temas teršk... + tokie dar prašymai, kad kaži ar išvis nusipelniai šiame forume būti...sarunelisb rašė:G kas vyksta?

visai dienai vieno užtekdavo, šiaip teko dar sausainius darytis, bet keksiukai labiau patiko
 visai dienai vieno užtekdavo, šiaip teko dar sausainius darytis, bet keksiukai labiau patiko 

O jei gerb. policininkas paprašytų nusiauti batus? Ar antras padas yra?YraDvidesimtSimboliu rašė:Gelbsti batai storais išpjaustytais padais :p

Vasara artėja, išeini šilta dienele su draugais į lauką, bet ne naktį, o anksti dieną, kokia 12-13h. Papūti ir eini pasivaikščiot kur nors, aš kaip kaime gyvenu tai nueini pasivaikščiot ir kažką sutinki, pabendrauji, gal ir sumastai ką nors nuveikt.airbee rašė:Xebra gal kas pasiūlysit ką, kaip paįvairinti savo rukymą ? kokie nors kitokie būdai galbūt ar šiaip ką įdomaus paveikt.. pabodo jau savaip .. reik kažko naujo
šiaip dažniausiai jei rūkau miške ir su draugais kiburiuką arba bongeli, bet bėda ta kad parūkom ir nerą ka veikt, filmai ir .t.t pabodę jau
gal turit minčių ?

Mano vietoj prie barako sustabdė už tai kad aikštelėj posukio neparodė. Viskas baigėsi viso automobilio kratymu, žinoma su visų daigtadėžių patikrinimu, keliaujantys asmenys turėjo išlipt, nusiimt batus ir striukes.YraDvidesimtSimboliu rašė:vidpadžių gal neišiminėtų :P Plius labai retai prašo išsiauti iš batų, turi būti įtartinas ir keliauti į komisariatą kad taip išpurtytų.

per 4.20 data, diena savaam gamtos namuke praleist visai faina būtu
  per 4.20 data, diena savaam gamtos namuke praleist visai faina būtu