vabalz rašė:Bet as nematau tikslo tai daryti...as matau didesni tiksla - vengti smetimu akiu,tureti maza gb,ir augintis ramiai savo reikmems

su lindimu i viesuma kol turim tokius korespondentus ir seima nepatartina jeigu neremi barygeliu

Suprask ir tai jai tu tyliai ten au auginsi ir nelys niekur, bet netycia pati stvere ten paoozina ar kaiminas kos ar kaiminka, o gal isvys koks santehnikas ar paprastai ateja patikrinti ar vandens ar duju skaitliuka ir uzuode kvapa tiesiogine zodzio prasme paozina tave, kas tada? O tada ir prasideda linksmybes...
Daug is forumo yra zmoniu kurie tikrai nieko nedarys , o tik lauks kol kazkas kazka padarys ir pakeis uz juos. Buvau 2011 siemet nezinau ar busiu, kaip iseis istikruju reike zureti, jai bus galimybiu tai manau nuvyksiu bent palaikyti moraliskai, o teisesaugai mano veidas yra taip yra zinomas, bet va i diskusijas as veltis del to ir nenoriu kad nebutu blogiau , nes daug kam kliutu ir tautybe ir teistumai, ir atlikimas bausmes plius ir isvaizdos stylius pas mane savas uz Manto kur inteviu vienas is broliu dave daug ilsgesne barzda , o lt visdelto nera grynai europa tokiais dalikais ir klausimais , nors as ir atlikinejau bausme uz

auginima
Tai zinai kiekvienam savo.....